Van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni.
Az ABEV adóbevallási programról lenne szó. Van jópár gépem amit kölsősök használnak. Ezen létre van hozva egy felhasználó és nem rendszergazdai jogaik vannak (mint az XP alapfelhasználója) hanem korlátozott felhasználók, ezt a Vezérlőpult/Felhasználói fiókok menüben lehet állítgatni. Nos az ABEV program csak rendszergazdaként települ, mivel a Program Files alkönyvtárba települ és nem is engedi magát máshova telepíteni. Ha egy másik rendszergazda szintű user nevében telepítem, akkor más userek nem tudják elindítani, ezért a korlátozott usernek rendszergazdai jogokat adtam, majd telepítettem az ABEV-et és újra visszavettem korlátozott userré. Így már el lehet indítani az ABEV programot, de az űrlapokat továbbra sem lehet telepíteni az ABEV alá, mert azt is a Program Files/Abev alkönyvtárba telepítené, amihez egy korlátolt szintű user nem írhat.
Próbáltam szájbarágós lenni, remélem érthető voltam.
Az egyetlen megoldsá amit látok, az az, hogy valami módon írási jogot adni a korlátolt usersnek a Program Files/abev alkönyvtárra, de ezt nem tudom hogyan lehet megcsinálni winxp alatt. Linux alatt az ilyesmi 2 másodperc és rémegyszerű, de windóz alatt semmi hasonló filerendszer hozzáférési jogokkal nem találkoztam. Tudtok segíteni?