The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Nekem mindkét verzió (TLJ) ment XP alatt... Melyik van meg neked a 2 vagy 4 CD-s? Patch-eket felraktad hozzá?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Akkor várni kell 1 crackfix-re... 😞((

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Pedig mennie kell. Próbáld win98 kompatibilis üzemmódban.

[merlinw.org]

takysoft
még nem néztem, sry, ha hibás(csak elindítottam)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Valaki nem említette itt J. gyûrûjét?

Bocs, tévedtem. Nekem sem megy a mentés/töltés vele. Bár már nem írja ki, hogy idõkorlátos<#falbav>

Ennek ellenére telepíteni még tudom de nem indul el.

Nekem azt írja designed for Windows95/98 only.

MerlinW
Köszi szépen😊

[merlinw.org]

MerlinW
TLJ? Igen.

[merlinw.org]

Fut ez Windows XP alatt?

Nekem ment vele <#nezze>

Lord Myn
Nekem a Sam&Max Ep 2 nem mûködik, nem tudok vele menteni/tölteni, hiába "okosságolom" meg... 😞(( Ha tudja vki próbálja ki, hogy neki mûködik-e, pls!

Lord Myn
1. Nekem már csak "ketteske" marad...

2. Nem olvastad el rendesen, azt írtam, hogy csak a TC-vel nem tudok felmenni, oda írtam, hogy a Getright Browser-ével sikerül felmenni, úgyhogy nem a jelszóval van a probléma, hanem esetleg a TC-n kell valamit még pluszban beállítani, bár eddig ment. <#confused>

takysoft
1. nem ketteske😄
2. nekem megy, nem tudom neked miért nem... volt nemrég acc váltás rajta, talán nem írtam át a jelszót

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SZUPEERR ... persze ráér. Már pár éve vadászok rá, egy hetet simán kibírok. Kösz...kösz <#worship><#worship><#worship>
És köszönet a Ham and Eggs 2 okosságért is <#alien2>

Axon
Azt gondoltam, hogy olyasmi lehet mint a Real Myst. Régi grafikát felturbózni mostanira.

Lord Myn
Annyit tudok róla, hogy DVD-s, de hogy átdolgozták-e azt nem tudom... Egyébként mitõl 10 éves, ha jól tudom 2001-ben adtáki ki?

Lord Myn
Köszi! <#worship> Bár még az Ep1-et sem nyomtam végig, de most nagyon kevés szabadidõm van.

Btw: Nem tudja valaki, miért nem tudok TC-vel felmenni a ketteskére, eddig ment, most nem akar... <#confused> (Getright-tal fel tudok menni).

Axon
Láttátok már ezt:
Myst III: Exile - 10th Anniversary

Ez valami újrakiadott, feltupírozott verzió?

trmn
Nekem megvan, és ha egy hét múlva ráér, fel is tudom rakni, sajna addig nem vagyok net közelben sõt az országban sem.

takysoft
Sam_and_Max_Episode_2_Situation_Comedy_v1_0_Cracked-F4CG
online tölthetõ(010)

Hello. Keresek egy gammát, jelentkezzen pls akinek megvan. Legacy : Dark Shadows - 2004-es kaland, de már megjelenésekor is szinte kaphatatlan volt, ma meg már sehonnan sem lehet beszerezni. Pedig egy nagyon hangulatos kis alkotás. Szóval aki tud vmit felõle az jelezze. Elõre thx! <#worship>

pluhi
150G volt legkövérebb állapotában. Azóta kivágtam egy részét, másik részét kiirtam, harmadik része még mindig vinyon van, ha DCzni kéne.
Axon
Átvizsgáltam a Heroes 5-öt. Úgy látom, hogy egyetlen .pak file tartalmazza a magyar állományokat. Ezt felteszem és majd kipróbáljátok, hogy magyar lesz-e tõle a játék.
Nekem egyébként nagyon tetszik.

Axon
Szia Pluhi!
Egymillió éve nem jártál erre. Ha jól emlékszem, akkor még 80 giga körül járt a kalnd állományod :-)
Sajnos Macsek szervere sztornó lett 2-3 hónappal ezelõtt. Szerencsére - hogy egy klasszikust idézzek - "Van másik!" :-)

pluhi
Mindenfelé. Az egyetem a végéhez közeledik, szabadidõmben ha játszom, akkor csak WoW. Ezen kivûl az utóbbi két évben a Jagged Alliance 2 forditásán ügyködtem.
😊) Na, akkor ma esetleg, talán...persze akinek nincs szabad 5 giga helye a vinyón, az majd nem tudja élvezni. 😊

Ez jó hír!<#finom>
Hogy jó kis Egri csillagok idézettel éljek : "csókojom kezsit lábát nacsságos úr" ha feljutattja oda ahova kell <#worship>

MerlinW
Szesz Pluhi😊 Nem, Macsek most pihi, én cuccomon zajlik az élet.
Oszthátte merre jártál?

Axon: Köszi, de részemrõl passzolom Heros-t, nekem az túl lassú😊

[merlinw.org]

pluhi
Hi All!
Mi a hányás, emberek? Pár ismerõs nevet azért látok még az elsõ oldalon is. <#vigyor3>
Toljátok még a kalandot? Mimacska cuccán megy még mindig a leghosszabb utazás?<#wink>
Engem érdekellne ...

Megvan nekem is csak a dvd olvasom bedarálta a lemezt és már nem használható<#rinya>

kirol
Nem is tudjuk!

via_mala
<#nevetes1>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Remélem nem várod el, hogy még udvaroljunk is neked ;-)
Pedig ha arra lesz szükség, akkor bizisten megtesszük :-)

via_mala
Írd be a lenti keresõbe: "Jumurdzsák"
és a választ megtalálod. 😄

Szépjónapot Mindenkinek! Pár perce szóltak nekem, hogy holnapra elhozzák nekem a Jumurdzsák gyûrûjét.😊 Esetleg valakinek...?

Axon
Van magyar nyelvû Heroes 5-öm. Ha érdekel valakit akkor feltolom.

via_mala
A magyarítás telepítõjéhez használt program volt shareware.
De nem is érdemes szenvedni vele, mert úgysem jó az a magyarítás.

Ha minden jól megy, akkor rövid idõn belül sikerül kialakítanunk egy nyílt bétatesztre szánt magyarítást, és akkor azzal érdemes próbálkozni.

Jelenleg zárt bétatesztet vezetek, ha érdekel, akkor olvasd el a lentebb említett 3 hozzászólást.

Nem értem milyen idõkorlátról van szó.Tegnap telepítettem a játékot és a magyarítást.

via_mala
Valszeg azt, hogy lejárt a shareware idõkorlátja.
DE ajánlom figyelmedbe ezeket a hozzászólásokat:

Ez ugrik fel amikor elkezdem a magyarítás telepítését.Mit jelent?

Egyébként azt hallottam, hogy nem kell crack mert végig lehet vinni anélkül is, csak a mentés nem mûxik <#alien2>

kirol
Hát nagy kár. 😞

takysoft
van progi ami kibontja a tömörítvényt, meg visszarakja, de sajna így se szerkeszthetõ😞 legalább is a Bone.

kirol
Én meg el se kezdtem, azt hittem csinál majd valaki magyarítást hozzá, de sajnos nem így lett.

MerlinW
én az elsõben az irodából sem tudtam kijutni, ilyen pedig rég volt😊 Igaz nem feccöltem még bele túl sok energiát😊

[merlinw.org]