• takysoft
    konzol az vacak.
    semmire se jó, meg drága is.
    filmek nem mennek rajtuk rendesen(kivéve, ha optimális codecel lehhet tömörítve), netezni is érdekesebb. némelyikbe hdd sincs.
    Egyetlen egy dologra jók. játékra. (bár tény, hogy arra nagyon....)
    Kompatibilitásban, optimlizásálsban játékra jobbak a konzolok. (Igaz kicsit nehezebb a játékokat megszerezni(PS2-t chipelni kell, hogy egyáltalán beolvassa a másolt CD-t.)

PC-n viszont mindig ott van az, hogy nem úgy játszol, ahogy a konzol bírja. PC-n a játékok mindig szebbek, mitn egy konzolon(bár ehhez lássuk be komoly teljesítmény kell(friss konzolmegjelenéskor(mint most), sokszor van úgy, hogy a PC-s világban éveket is várni kell, mire olyan géped lehet).
    Meg PC ott van a patch lehetőség. konzolon ha valami bugos, az is marad.(bár kevesebb is a bug, mert éppen ezért jobban is tesztelnek).
    De ettől még igaz, játékra jobb a konzol.

Node én csak játszani akarok? elvetemült hülye gamer vagyok? ááhh..
    Fordítok, programozok, filmezek(pl filmeket tömörítek telfonomra, haver mp4 lejátszójára), zenét hallgatok, néha vágok is(pl csengőhangnak... Audacity egész jó ingyenes progi erre). Filmeket konvertálok, torrentezek, demoscene intrókat, demókat nézek, (emulátóból futatok konzolos játékokat:D(van egész jó GBA emultorom pl:D)).

Egyszóval... kompatibilis vagyok:D Nem beszélve arról a kismillió kis progiról, amit a játékok fordításához kellhet(tömörítők, extractorok), minden vacak.

Bevallom őszintén, Curretgen konzolt (PS3, Xbox360, Wii) nem láttam még. Állítólag az Xbox-ok egész jól felcodekezhetőek filmnézéshez, ha van hozzá HDD).

A számítástechnika drága hobbi. Kb évi min. 40-50 ezret bizony rá kell szánni.(és akkor dvd-két még nem is vettél:D). Én mst újítottam fel a gépen. 110e ft volt, szenencsére szüleim segítettek. Monitort vettem tavaly(előtt már:D). Most 2008-ban nem tervezek semmit, taln jövőre valami videokarival erősítem a konfigot, azt jóval:D

Igazából em tudom mennyibe van egy konzol manapság. HDD-vel biztos legalább 70-80 ezer körül. De még ha 60 is, ennyi pnzt kizárólag játékra költeni azserintem botor dolog. Kizárólag olyaoknak érdemes, akik szeretek játszani agyon, de a számítástechnikához nagyon nem értenek.

Szerintem.