The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van nekem egy progis lemezem azon is van directx 9, most meg nem mondom mikori de nem túl régi, annál is megáll a telepítés 2/3-ad részénél.
Miért nem írja felül a most fenn lévõt??
Mit jelent ez amit kiír::"" Installation cannot continune because this game requires DirectX9.0 or higher to be installed on your system ""
Nekem hiába dob ki a google 10-20 oldalt ezzel kapcsolatba nem merem egyiket se elindítani.
Egy ilyet töltöttem le:""pconpoint.exe "" elindítottam de az angol szövegben már nem láttam a directx szót így hanyagoltam.
Ennél : ""directx-dx9uninstaller.zip "" meg el se indul a letelepítés, pedig úgy is próbáltam, hogy a directx mappájába csomagoltattam ki és ott akartam elindítani.
mellesleg a gmail-t nem lehet "átverni". az nem fogja neked "elhinni", hogy ven egy freemailes címed😄 csakis saját gmailes címet ad meg feladónak.
tényleg hallottam, hogy vannak olyan smtp-k, amin nem erõszakolják rá az emberre az ottani címet.(amit a nethez kap az ember, az talán ilyen, mert hát fizetünk is érte😄)
régebben én is kaptam egy ilyen smtp-accot😄 mennyi, mennyi mailt írtam más nevében😄 ott azt állítók be feladónak, amit csak beírok😄<#vigyor2>#vigyor2>
persze ze nem szép dolod<#ejnye1>#ejnye1>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Pl. nálam: új postafiok, vipmail-es account, vipmail-es pop3, enternetes smtp. Ha levelet küldök innen, akkor vipmail-es küldõt fog írni.
Be lehet állítani a postafiók beállításokban, hogy melyik legyen az alapértelmezett, valamint levélküldéskor is meg lehet mondani melyikbõl küldje, ha több van. Nekem 4 fiókom van gmail, vipmail, hotmail és saját mail szerver. A vipmail van alapértlmezettnek beállítva, így ha nem nyúlok hozzá, mindig vipmail-es cimemet fogja a küldõhöz írni.
Mind a 4-hez ugyanúgy az enternetes smtp van megadva.
[merlinw.org]
Alul Sing Up, majd a bejövõ ablakban a jobb felsõ sarokban állítsd be a magyar nyelvet. innét triviális. 2 perc regelni😄
Annyit biztosan tudok, beállíthatok én bármi egyebet, ha a gmailes smtp-vel küldök levelet, az a gmailes címemrõl megy ki😄
de ezekben a dolgokban te vagy a szaki. én nem sokat vacakoltam vele, te meg már talán servert is üzemeltettél😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha gmail átvág, teszem azt kiadja a címedet, nem tudsz mit tenni, Ha egy olyan cég vág át akivel szezõdésben vagy, ott te vagy nyerõ helyzetben.
De egy szó mint száz, aki komolyan veszi a dolgot és nem csak általános beszélgetéseket folytat mail-en, az saját mail szervert tart. Nem kerül semmibe, csak a szerverparknak kell fizetni, mint ahogy minden cég is csinálja, ugye.
[merlinw.org]
Legtöbb levelezõ oldalon van képekkel illusztrált leírás a beállításokról.
Amit ajánlottál Taky az jó, de csak rgisztrált gmail-esek használhatják.
[merlinw.org]
De ha amúgy is van G-mailes címed, annak a bekonfigurálási infóit itt találod! Válasz ki a kliens nevét, és megmutatja, hogy kell beállítani a fogadást is(pop3), küldést is(smtp).
küldeni nem lehet vele, mert nincs SMTP-je.
Gmail-nek, saját internetszolgáltatónak van.
ha küldök egy levelet valakinek a t-online-os levélcímem SMTP-jével, akkor nála a "feladó" résznél nem a t-online-os levélcímem fog szerepelni?
csak mert ha valaki visszaír nekem a "REPLY" opcióval, nem szeretném arra kapni az üziket. az nem stabil email. a google biztosabb(még ha ingyen is van.)
OK, tudom, hogy levélküldésnél van eg yolyan opvió is, hogy "Reply to" vagyis Válaszcím. ha oda beírom a freemailes vagy googles címem, akkor a legtöbb weblap és kliens esetén a reply levél eleve oda megy.
De nekem nincs kedvem ezzel szenvedni.
más: szerintem a Google biztonsági rendszere picivel talán megbízhatóbb, mint pl az enternet😄 kicsit nagyobb cég... meg megbízhatóbb😄
attól, hogy ingyenes egy szolgáltatás még lehet jó😄
[merlinw.org]
Küldj egy levelet, és kérni fogja elméletileg. De ha nem akkor fiokbeállítások, további beállítások. (MS Outlook esetén, Thunderbirdben ott van asszem alatta)
Taky: a freemail-es email címednek semmi köze a szolgáltatódhoz. az smtp csak a kimenõ leveleket továbbítja, tök mindegy melyiket használod. Viszont miután minden szolgáltatónak van, ezért érdemes annak az SMTP-jét használnod, mert csöppet biztonságosabb.
