• Randal
    Na igen, erre mondtam én, hogy nem igazán sajnálom én őket. Nálunk a vidékre kijáró orvosok is kapnak ugye a nyugdíjasoktól kis pénzecskét, meg tojást, tyúkot stb. stb. Ezt meg akkor ugye már kapásból nem kell neki megvennie. Nálunk a faszi egy kis motorbiciklivel járkált ki. 1-2 év múlva meg már új Opellel. Ja, csókolom, hogy ilyen jól megy? És utáltam is, mert nemigazán látta el a rokonokat, csak felírt nekik 10-15 gyógyszert azt pá.

Szerencsére nem sokat voltam eddig kórházban, de történt már egy-két röhejes dolog. Pl. mikor a csóka a gipsz leszedése után a gézt tette a kezemre, az egész osztályon nem talált egy ollót. Ja igen, igazság szerint előtte két héttel kellett volna leszednie, de a drága nem ért rá, mert az új autóját mutogatta a kollégáknak. A poén, hogy végül a gipszet nem ő szedte le, hanem egy másik doki, meg ő szedte ki a csuklómból a rögzítőcuccot, de mondta, hogy a másik doki meg ne tudja...

Szóval hálapénzt majd csak akkor kapnak tőlem ha normálisan viselkednek, addig meg én is szívózok velük és a nyakukra járok.