• takysoft
    Interneten megadni a bankkártyád számát és elleőrzőszámát veszélyes, mert ha a weboldal nem megbízható, akkor bizony lecsórhatják a pénzed.
    Csak olyan weblapnak érdemes ezt megadni, amiben megbízol.

Van egy PayPal nevű fizetési rendszer, amit milliók használnak megbízhatóan. Ha oda regisztrálsz, akkor CSAK oda kell megadni a bankkártya adataid, és akikkel ők kapcsolatban vannak(szinte mindenkivel) tudsz PayPal-el fizetni.
    A PayPal nem loja el a pénzed, mert egyrészt millik használják, és adnak a hírnévre, másrészt meg elég alapos a licencszerződésük(ezt csak mondták, én magam nem olvasta el végig, csak a tájékoztatást).
    Lényeg, hogy ha 1 forintod is eltűnik, perelheted őket.
    (itt megjegyzem, hogy a regisztráció ellenőrzéséhez leemelnek 1 Ft-ot a számládról, akkor reelj, ha nem vagy mínuszban)

Igazából igen kevés alkalommal rendelek én neten, de eddig a PayPal-t midig tudtam használni. Meg teljesen ingyenes, és a valutaváltást automatikusan megcsinálja(szerintem egész jó áron). eBay-en még nem láttam olyan aukciót, ahol PayPal-el ne lehetett volna fizetni.

ÉS! Ha csak vásárlásra használod a PayPal accod, akkor teljesen ingyenes. (de ha eladni is akarsz(jövedelmet szerezni), akkor asszem van egy minimáis ára).

Nem akarok én itt reklámozni, de szerintem a nemzetközi fizetés mai elérhető legegyszerűbb módszere. Megeszi a Visa-t meg a MasterCardot is.