The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy te nem tudod megcsinálni vagy elküldenéd az angol fájlokat és magamnak megcsinálom.
Én ezt a gépet (CPU+alaplap+RAM) is, mint az elõdjét 3-3,5 évig fogom használni.
Jelenleg gondolom még alapon is iszonyat jól mehet, de 1-2 év múlva, már biztos kell egy kis tuning neki.
Persze nem mondom, hogy addig várok a tuningal, csak a teljesítményszükséglethez mondom az 1-2 évet.
Egy ilyen konfigot átlagosan fel lehet húzni jó esetben akár 3,8 Ghz-re, ami már nem semmi. Persze 4 Ghz felé is, de ahoz már vízhûtés kell.
Tuning
nem is lesz meg teljesen pedig csak a videok magyarítása hiányzik.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Gondolom lassan végéhez ér a demo és már érdekel a dolog.
1 giga dd2-t azért én olcsóban is ki tudnék hozni.. mi ebben az extra?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én 43.200 HUF-ért vettem. Hát kb. jók vagytok, különösen, ha nincs konkurencia.
Folyamatosan vibrál. Héha kevésbé, néha jobban. Fõleg a sötét színeken látszik.
Hát a régi gépemen rendesen ment a monitor, csak ott DVI-t használtam. Most meg az MX440 -en csak analóg kimenet van.
Corsair CM2X1024-6400PRO 1GB DDR2 (800Mhz PC2-6400 5-5-5-12) CM2X memória hûtõbordával, activity LEDs
Ha igen akkor ezt 44.900,- ért tudnám adni.
Most nem szeretnék lehurrogó válaszokat kapni! Mi egy vidéki, jobban mondva kisvárosi Számtech bolt vagyunk és nem nagyon van konurenciánk.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
TFT villog? Vibrál vagy ki be kapcsolva villog? A monitor nem hibás, másik gépen megy rendesen?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
nem tudta megszerezni valaki véletlenül?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Azt se értem, hogy tud villogni egyátalán egy TFT.
Amúgy nálatok mennyibe került bruttóban egy ilyen RAM élettartam garival?
Mert ezt úgy vettem, 2067-ig van rá garancia.<#vigyor3>#vigyor3>
Mi van már a honlapotokkal? Kb egy éve mondtad, hogy most csinálod.
Aztán egy boltnak amúgy se árt, ha van weboldaluk.
A törlés részemrõl is mehet. (0-10)
Kirol:
Sajnálom, ha nálunk vásároltál volna már mindent tudnál, sõk a cserét is megkockáztatnám!
Törlésbe bennevok, mehet 010-ig minden<#alien2>#alien2>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Van itt egy másik szolgáltató vonala. Itt a szokásos 128 kb/s helyett 2 kb/s-al megy a net, de legalább itt nem szakadt meg. Egy ilyen üzenet elküldése laza 1,5 perc :-)
Ez se nem poénos, sem erotikus, a perverztõl meg fényévekre van. Talán a szánalmas jelzõ áll a legközelebb hozzá.
Doom Perverse
a Doom 1 perverz átirata
Miért van az, hogy minden játék végét elcseszik?
a befejezés nem fontos????
A zenék és a helyszínek a végéig fantasztikusak. A vége szerintem nagyon el lett cseszve, de addig ott van a szeren. Olyan mintha a TLJ földi részét kicsit darkosították volna.
A TLJ 1.60-as patch nem módosítja a xarc állományokat, úgyhogy nagyon nagy
valószínûséggel nem befolyásolja a magyarítást sem.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Hát ha jövõ hét péntekre se lesz ramom, akkor már 2 hét és 1 nap is letelik kinyírom õket!<#boxer>#boxer>
Oké, majd megnézzük. Bár látom te már tuningoltad a tiédet. Mondjuk én se véletlenül vette milyen cuccot. <#wink>#wink>
Bár amikor PH-n ezt írta valaki meglepõdtem:
"Annak jó akinek plexi háza van és szereti a fényeket, ebbõl a szempontból látványos darab, tuningnál gyenge. Valószínû más revizio, az enyémen a silányabb és kevéssé tuningolható PROMOS chipek voltak.
Remélem amire cserélik MICRON-os lesz."
Hát nem tudom, ez mennyire igaz.
Bár az sem mindegy ki a beszállító. Ha pl: a nagyker ahol a bolt vette a ramokat maga az importõr, nagyobb esélyed van a 1-2 hetes cserehatáridõre. Ha elkezded futtatni a teszteke majd összehasonlítjuk az én gépem produkálta eredményekkel. Elvileg a tiédnek szinte mindenben többet kell teljesítenie. Majd meglátjuk!!!
Na megkérdeztem újra tõlük, 18.00-ig vannak, kíváncsi vagyok mit írnak majd. Ha válaszolnak egyátalán.
Akkor jó ha az az alap. A kölcsönrammal elindítottam, de nem volt idõ végignézni, ráadásul a régi vinyómról a régi rendszerrel néztem, tök zsír, hogy úgy is elindult. És hát akkor nem estem hanyat a számoktól, ugyanis pl a vízben úszkáló szörnyesnél is néha lement 25 fps alá.
Meg a Hitman 4 -et se vitte túl jól, nagy FPS emelkedést ne mtapasztaltam régi gépemhez képest. Viszont a VGa-hoz adott Ghost Recon Advanced Warfighter -t minden max-ban ami csak létezik vitt vagy 150 FPS-el. De lehet ez a játék amúgy is gagyi és azért futott ilyen jól, nem ismerem.
Na meg hát majd a tiszta rendszer lessz a mérvadó, én még annak is örültem, hogy elindult, mert a kölcsönidõt nem akartam azzal tölteni hogy XP-t meg mindent feltelepítek.
A "szemetek"!! Próbáld meg kérdezz rá hátha elkottyantják!
3DMark06 az bizony 1280x1024-ben fut default-ban.
Az 1 memóriával meg pont az ilyen esetekre gondoltam mit amiben te benne vagy. De igazad van ha 2 GB-ra akrszfejlesztenia jövõben akkor jól döntöttél!
" A minap is érdeklõdtünk a nagykereskedõ cégnél és a jövõ hét elejére lesz válaszuk a memória garanciájával kapcsolatban."
Még szerencse, hogy én azt kérdeztem, hogy:
"Azt szeretném kérdezni, hogy pontosan melyik nagykereskedésbe küldték vissza a memóriámat?"
Most erõltessem, és megkérdezzem újra?