• Tomsess
    Vidikártya tapasztalat: igaz-e én megvettem a SAPPHIRE Radeon X1950GT 256MB DDR3 TD PCX-s kártyát. Azóta ezzel egyetlen bajom volt, beszerelésnél alig fért bele a házba pedig nekem aztán igazán bazinagy doboz van. De a futást tekintve minden fut vele mint állat, a kis beakadást a memória és a proci okozza (2,4GHz P4 és 1GB Ram). Pl. a MOHA-nál voltak gondjaim mikor kisezer ellent kellett betöltenie, de picit leszedtem ebből abból és működött rendesen. Egyik barátom viszont esküszik a Catalyst Control Center-re, mert állítólag ott úgy fel lehet venni a kártya teljesítményét, hogy ha gond van, akadás nélkül is futtathatók a gémek. Nemtom tényleg igaz-e, minden esetre ő mutogatta nekem. Tudtok erről valamit?
    Ja még visszatérve...az 1950GT kártya tuti van AGP-ben is, mert emlékszem, hogy mikor vettem ideges voltam, hogy mennyi AGP-s kártya van faja áron, nekem meg a drágább PCI-E-t kell vennem. persze nem bántam meg .. és nekem volt is olyan szerencsém, hogy tök véletlenül pont amikor elfüstölt a régi, reklamációról visszaküldtek egy 478-as socket-es alaplapot a boltba, amire passzolt minden az addigi gépemből. Ez tényleg nagy szerencse...