33675
-
Tomsess #21931 "Tulajdonképpen én vok az a "lúzer" srác, aki minden hülye amcsi tinivígjátékban szerepel :D"
Ez kemény beszólás volt -
csgj #21930 Akkor még ehhez annyit, hogy a valóságban egy nagyon visszafogott, keveset beszélő, nyugis fiú vagyok. :) De komolyan. Tulajdonképpen én vok az a "lúzer" srác, aki minden hülye amcsi tinivígjátékban szerepel :D Ezért is nagyon más pl, ha az ember neten keresztül ismerkedik vagy barátkozik. -
#21929 Na jó, akkor én mint "sértett fél" is elmondom a véleményem, itt nem arról van szó, hogy ki az "őstag" vagy az "új tag", hanem elemi udvariassági szabályokról...
Egyébként nem sértődtem meg, kicsit felvontam a szemöldököm amikor olvastam a hozzászólást, de 1x mindenki hibázhat, biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem fogsz ilyen hangnemet használni. Sajnos az a probléma, hogy az SG más topikjaiban, illetve általában netes fórumokon nagyon sok mindent megengednek magunknak az emberek, hiszen a net "mögött" anonim maradsz, tkp. azt csinálsz (írsz) amit akarsz. Ebben a topikban ez szerencsére tényleg nem divat, szerintem ezért (is) hábordott fel rajta mindenki.
Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy amikor én voltam tizenéves, akkor haveri körben is nyakon vágtam volna azt, aki ilyet mondott volna nekem, de tudom már más világ van, pedig nem is telt el olyan sok idő azóta.
Na mindegy, bocsánatkérés elfogadva és tényleg zárjuk le a témát. -
#21928 Nincsenek eltelve maguktól, csak ők kicsit idősebbek mint te;)
Másrészt a "mit ugatsz" haveri társaságban elmegy, de itt nem, de ezt te is beláttad:)
-
csgj #21927 Én azt se tudom melyik az a ketteske... Egyébként meg kicsit el vagytok telve magatoktól. Persze ti ezt nem veszitek észre, mert mind "őstagok" vagytok, csak én vagyok az új "tag".... :D Nem probléma, hozzászokom majd. De akkor oké, téma lezárva! De most megint az enyém az utolsó szó, úgyhogy muszáj lesz írnotok vmit rá :D Ezt nem hagyhatjátok annyiban! :) -
#21926 Csináltam "gyorsan" egyet de nem lett az igazi, azért felteszem.
Elég kevés időm van mostanában de megpróbálok kitalálni valamit még.
Mindenképpen mozgó kép kell vagy jó lenn egy statikus kép is?
Szóval ez sikerült:
-
#21925 Az az érzésem, hogy nem nagyon ismered a fórumos szokásokat errefelé! Beszólni egy Őstagnak ráadásul "ráförmedni" a házigazdára (mellesleg Ő adja a "ketteske" hozzáférését is) nagyon nem szép. Úgy gondolom, hogy egy csepnyi tisztelettel (félre ne érts, nem alázattal) tartozol a régi tagokkal szemben.
