33675
-
#21771 Na megírtam. Overclocked.
De a képek valamiért nekem nem látszanak, pedig jó sokat szarakodtam velük. -
#21770 Most nézem.. Acorp tápom tőlélte még az Acorp céget is:D 2005-ben felvásárolták:D -
#21769 ja... 2100+ Athlon XP(palomino magos), radeon9800 SE(külön áram-csatlakozóval), lan-kártya, sblive5.1, dvd-rom, meg 2 vinyó...
Nem a Blue-Gene, de azért egy 300W-os táphoz képest nem épp "kis teljesítményű"
harmadik vinyóval fagyogatott néha már... de a gép nem ment tönkre.
(pontosabban tönkrement de nem ez miatt:D a prociventillátor bepiszkosodott, belassult picit, és a proci meg valszeg nem bírta 70 fokon sokáig... (Socket-A procik amúgy is felmásznak 60-65 fokig).
-
#21768 jól van na...
nekem ez volt eddig a tapasztalatom... (és nálam is megfordult már pár gép)
ha meg villám csap a gépbe, és szétmegy az alaplap... hát nálam az már nem a táp "hibája"...
én másoknak is inkább ajánlom, hogy azt a 10-est (mert annyi a különbség egy codegen meg egy cheaftec táp között) költsék inkább videokártyára.
minőségből nekem annyi elég, hogy asus videokarit vettem innovision helyett, hogy ne menjen szét (megint) a ventillátor rajta..
codegen/mercury táp nekem még sosem tett tönkre "magától" semmit. kisebb hálózati túlfeszt meg elkezelik ezek is általában. (bár vidéken havernál olyan az áram, hogy szinte mindne elektromos dolog tönkremegy... valahogy ingadozik, vagy mi lehet. félévente vesz tápot.(cheaftec is megdöglött neki). de mindig csak a táp meg szét.
Meg... most adtam el a 300W-ot Acorp tápot 6 év használat után.... pedig az még a Codegennél is márkátlanabb.
Szerintem egy 15 ezer forintos táp már akkora luxus, amit ebben az árkategóriában nem nagyon engedhet meg magának az ember. És képzeld, szünetmentes tápom sincs... nincs rá...
Nem állt szándékomban "hülyeségeket írni", csak ilyen tapasztalataim vannak. -
#21767 Taky! Hülyeséget ne írj légyszi! Szerinted csak viccből van különbség a tápok árai között? Mi a baj Codegen-nel? Sorolom: gyenge minőségű alkatrészekből áll, nincs rajta túlfeszültség védelem, névértékének jó ha a felét tudja, nagy feszültségingadozások.stb.stb. Azért nem volt eddig bajod a codegen-nel (egyébként ennek örülhetsz) majd elég kis teljesítményű géped volt. Ha majd elpatkol a táp és magával viszi a HD2600XT kártyád és az 5200+-os X2-es procidat (esetleg még bónuszban az alaplapot is), akkor majd rájössz, hogy TÁPON NEM SPÓROLUNK! (Volt a kezem között 1-2 gép, amit a táp vágott haza /Codegen, Q-tec, Mercury és egyéb "jó" minőségű cuccok/).
Tessék venni Chieftec-et, Zalman-t, Enermax-ot, FSP-t. stb, ha nem akarunk egyszer egy hatalmas bosszúságot... -
#21766 Csak ha elszáll a táp, akkor nem csak azt kell cserélni.
Az R-nél meg pont hogy a garival van gond. De hagyjuk, mert én csak olvastam. Nem érdekel, mert én nem vettem tőlük semmit. :)
Vista 64 -ről meg nem tudom, én nem látok semmi különbséget 32 és 64 bit között sebességileg.
Viszont beszereztem egy eredeti Vista Business + Office Enterprise -t. :)
3000 HUF -ért. :) Csak 1 gondom van, hogy ebben ugye nincs Ultimate extra.
Bár olvastam, hogy erre nem hivatalosan fel lehet rakni a Dreamscene -t, de akkor nem tiltják ki a Vistámat update -nél?
Más extra nem nem nagyon van ami érdekes lenne, szóval egész jó ez, nem?
Vagy aki jártasabb Vistában mondhatna valamit!