SMTP - Simple Mail Transfer Protocol
Alapértelmezett port: 25
IMAP, POP3 a bejövõ leveleket kezeli az mindig az email szolgáltatótól függ (gmail, freemail, stb), mindegyiknek szokott lenni, és általában le van írva a beállítása (portok, egyebek) lépésrõl lépésre.
POP3 - Post Office Protocol v3
Alapoértelmezett port: 110
Felvehetsz több SMPT-t de egyszerre logikusan egyet tudsz használni, míg POP-ból bármennyi lehet. (pl.: Thunderbird-ben nyomok egy levelek fogadását, és behúzza az összes POP-ról. vipmail, enternet, gmail, hotmail, stb)
Remélem így már tiszta.
[merlinw.org]
márpedig a legtöbb levelet úgy küldik nekem, hogy rányonak, hogy RE
Ti ketten meg már vérprofik vagytok itt alattam!
Ha a gyári ASUS telepítõ cd-rõl rakom akkor simán felülírja igaz az a directx 9.0-ás
A játékban meg a directx 9c van.
Pontosan ezt írja ki:"" Installation cannot continune because this game requires DirectX9.0 or higher to be installed on your system ""
Azt meg nem kérdezi meg a játék, hogy kell-e nekem a directx vagy nem.
Ti már sok játékot felraktatok hátha találkoztatok ilyen problémával?!?
Felakarok rakni egy játékot de elõször a directx-9-et rakja fel.
Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file."".
Aki tud segíthet(ne)?!
Azzal bárhová küldhettek bármit.
smtp.enternet.hu, smtp.t-online.hu stb.
[merlinw.org]
ha van gmailed, akkor rendben. Lépj be a webes felületre. Menj a Beállítások menüre(jobb felül), ott meg az "Átirányítás és POP" fülre.
Ott lehet engedélyezni a levelep POP3 letöltését.
A kliens beállításához is van ott info. ezt be is linkelem.
de elõbb engedélyeztetni kell.
Van Gmail-em is amúgy.
valójában azt írsz be, amit csak akarsz, de a freemailnek akkor se lesz SMTP servere(protocolja). csak letölteni lehet róla. küldeni csak a webes felületen tudsz.
ha normális email servert keresel, akkor regelj a gmail.com -on. 3 giga hely van rajta, megõrizhetsz minden levelet. jól mûködõ POP3, SMTP server.
sose volt vele gondom.
mellesleg ha normális e-mailprogit keresel, akkor meg ajánlom a Mozilla Thunderbird-öt. (a firefox párja a mozilla állatkertben😄)
Már vagy 2 éve keresem a megoldást, de semmi.
Mondtak már mindent, de nem jó.
<#help>#help>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Windows Vista játékok WinXP-re hackelve csomag.
Sajna a Chess hiányzik, azt nem tudták méh hackelni😄
Még csak most jutottam el oda, hogy letöltsem magamnak hétvégére, erre csak üres könyvtárat találtam.
Fel sem lett töltve, vagy valaki letörölte?
befagy a játék, ha beszélek boscoval az elején, és ki akarok menni az ajtón.
ha nem beszélek vele, akkor ki tok menni(mármint ha azonnal lelövöm, hogy hagyjon békén...)
bár talán nem is muszáj vele beszélni😄 nemtom.
A small-t azt feltelepíted valahova, ahova szimpatikus. Persze csak akkor ha .tgz, ha .deb, akkor simán telepíted.
Ezután elindítod a cedega-t, majd a felsõ menüsorban kiválasztod a..., most nem jut eszembe melyik menüpontot. Roppant kevés van és valami upgrade vagy micsoda a neve, el sem tudod majd téveszteni.
Szóval ezt a menüpontot kiválasztva megmuatod neki a .cpkg kiterjesztésû file-t. Ezzel lesz teljes a cedega telepítése. Ezután ha frissül, akkor csak a .cpkg file lesz majd mindig szükséged, a small-t már nem kell telepítened.
Ha nem boldogulnál (amit kétlek), akkor majd ha a saját gépem elõtt leszek, akkor megnézem, hogy pontosan mi is a neve a menüpontnak.
cserébe: elmondod, hogy kell ezt telepíteni? régen (még a 4-esnél..) csak simán kitömörítettem a tgz file-t a gyökérbe aszt kész😄
itt meg vannak ilyen "small" meg "update.cpkg" fileok...
Ennek is elkészült a magyarítása, de nekem ez valahogy teljesen kimaradt.
Elkészült a Broken Sword 4 magyarítása. Letölthetõ a gamehunter oldaláról.
Ezzel mind a 4 rész játszható magyarul is.
Destination - Treasure Island
Tudtok róla mondani valamit?