33675

• Tomsess
    Itthonról próbálom. FlashFXP-vel eddig ment, most már nem. Még megném majd TC-vel.
  • kirol
    Ha már itt tartunk, hogy a " egyetemi, munkahelyi proxy esetén gázos", ha le van tiltva az MSN, valahogy nem lehetne mégis működésre bírni?
  • MerlinW
    Munkahely, vagy otthon?
    Orrhon aktív módban total commander, vagy flashFXP-vel próbálkozz, munkahelyi, egyetemi proxy esetén gázos.
  • Tomsess
    Nekem még most sem akar felcsatlakozni
  • csgj
    Na, ez lett megrendelve: Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB DDR2, 128-bit, AGP 8x, Dual DVI
    Nagyon kicsi esély van rá, hogy meg lesz holnap, de én biztos vok benne, hogy csak jövőhéten jön meg... :( Csak légyszi, ne hordjátok le a kártyát! 20ezer kb, pocsék nem lehet, nekem meg csak AGP-s kártya a jó az alaplap miatt... Ez meg legalább HD... És nem izgat, hogy csak DDR2... AGP-sbe, csak ezt találtam, ami HD2600.
    Aztán most elkezdem szedni a Witchert :)
  • kirol
    Felraktam!
  • Lord Myn
    Köszönjük! ;)
  • Lord Myn
    Szerintem így szűk körben Axon a legidősebb, de attól tartok a 2. helyezett már én vagyok... Klub szinten meg talán Imyke, de ebben nem vagyok biztos.
  • takysoft
    hmmm.. crack?

ilyet a másolásvédelem miatt szoktak kiírni...
    ha van nfo a crack mellett, akkor azt is olvasd el.
  • MerlinW
    Clive Baker: Jericho a helyén.
  • trmn #21961
    Kis segítséget szeretnék kérni a Reprobates nevű játékkal kapcsolatban. Installálás után nem indul el a játék, azt írja ki, hogy nem megfelelő cd van a meghajtóban, tegyem be az eredeti cd-t. Mi a csuda lehet?
  • takysoft
    Nekem sincsenek meg azok. Csak a Chrome. A többitről csal olvasgatok a magyarítások portálon:D

Tényleg... az ok, hogy csgj a legfiatalabb(még). De ki a legöregebb?
    Mármint aki szokott itt lógni, és volt is itt az elmúlt... mondjuk 2-3 hétben..
  • serito
    Most, hogy írod tényleg ... a Chrome még nekem is megvan és le is játszottam. Fifa, UfoAftermath és Harry Potter játékok nincsenek meg mivel egyiket sem kedvelem. Talán ez lehet az oka, hogy nem tudok magyarul megjelent game-ekről, kivéve a Chrome. Tényleg néha mekkorákat "nyerítettem" a szinkronhangokon. Pedig nem is volt az olyan régen ...kopik a memóriám, öregszem? Még nem szeretnék..
  • takysoft
    hogyne, rengeteg alkalommal jelent már meg játék magyar szinkronnal.
    Hogy csak egy példát mondjak, a Chrome nevű játék főszereplőjének Ganxsta Zolee adta a hangját. Teljes véleményem a dologról itt olvasható!

De jelent már meg magyar szinkronnal két fifa verzió, az UFO Aftermath, a legújabb Harry Potter játék.. szal sok....(ezek csak azok, amikről tudok)

Chrome megvan eredetiben(nyertem Gmiki játékán:D).
  • serito
    Köszi de azt hiszem megvárom a magyar verziót ha már lesz olyan is.
    Volt már hasonló eset, hogy egy játék magyar szinkronnal jelent meg?
    Olyanról már hallottam, hogy utólag csináltak hozzá lelkes "amatőrök" magyar szinkront, (Silent Hill 2) de kapásból magyarul olyat még nem.
  • MerlinW
    Én már a játékot is:)
  • takysoft
    kiderült, hogy eredetiből lopott fileok. töröltem.
  • takysoft
    Léezik Airborne magyarítás? vagy ez valami fake?
  • csgj
    Ugye fent maradhat még pár napig? (DVD-k kellenek, és nincs hely a gépemen... meg aztán új karin jobb lenne, és lehet, hogy 9600-al el sem indul :P)
  • Tomsess
    Köszönet érte! Bár én még asszem várok az okosságra.
  • csgj
    Hát srácok, miért nem mondtátok, hogy van ilyen is? :) Sapphire Radeon HD2600Pro 512MB DDR2, 128-bit, AGP 8x, Dual DVI

Ezek szerint van AGP-s HD2600 is... szóval ismerősünk nem mondott teljesen nagy hülyeséget.
  • csgj
    Ismerős szerint jó az alaplapom a 256 megás HD2600XT-hez... csak az 512 megáshoz nem... Akkor most mi van? :P
  • MerlinW
    Half Life Ep2 Crackfix a HL2 könyvtárban.
  • MerlinW
    Én éppen a broken sword 2-őt játszogatom PDA-n utazás közben:)
  • MerlinW
    The Witcher a ketteskén. Clone-os, Daemon Pro-ra van szükség, de lehet várni kell még az okosságra.
  • RaveAir
    Nemrégiben beszereztem a PDA-mra egy Sodoku-s progit, hogy az asszony ne unatkozzon, ha éppen ilyent akar fejtegetni. Ha valakit érdekel, akkor csak szóljatok.
  • RaveAir
    Az Eragon esetében a könyv és a film eléggé eltér egymástól. A folytatásban (Eldest) valahogy végig az az érzésem volt, mintha a Birodalom visszavág történne éppen... ;) Amúgy nem olyan rossz könyv.