Nem bántani vagy ba@ogatni akarlak!! Téma lezárva!! -
csgj #21924 Hát én itt bocsánatot kérek, mondom, hogy sztem sem vicces, csak elragadtattam magam.... de erre kapok még egy lerohanó hsz-t. :( Egyébként meg nem hiszem, hogy ti itt eddig végig nyugodtan megbeszéltétek a dolgokat, és egyszer sem csúszott be vmi "durva" komment... -
#21923 Nem vicces, itt ez nem divat. Még egy ilyen és bevezetem a büntetőpontozást, majd az account elvételt. -
csgj #21922 Ó, elnézését kérem! :) Ez full csak poén volt, nem gondoltam komolyan. Azt se akartam, hogy nevessenek rajta, és azt se, hogy megsértődjél... Meg hát tudod, ez ilyen megszokás gimisek között manapság. Mármint a haveroknál, hogy viccből beszólsz a másiknak. Nem jó poén tényleg, és ti nem vagytok az osztálytársaim, csak biztosan elfeledkeztem ezekről a dolgokról, miközben írtam. Legközelebb odafigyelek :)
Ja, és közérdekű közlemény: Kijött ez az új Poirot-s kaland: Agatha Christie: Evil Under The Sun -
#21921 Asszony meg majd fenéken billent... ;) -
#21920 Hát nekem sem tetszett, főleg, hogy szerintem normálisan hívtam fel a hibára a figyelmét... De tudjuk be, hogy még fiatal, majd a klubban fejlődik. :) -
#21919 Frankón? Na akkor a következő számot biztos megveszem, legalább meglesz az 1-2 eredetiben. -
#21918 ráérsz....:D
nekem lenne ennyi időm:D -
#21917 Na összeszedtem összesen 8 gigányi demot. Most írom kifele és viszem haza. Ez be is tesz a hosszú hétvégének:
CoD4
Painkiller
Hellgate
Unreal3
Jericho
STEEL FURY: Kharkov 1942 (ez egy tankszimulátor)
Combat Mission
Timeshift
FEAR -
#21916 "Mit ugatsz?" beszólás még vigyorgással sem poénos... -
#21915 Megelőztél 2 óra hosszával. Én is pont ezt akartam írni :-) -
#21914 Én át szoktam olvasni minden beírásomat - mégha kutyafuttában is - mielőtt rábökök a MEHET gombra. Na ettől még maradhat benne hiba, de a bosszantóbbakat azért ki tudom szűrni. -
Kiru #21913 Gamestar-ban a következő havi játék: Dreamfall: The Longest Journey -
csgj #21912 Mit ugatsz? :P :D Csak elírtam, mert igyekeztem... nem volt szándékos. Különben is, már egy éve könyvet írok és elméletileg jó vagyok helyesírásból... :) De azt nemtom, hogy írhattam el ilyen sz*rul xD -
#21911 Ez valóban komoly, de én inkább nem szólok mivel volt, hogy megbuktam helyesírásból.... -
#21910 nekem nem szzokott gondol lenni a helyesírással, de a fórumokon szinte minde minden sorban elgépelek valamit.(fordításkor erre vigyázni szoktam, de fórumon nem érdekel:D)
tudjuk be ezt is csak "elírás"-nak.
-
#21909 "visszaagyja"... Kérek egy kis elemi helyesírást legalább, ez már nagyon "báncsa" a szemem... ;) -
#21908 Nemcsak a CCC-ben tudod optimalizálni (vagy akár tuningolni) a kártyád teljesítményét, vannak más progik is, ill. vannak Omega driverek az Ati-ra. De nem sokat fogsz érni velük, mert a 2.4-es P4 nagyon visszafogja a kártyád teljesítményét, szóval a proci leggyengébb láncszem... -
csgj #21907 Nézz be a Hellgate London topicba! Meg ott van a gyakran frissülő hellgatelondon.hu
Én most toltam végig a demóban minden küldit, és jutottam el az 5-ös szintre (a demóban az a legnagyobb). És sztem totálisan visszaagyja a diabló szerű rpg-k hangulatát. Mondjuk a game világa és az irányítás más, mint a diablóban volt... :P Előbbi csak a pokoli lényekben hasonló. :) De minden megvan benne sztem, ami egy jó hentelős rpg-hez kell. -
Tomsess #21906 Vidikártya tapasztalat: igaz-e én megvettem a SAPPHIRE Radeon X1950GT 256MB DDR3 TD PCX-s kártyát. Azóta ezzel egyetlen bajom volt, beszerelésnél alig fért bele a házba pedig nekem aztán igazán bazinagy doboz van. De a futást tekintve minden fut vele mint állat, a kis beakadást a memória és a proci okozza (2,4GHz P4 és 1GB Ram). Pl. a MOHA-nál voltak gondjaim mikor kisezer ellent kellett betöltenie, de picit leszedtem ebből abból és működött rendesen. Egyik barátom viszont esküszik a Catalyst Control Center-re, mert állítólag ott úgy fel lehet venni a kártya teljesítményét, hogy ha gond van, akadás nélkül is futtathatók a gémek. Nemtom tényleg igaz-e, minden esetre ő mutogatta nekem. Tudtok erről valamit?
