• takysoft
    az, hogy szemetet eszel, az nem kérdés.
    én csak annyit mondtam, hogy ha duplaennyiért megveszed a 100%-os gyümölcslevet, meg a norbiápdét ebédet, az sem jobb.

szimplán mert ugyanolyan emberek dolgoznak mindenhol(legalábbis magyarországon).

és sajnos az is igaz, hogy ha lenyúlunk 100 milliárdot, akkor se lesz rosszabb az egészségügy se.... mert ahhoz, hogy jó legyen az egészségügy, ahhoz sokkal sokkal több pénz, és teljesen más mentalitás kéne.

mert ennél rosszabb nem lehet már az egészségügy. nekem elhiheted... úgy ismerem, mint a rossz pénzt... a nővérek is, meg az orvosok is leszarnak mindent.... ennyi pénzért nem is csoda.. a szomszédom pl boncmester... most minimálbért keres, mert annyira vették fel miután túlkínálat van belőle(bezárték az ő régi kórházát is kb fél éve).
    az orvosok is leszarnak mindent, meg a nővérek se fognak minimálbérért 80 éves papákat fürdetni... leszanak mindent...

talán ha nem így lenne, akkor a húgom sem halt volna meg daganatban 3 éve... 17 éves volt... több, mint 2 évig szinte folyamatosan kórházban... nekem nem kell ezt már bemutatni....