Közeli ismerőseim tudják rólak, hogy nagy Sudoku-mániás vagyok. Ki is találtam egy tök saját rendszert arra, hogy oldogassam meg a feladványokat. (Excel táblákat szoktam hazsnálni, néha nyomtatni, és azokkal szoktam fejtegetni, de sokáig tartott, mire kihúzogattam a lehetőségeket....)
fejben azért nehéz.
Most találtam egy olyan kis progit, ami tökugyanúgy mködik, mint az én logikám:D (sajnos mégse saját találmány.. vagyis az, csak nem én találtam ki először)
Tudom, ez most nagyon off, de ha valakit érdekel egy TÉNYLEG jó sudokus program PC-re, annak azért megadom a linket. Van rajta egy kis leírás is angol+pár másik nyelven, jól használható a technikához. Magas se csinálhattam volna jobban.
Ingyenes a program mellesleg(és de dőljetek be a csili-villi marhaságoknak, a legtöbb sudoku program teljesen használhatatlan, akármilyen drága is, meg szép a desing:D)
A neve Sudoku Simple (akkor is kapjátok le, ha nem érdekel benneteket, egyszer még igen jól jöhet sudoku feladatok megoldásához... ki tudja, mikor kellhet:D)