-
Nocsak... ezt a szűk látókört....
az eszedbe se jut, hogy esetleg ingyenes mmo-t játsz?
Silk Road-ot pl rengetegen játszanak
Archlord is elég ismert
Fiesta meg egy arayosabb cucc, ajánották, de még nem néztem.
Szintén ingyenes, és mmo, de nem rpg, sőt, nem is játék a Second Life. Még nem néztem, de valami Sims a neten asszem.
Egy rendes fizetős mmorpg(mint minden játék) általában jobb, mint az ingyenes mmo-k. De míg a többi játék esetén csak megkerülöd a cd védelmet, addig itt privát server kell, ami nagyot ront a minőségen.
Olyan fizetős mmo, amihez pedig tényleg van olyan server, amin "lehet játszani*", nagyon kevés van. Wow ilyen, vagy a Lineage 2 pl.
(* lehet jászani, de bugosan. és a bugok miatt sokszor van wipe)
Ha érdekelnek, akkor tudom ajánlani a Lineage 2-t, hozzá pedig a NightFall nevű magyar servert. Az egyik legmegbízhatóbb, megősibb L2 server.
Nekem régen volt itt eg lv70-es warcryerem TopA setben:D
De ha szeretnél fizetős játékot játszani, de nincs nagyon pénzed, akkor köztes megoldás lehet pl a Guild Wars, ami minőségi fizetős mmorpg, és (bár vannak hozzá tört szerverek, de nem elterjedtem, mivel) fieztős ugyan, de nem havidíjas. Vagyis egyszer megveszed, azt játszol. max az új kiegészítőket kell beszerezni.
Aztén van még magyar Ragnarok Online server is, pedig a játék eredeti weblapja nem is megy(talán megszűnt:D)
Meg ott van ugye a világ első mmorpg-je (ami siker lett), az [/URL]Everquest második része.
Egyéb híresebb (fizetős) mmorpg-k (amikhez fogalmam sincs, van-e server.
Dungeons and Dragons online
Lord of the Rings online
Eve Online (ez asszem em tejesen rpg)
Vanguard
Final Fantasy XI online
Age of Conan
Conquer online
Dark and Light
Star Trek online
Ingyenes MMoRPG meg rengeteg van, de itt találhatsz párat, meg vannak likek arrl is, hog van-e valamelyikhez magyar fansite.
Egy mondattal válaszolva a kérdésedre: Igen van, a Lineage 2. az az egyetlen játék, ami a wow szintjét is közelíti, meg a servere is egész jó.