• takysoft
    jól van na...

nekem ez volt eddig a tapasztalatom... (és nálam is megfordult már pár gép)
    ha meg villám csap a gépbe, és szétmegy az alaplap... hát nálam az már nem a táp "hibája"...

én másoknak is inkább ajánlom, hogy azt a 10-est (mert annyi a különbség egy codegen meg egy cheaftec táp között) költsék inkább videokártyára.

minőségből nekem annyi elég, hogy asus videokarit vettem innovision helyett, hogy ne menjen szét (megint) a ventillátor rajta..

codegen/mercury táp nekem még sosem tett tönkre "magától" semmit. kisebb hálózati túlfeszt meg elkezelik ezek is általában. (bár vidéken havernál olyan az áram, hogy szinte mindne elektromos dolog tönkremegy... valahogy ingadozik, vagy mi lehet. félévente vesz tápot.(cheaftec is megdöglött neki). de mindig csak a táp meg szét.

Meg... most adtam el a 300W-ot Acorp tápot 6 év használat után.... pedig az még a Codegennél is márkátlanabb.

Szerintem egy 15 ezer forintos táp már akkora luxus, amit ebben az árkategóriában nem nagyon engedhet meg magának az ember. És képzeld, szünetmentes tápom sincs... nincs rá...

Nem állt szándékomban "hülyeségeket írni", csak ilyen tapasztalataim vannak.