The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az volt 4 giga... ISO-ban tömörítetlenül benne voltak még az audiotrackek is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Felspécizett grafika akár 1600x1200-as felbontás, feljavított 7.1-es hangok... hát, szóval ilyesmik.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Csakis furdaló kíváncsiságom kielégítésére használnám fel ezen adatokat :-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Tehát a forrásanyagot kiszerkesztett szövegállományban, ömlesztve kaptam meg - UV örülne neki, ha szinkront készítene, mert hasonló táblázatban van, mint ahogy õ szokta - és így nem is tudom ellenõrizni a játékban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Épp fél órája beszéltem telefonon GMiki-vel, aki elküldte nekem a hivatalos, angol dobozos játékot, hogy nem lehetne-e rávenni a fejlesztõ céget egy /a szerkesztõ progi átadására.
Érdekes mód, a Novalogic - aki hírhedten smucig - annak idején
félreérthetõ voltam.
arra nem számíthatunk, hogy õ majd ideadja nekünk😄
egyrészt õ gondolom játékkal nem kompatibilis txt-ket kapott
másrészt nem veszélyeztetné a fizetését.
de nem aggódom.. megoljuk vhogy😄
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Magyarításról meg csak Imyke tudna információval szolgálni. Ha el is készül a magyarítás, akkor még le kell gyártani a cd-ket, majd csomagolni és a boltokba szállítani. Én bízok benne, hogy nyáron mindenképpen megjelenik (vagy hamarabb <#vigyor0>#vigyor0>).
Mikorra lesz magyarítás?
Feltoljam a szerverre?
Na Runawaybe neki is beletörött a foga.
Még végigjátszással EGYÜTT sem mindig találtuk meg az adott itemet 5 perc alatt.
Azért akadjak el egy játékban, mert hülye vagyok.. ne azért, mert a játék hülye😄
persze a story, meg az összhatás jó volt... de ez a sok keresgetés, meg a 2 pixeles cuccok mindenhol... merõben beárnyékolta az egészet.
Elsõ részt is utáltam. Barátnõmmel játszottunk végig, mert neki tetszett.
Én nem szeretek "pixelvadászni"
Runaway 2
Ezt ráadásul Imyke fordítja magyarra, így a minõség is garantált.
Nemrég jelent meg és máris kapható magyar nyelven emberi árért.
A Robin Hood Quest-et én meg le sem töltöttem, mert BÛN RONDA, RAMATY és ami a legfõbb negatívum : NEM KALAND. Olyan néven illetik, de ez egy lopakodós akció/mászkálós játék. Mindent elárul róla, hogy egér támogatás NINCS<#zavart2>#zavart2>
Megnéztem végre.
Az alap, hogy kell neki egy .dll: cmsvcp71.dll
Csak ezután idul el.
Ne kérjétek tõlem, hogy töltsem fel, mert ez eszméletlenül szörnyû!
Eleve csak a nyilakkal mozoghatunk és slusz. Nincs semmi cselekvés billentyû. Ott állok a kincses láda elõtt, de cseszik kinyitni, pedig már az összes gombot megnyomtam a billentyûzeten. Van nyíltegez a hátán, de nem hajlandó lelõni az õröket.
Pozitívum.... hááát... nos, ha csak az nem az, hogy magyarítás után tényleg magyar :-)
Épp most töltöm, ha kell valakinek, szívesen feltolom ha lejött.
Kipróbálni még nem tudtam. Linuxos gépemen beizzítottam a MerlinW által feltöltött Cedega 6-ot, de nem tudom, hogy menni fog-e vele. Mindenesetre kipróbálom és reflektálok a végén.
Itt találsz néhány képernyõmentést:
http://www.mobygames.com/game/prisoner-of-ice/screenshots
Kérdeztem nem túl rég, hogy megvan-e valakinek. Mivel nem kaptam választ így úgy vettem, hogy nincs. Hamarosan leér ez is. Már csak 7 mega hiányzik, de nemrég leállt a töltés és még nem indult újra. Érdekessége, hogy most készült el a magyarítása. A képeket elnézve nem lehet túl bonyolult az egész, de egy próbát megér.
Azt gondoltam, hogy ha majd lent lesz, akkor bedobom itt a köztudatba, ti ezért hatalmas ováció közepette virtuális vállaitokra emeltek és errõl csacsogunk legalább egy hétig :-)
Erre átnézve a szerveren levõ kalandlistákat, ott figyel Lord Myn listájában...
Hát ennyit a dicsõségrõl :-)
Egyébként errõl lett volna szó:
Call of Cthulhu - Prisoner of Ice
Mindenesetre azért már kíváncsi vagyok rá nagyon.
Mindjárt húzom is lefele.
Már ennyi mod van hozzá? Úgy látom erõsen felpörgeti az alkotófantáziát.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ezuton is kérek elnézést mindenkitõl az alaptalan feltételezgetésemért.
Már szórom is a hamut a fejemre :-)
Jelzem mellesleg: WinXP SP2-ben DirectX 9B van. Csak annak nem kell update, amihez C kell.
Bár lehet, hogy valami régi SP2 elõtti WinXP installal van dolgod, de akkor úgyse árt neki egy reinstall.(SP2-es lemezrõl ugyééé)
Nagyon leharcolt gépen találkoztam ilyennel. Varázslás helyett érdemes újratelepíteni a windowst. DXuninstallal ugyan össze lehet barkácsolni, de mindig lesz vele valami problémád.
Ha nem akarsz stresszelni miatta, telepíts Win-t. Utána meg használj ghost-ot, vagy valamilyen partició backup programot.
[merlinw.org]