Ja még visszatérve...az 1950GT kártya tuti van AGP-ben is, mert emlékszem, hogy mikor vettem ideges voltam, hogy mennyi AGP-s kártya van faja áron, nekem meg a drágább PCI-E-t kell vennem. persze nem bántam meg .. és nekem volt is olyan szerencsém, hogy tök véletlenül pont amikor elfüstölt a régi, reklamációról visszaküldtek egy 478-as socket-es alaplapot a boltba, amire passzolt minden az addigi gépemből. Ez tényleg nagy szerencse... -
#21905 van már infó milyen lesz? -
#21904 Bakker most felraktam mindent max-ra, még a hangot is high-re és most nekem is zsírul ment a CoD4. :)
Bár volt azóta drivercsere, lehet azért. -
csgj #21903 Hellgate London demo naon faxa :) Csak jó lenne már, ha meglenne az új videókari, és nyomhatnám sm 3.0-ban is... -
#21902 HM, hát ez akkor érdekes! -
#21901 Nekem legjobban a mostani demók közül a TimeShift jött be, tetszik az időmanipuláció benne és nagyon ütős grafikája is van. -
#21900 A COD4 nálam is akadásmentes, pedig valamivel gyengébb gépem van (Max. AA/AF, 1280-as felbontás). -
#21899 Könyörgöm, ha azt írom, hogy az alaplapja 4x/8x AGP-t támogat, akkor miért írod, hogy gondok lehetnek? (Nem azt írtam, hogy általában az alaplapok, hanem hogy kifejezetten az Ő lapja). Tisztában vagyok a dologgal amit írtál, másképp fogalmazva, azt próbáltam írni neki, hogy max. 2x AGP kártyával lennének gondjai (pont a 3.3V miatt), de ilyet nagy valószínűséggel már nem fog tudni beszerezni (van otthon elfekvőben egy 8 éves TNT2-esem, de már az is 4x AGP-s). -
#21898 Fúúú... találtam kismillió mostanában megjelent demot. Látszik, hogy csak a teljes játékokat szoktam figyelni a demokat nem. Most tényleg ledöbbentem. Ennyit le sem tudok tölteni, na meg időm sem lenne mindegyik kipróbálására. -
#21897 Az szuper! -
#21896 Most látom, hogy van még Hellgate és painkiller is, bár ez utóbbi nem igazán érdekel, de talán egy ránézést mégis megér... amúgy egyáltalán nem szoktam ám bizonytalan lenni :-) -
#21895 Mostanában tényleg jó sok játék demoja jelent meg. Nekem is haza kellene vinnem néhányat kipróbálni (CoD4, Crysis, UT, Quake, satöbbi). Lehet, hogy neki is állok letöltögetni, ma úgy is 6-ig vagyok, addig lejön mind és még ki is tudom égetni 1-2 dvd-re.
Ideírhatnátok még néhányat amit kihagytam. -
#21894 Igen, tegnap este próbákáltam a COD4-et. Mindent fullra állítottam és tökéletes akadásmentesen futott. A tankos résznél kifingattak párszor de ennek ellenére azt hiszem beszerzem ha megjelenik a teljes játék.
A crysis-ről még nem tudok nyilatkozni mivel nem játszottam még vele.
Megvárom míg megjelenik " és persze remélem az okossággyártó csapatok is elég gyorsan megfejtik a problémát, hogy a szegényebb réteg is hozzájusson" ! -
#21893 CoD4 is akadásmentes?
Mert nekem is minden megy, de ezt már nem lehet max AA és AF mellett stabilan futtatni. Nem is értem miért, mert a látvány az nem indokolja.
Még a Crysis is jobban megy. Igaz abban most még nincs very high. -
#21892 Nálam tökéletesen működik!!