• serito
    Értem mit akarsz mondani. Hogy kinek mi éri meg, szerintem döntse el mindenki maga. A Pc game mint olyan és a hozzá való hardwer mindíg is veszteséget okoz a felhasználónak. Hogy ki mennyi veszteséget képes elbírni azt nem az dönti el, hogy megéri-e vagy sem. Szerinted nem éri meg,.... valahol igazad is van, mert hatalmas értékcsökkenéssel bírnak a "drága" Pc-s alkatrészeknek. Ennek ellenére nekem ( és gondolom kirolnak is , hiszen meg sem vette volna ) megérte a komolyabb gép megvásárlása és elviselem a veszteséget is. Bár nekem igazából nincs veszteségem de ezt már ecseteltem, hogy miért. Abban is igazad van, hogy előnyben részesítem a tuningolható alkatrészeket és ki is használom azok lehetőségeit, ezzel is teljesítménynövekedést elérve.
    Azért egy 150k gép és egy 400k gép között hatalmas külömbség van.
    Rendben tudom, az érték/teljesítmény-t nézve meglehet, hogy nem éri meg a drágább, de aki teheti annak mindíg a drágábbat ajállom és nem azt mondom: ÁÁÁ elég lesz a Crysis, Gears Of War, The Witcher,...stb-hez egy 150k-s gép is és ne költsön mert 800x600-ban is élvezhető.

Azt hiszem ezen napokig lehetne vitatkozni, megsértődni (remélem nem az lesz belőle, mert azt nem szeretném)...stb.
    Aki játszani akar PC-n és meg is tudja fizetni, az meg is fogja venni a drága alkatrészeket (mint ahogy én is), ha megéri ha nem.