Igazából aki tényleg nagyon jó, igényes fantasy-t szeretne olvasni, akkor annak bátran ajánlanám George R. R. Martin regényfolyamát. Egyszerűen zseniális! Korábban én is olvastam Forgotten Realms könyveket, és azt kell mondanom, hogy ég és föld a kettő!
  • szotyimutyi
    Eddig még csak hallottam róla,de most kipróbálom. :)
  • takysoft
    1. elnézést a sok elírás miatt. fúrumban előfordul, hogy sietek.
    2. a progi nem is nagy, 800k az egész(0.8 Mb)
    3. A Progi indítása után "Options"/"Show Candidates" (nemtom mér nem alapértelmezett)
  • takysoft
    Ez nagy.

Közeli ismerőseim tudják rólak, hogy nagy Sudoku-mániás vagyok. Ki is találtam egy tök saját rendszert arra, hogy oldogassam meg a feladványokat. (Excel táblákat szoktam hazsnálni, néha nyomtatni, és azokkal szoktam fejtegetni, de sokáig tartott, mire kihúzogattam a lehetőségeket....)
    fejben azért nehéz.

Most találtam egy olyan kis progit, ami tökugyanúgy mködik, mint az én logikám:D (sajnos mégse saját találmány.. vagyis az, csak nem én találtam ki először)

Tudom, ez most nagyon off, de ha valakit érdekel egy TÉNYLEG jó sudokus program PC-re, annak azért megadom a linket. Van rajta egy kis leírás is angol+pár másik nyelven, jól használható a technikához. Magas se csinálhattam volna jobban.
    Ingyenes a program mellesleg(és de dőljetek be a csili-villi marhaságoknak, a legtöbb sudoku program teljesen használhatatlan, akármilyen drága is, meg szép a desing:D)

A neve Sudoku Simple (akkor is kapjátok le, ha nem érdekel benneteket, egyszer még igen jól jöhet sudoku feladatok megoldásához... ki tudja, mikor kellhet:D)

Sudoku Simple

Linkelek egy képet is. Elsőre talán meg lehet ilyedni tőle(olyan sok a szám), de elhihetitek, egyszerű:D(simple)

UI: akit nem érdekel, attól elnézést kérek az OFF miatt.
  • csgj
    Asimovot olvastam, de inkább fantasy-s vok :) A logómból is megállapítható, hogy főleg a Forgotten Realms világát szeretem. Meg a saját könyvem világát természetesen xD (Avenum)...
  • takysoft
    *lennél
  • takysoft
    ja.. és ha olyan lennék, amilyennek azt hiszed, hogy mi hiszünk téged, akkor nem lennél itt ebben a topicban.
  • takysoft
    esetleg fantasy? eragon, gyűrűk ura... király:D
    (eragon esetében még a film is nézhető... gyűrűk ura... hát ott nem:D)
  • takysoft
    sci-fi-t olvasol?
    asimov, clarke?
  • csgj
    Ja ok, már értem a ketteskét :D De annak nem örülök, hogy ennyire egy bugyuta gyereknek gondoltok... nem vagyok egy bunkó állat, aki mindenkinek beszól, és azt hiszi, hogy bármit megtehet. Ti sem ismertek, ahogy vmiért az osztálytársaim sem... Mindegy, már százszor lezártuk a témát :P

És nem olvastam azt az "internetes etikát"... máshol meg nem tanítják, és magamtól próbálok rájönni :)

Ja, és nézzetek be a Regényírók Topicjába! Ott látható, hogy értelmes dolgokkal is töltöm az időmet.
  • MerlinW
    Természetesen hármaska lesz:) Amíg rövid és nem száztizenhatoska addig nincs ezzel gond:)
  • takysoft
    ketteskéről meg annyit, hogy azért ketteske, mert nem egyeske... olyan már volt, azóta nincs mondjuk, de ettől meg ketteske:D
    ha új lesz, az hármaska lesz? vagy új egyeske?

alapjában véve meg úgyis tudod miről van szó:D
  • szotyimutyi
    "A stílus maga az ember." Pedig már észrevehetted volna, hogy itt nem ez a "bevett" szokás és nem is marad szó nélkül.
  • MerlinW
    Önkritika powa.

A ketteskét meg tudod micsoda, hiszen olvashattál a szabályairól egy kisebb litániát priviben.

"Ezért is nagyon más pl, ha az ember neten keresztül ismerkedik vagy barátkozik."
    Egyáltalán nem más, csak ismerni kell az
    alapvető internetes etikát

Következő jelszóváltozás decemberben lesz, ha élni akarsz vele alkalmazkodj a "maguktól elszált" tagokhoz.