Amúgy a felsoroltakkal majd' mind játszottam már, leszámítva pont a legendás Baldur's Gate-et, de az is már régóta tervbe van véve (csak előbb végig akarom vinni a KotOR-t), már a polcra is sikerült feltennem. Akárcsak a Little Big Adventure, csak egyelőre a hossza miatt nem merek belevágni, és bár őszintén szólva díjazom, ha egy játék hónapokra leköt, a BG&E-t azért is telepítettem, mert talán lesz is időm befejezni az egyéb "kötelességeim" mellett.
"Ezek voltak azok a játékok, amik megmutatták, hogy a RPG stílus nem Diablo(váááh, az de unalmas volt...)"
Ööö, szerintem azért voltak korábban is RPG-k, melyek igen messze álltak a hack'n'slash műfajától :) Egyébként én bírtam a Diablót, főleg két StarCraft meccs közötti lazításnak volt jó. Egy RPG által nyújtott élményt nyilván nem válthat ki.
Ha már eszembe jutott, akkor egy játékot én is ajánlanék annak, aki esetleg nem találkozott volna vele: Outcast. Hatalmas kedvencem volt, a maga idejében gyönyörű voxelgrafikával és a legszebb vízzel (persze nem csak a látvány volt az erénye, de tényleg csinos is volt). Egyszer újra neki is kell fognom, mert a gépen annak idején elszállt, és többek között e játék mentései látták a kárát - pedig már a javán túl voltam.