• MerlinW
    Online vásárláshoz vannak (én OTP-s vagyok, de gondolom van a többi banknak is) elektronikus számlacsomagok.

Én bebattyogtam OTP-hez és kértem egy olyat. Kapsz a lakossági számlaszámodhoz két virtuális másikat(azaz két fizikai számlaszámot, bankkártya nélkül, csak azok adatait papíron). Egy online számlát és egy megtakarításit. Valamint accountot az OTP weboldalára, ahol intézheted az online utalásokat (én már a számláimat is onnan küldözgetem, így nem járok postára)

Ezt a két számlaszámot csak online tudod menedzselni. Lakosságiról ráutalsz az online számládra X összeget a weboldalon, majd azt a kártyaszámot adod meg a neten.

A virtuális online számlaszám megfelel egy dombornyomott Visa kártyának, így bárhol tudsz vele fizetni neten.

A csomag tartalmazza még a napi számlainfót SMS-ben (ezt az OTP oldalán is meg tudod nézni bármikor), illetve a teljes számlatörténetet is látod, így le lehet mondani a havi papíros számlainfót (ami 90Ft havonta)

Technikai "A" hitel kérvényezhető ezzel is, viszont ennél a havi bérátutalás 150%-ka lehet maximum. (Már aki él vele. Én aktiváltattam, mert sosem lehet tudni. Egyébként havi kb 9%-os kamatja van)

Az elektronikus csomag ára (OTP-nél, máshol nem tudom mennyi) (tehát +2 számlaszám, online banki szolgáltatás + SMS info + minden utalás, számlaművelet ingyenes) havi 1200Ft.

Kb ennyi. szerintem okos, kényelmes dolog.