• takysoft
    nem emlékszem pontosan melyikről van szó, de asszem kell majd a storyhoz.
    BG&E-ben túl sok sidequest van. Szinte minden kell a storyhoz
    (max a fényképezés a sidequest, meg pearl-öket lehet szerezni, de pearl is kell a storyhoz, meg lóvé se árt, ha életben szeretsz maradni:D)

Ettől eltekintve hihetetlen jó játék.
    De ha szeretnél olyasmivel játszani, ami mgé ennél is jobb, és telis teli van questekkel(több a sidequest, mint az eredeti:D), akkor a Psychonauts a te játékod. Dár most nézem, neked már megvolt, de mindenki másnak nagyon ajánlom.

Neked akkor ajánlok mást. Bár nehézkes és kihívást jelent, mert tényleg nehéz, de ha ettől em rettensz meg, akkor próbáld ki a Little Big Adventure c. játékot (USA: Relentless).
    Beszerzed az CD-t(vagy az iso-t), és LbaWin-el tudod futtatni.

Van egy trainerem is, de az csak akkor müxik, ha az eredeti exe-t futtatod dosbox alatt.(bár az LbaWin talán tud cheatelni, de nemtom asszem nem..)

Ha kevésbé.. nehéz játékot szeretnél, de szereted a jó storykat(és nem bánod, ha egy játék nem 3d 1600x1200), akkor két RPG játékkal örvendeztetlek meg: Fallout és Baldur's Gate
    Ezek voltak azok a játékok, amik megmutatták, hogy a RPG stílus nem Diablo(váááh, az de unalmas volt...)
    Ha kicsit grafikásab vagy, akkor Neverwinter Nights.

Ezek azon ritka játékok amúgy, amiknek (NWN, Fallout, BG) van folytatása (NWN2, Fallout2, BG2), és jobb mint az előző:D

nekem a "dobozos" már nem bundle. tudom, hogy az, de nekem töléletesen megfelel. ilyen "Soldout" vagy "EztVeddMeg" dobozos játékok talán nem a legszebbek, de erdetiek, és jól mutatnak a polcon. Akinek meg nem tetszik, nyomtathat hozzá szebb covert. De a CD igazi(vásárolt) és ez a lényeg.

Most vettem meg eBay-en a Little Big Adventure 1 CD-t. Se doboz, de manual, csak egy CD vackos papírtokban. De azt írták, hogy használatlan, karcmentes, és veszek hozzá dobozt, meg nyomtatok covert(fotopapírra persze), és gyönyörű lesz. Örülök, mint majom a farkának, mert ritka dolog (főleg egy ezresért szállítással).

Persze én is jobban szeretem, ha szép a doboz, de anyagilag korlátolva vagyok