• Axon
    A játékot még egyáltalán nem húztam le. Most csak megpróbáltam elindítani, ami nem ment könnyen. Most, hogy már működik, kiírom dvd-re és hazaviszem otthoni nyúzásra.

Egyébként kb. most kezdem magam utolérni a karácsony előtti nagy dömping után. Az utolérni nálam azt jelenti, hogy az összes játékot sikerült kipróbálnom (Gears of War lesz az utolsó) amit letöltöttem. Volt 1-2 játék, aminek csak a demoját próbáltam ki (pl. crysis) mivel maga a játék nem érdekel, csak a látványvilágot néztem meg. Egyébként - sajnos - túlnyomórészt fps-ek jelentek meg. Fel sem tudnám mindegyiket sorolni, de van legalább 10 nagy név ami befutott karácsony előtt. Ezek közül talán a Jericho érdekel, meg a Bioshock-ot is tervezem folytatni. A CoH4 nekem valahogy nem igazán jött át, de egy csapat készíti hozzá a magyarítást, ha kész lesz, akkor még mindenképpen adok neki egy esélyt.
    Szerencsére néhány igazán jó kaland is megjelent, de azoknak nem elég egy laza óra, így azok majd az év folyamán kerülnek feldolgozásra :-)