The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TLJ hibák következõ csomag.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2. Nem olvastad el rendesen, azt írtam, hogy csak a TC-vel nem tudok felmenni, oda írtam, hogy a Getright Browser-ével sikerül felmenni, úgyhogy nem a jelszóval van a probléma, hanem esetleg a TC-n kell valamit még pluszban beállítani, bár eddig ment. <#confused>#confused>
2. nekem megy, nem tudom neked miért nem... volt nemrég acc váltás rajta, talán nem írtam át a jelszót
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
És köszönet a Ham and Eggs 2 okosságért is <#alien2>#alien2>
Btw: Nem tudja valaki, miért nem tudok TC-vel felmenni a ketteskére, eddig ment, most nem akar... <#confused>#confused> (Getright-tal fel tudok menni).
Myst III: Exile - 10th Anniversary
Ez valami újrakiadott, feltupírozott verzió?
online tölthetõ(010)
Nekem egyébként nagyon tetszik.
Egymillió éve nem jártál erre. Ha jól emlékszem, akkor még 80 giga körül járt a kalnd állományod :-)
Sajnos Macsek szervere sztornó lett 2-3 hónappal ezelõtt. Szerencsére - hogy egy klasszikust idézzek - "Van másik!" :-)
Oszthátte merre jártál?
Axon: Köszi, de részemrõl passzolom Heros-t, nekem az túl lassú😊
[merlinw.org]
Mi a hányás, emberek? Pár ismerõs nevet azért látok még az elsõ oldalon is. <#vigyor3>#vigyor3>
Toljátok még a kalandot? Mimacska cuccán megy még mindig a leghosszabb utazás?<#wink>#wink>
Megvan nekem is csak a dvd olvasom bedarálta a lemezt és már nem használható<#rinya>#rinya>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Pedig ha arra lesz szükség, akkor bizisten megtesszük :-)
és a választ megtalálod. 😄
De nem is érdemes szenvedni vele, mert úgysem jó az a magyarítás.
Ha minden jól megy, akkor rövid idõn belül sikerül kialakítanunk egy nyílt bétatesztre szánt magyarítást, és akkor azzal érdemes próbálkozni.
Jelenleg zárt bétatesztet vezetek, ha érdekel, akkor olvasd el a lentebb említett 3 hozzászólást.
DE ajánlom figyelmedbe ezeket a hozzászólásokat:
Ez ugrik fel amikor elkezdem a magyarítás telepítését.Mit jelent?