• takysoft
    Kirol:
    "Asus P5W DH Deluxe|C2D E6600 @ 3,0 Ghz|Asus EN8800 GTS 640MB|2x1 GB Crucial Ballistix DDR2-1000 Mhz|Zalman ZM600-HP|Samsung 931 BF|Audigy 2|500 Gb SpinPoint HD501LJ|WinXP Pro/Vista Ultimate|"....
    Asszem sokak nevében mondhatom, hogy: kabbe
    (nem sértés, de azért ez már több, mint jó gép. ez már túl jó(ez a gép egyszerűen már nem éri meg az árát.)
    (én már csak a Logitech G5 egeremre lehetek igazán büszke:D ennél jobb egér egyszerűen nincs a piacon. abszolút no1. már ha az ember úgy van vele, mint én, hogy a wireless-et alapból kizárja.

csgj: azért ilyen okos itt mindenki(és adja egymás után a tanácsot), mert okosnak hiszik magukat. megtehetik, mert a legjobb korban vannak, épp 30-asok. aki fiatalabb azért hülyébb, aki meg idősebb, az meg azért:D épp családalapítás közben, így a megfelelő "én már önellátó" ont is megvan az ego fenntartásához. engem is állandóan kioktatnak(egyetemista vagyok még:D).

Nézd a jó oldalát: ők érett komoly emberek, akik elérték, amit akartak, vagy tudtak. De belőled még bármi lehet. A potenciál az, ami a fiatalokat érdekessé teszi. és benned nagy potenciál van, amennyire elnézegettem a hozzászólásaid.