Az Overclocked beszámolóm meg készül, a képeket már felraktam! -
#21765 Touché upload nem akar menni.. állandóan megszakad. megpróbálom majd este. -
#21764 miért mi baj van a codegennel?
tudok, hogy aljakategória, meg 7000 ft az egész ház tápostól, de nekem még sose volt gondom codegennel. halk is, meg megbízható is.
persze lehet venni 15 ezer forintos cheaftec tápot is(ház nélkül), de sokkal jobb az se lesz. Ezt meg max cserélem 3-4e ft-ért ha tökremegy:D
Ramiris: mint nagyker, kicsit olcsóbbak, mint a legtöbb bolt. persze a ram meg a vinyó aqua-ban olcsóbb volt, de ha már van ismerősöm, akivel vásárolhatok ott, akkor miért ne? Meg állítólag nem vacakolnak nagyon a garanciával. Ismerek olyan számtechboltokat(főleg vidéken), ahol még akkor se cserélik ki az alkatrészeket, ha fel se bontottad a pecsétjüket a gép hátulján. mondva, hogy biztos túlhúztad azt azért.. (közbe meg azért meg szétment a hűtőventillátor a videokártyán... persze mikor azt mondtam nekik, azt mondták az nem garanciális... csak a kártya, a hűtés nem. én meg nem bonthatom fel a pecsétet.... persze szétsült a kártya... mind1, nem az én gépem volt.. sose vásárolok "pecsétre". kikvéva aqua-ban, de ott ha felbontok, attól még az alkatrészgari él, csak a konfiggari nem.)
hű.. de elétrem a tárgytól:D -
Kiru #21763 ÜDV! -
#21762 Codegen táp az húzós. :)
A Ramiris -ről meg csak rosszakat hallottam, nem ajánlatos náluk vásárolni a többség szerint. Én spec. nem ismerem őket, csak neten olvasgattam róluk.
De hogy pozitívumot is mondjak grat az új gépedhez! -
#21761 Szia csgj! :)) -
#21760 Visszatértem!!! Yipppííí!! (már ha érdekel valakit).
Komolyabb szülői és nagyszülői segítséggel sikerült megvennem az új számítógépem. Épp szerelgetem fel rencerrel:D
Gigabite GA-m57 sli alaplap
Atlon 64 X2 5200+ proci (2*1mb cache)
400 gb samsung hdd sata2 16mb
Asus Radeon HD2600XT
400W codegen ház
2*1GB 800mhz DDRII
nagyját ramirisban.(110-ből jött ki, de a régi vackaimért elvileg kapok 15k-t, így nagyjából 100 alatt megúsztam... húzós, de már muszáj volt.)
Eddigi tesztek alapján egész gyors, bár csak 32 bites Vista van rajta.
Erre is vonatkozna a kérdésem a szakértőkhöz. Mennyiven jobb, ha 64 bites Vistát teszek fel? Gyorsabb, vgy csak simán futnak a 64 bites programok? -
#21759 Természetesen én sem. Amúgy is nagy rablásnak tartom a postai szolgáltatásokat. Legtöbb esetben többe kerül, mintha elvinném autóval. -
#21758 Én se láttam még sehol. Ha meg 1999 HUF a játék, akkor nem fizetek +2000 HUF-t a postaköltségre. -
#21757 Én pont tegnap voltam a teszkóban, de nem találtam sem a Runaway2-t sem az Awakened-et. Pedig megvettem volna mind a kettőt, de az egyiket feltétlenül. -
#21756 Nem tudom sajna.
Az Awakened akkor nincs meg senkinek magyarul?
Hol lehet megvenni? Tesco meg ilyen helyeken, vagy hol van ilyen EVM? -
#21755 Hát akkor:
Üdvözlünk csgj! :-) -
#21754 És mikor jön ki az angol verzió, vagy már kijött? Németül egyáltalán nem vagyok jó(( -
#21753 Emlékeim szerint Runaway 2 is 6GB felett volt. -
#21752 - Üdvözöljétek csgj-t mint 19. tagot hivatalosan is köztünk:)
- Jelszóváltozás megtörtént. -
#21751 Ok,majd próbálok alkotni valamit, meg képeket is rakok a topikjába. -
csgj #21750 Ez a Culpa Innata mikor jön ki? Csak mert érdekesnek tűnik... :) Kíváncsi vok erre is :P -
#21749 Csőváz!
Hú de régen nem jártam erre.
Teszteld a game-et engem is érdekel. Ha lehet egy rövid élménybeszámolót írhatnál!
THX
-
#21748 Ez német verzió csak.
Ami a poén, hogy elkeddtem felrakni, és full angol volt minden a telepítés közben, mondom jó. A nyelvet a default-ra raktam, de utánna a játék már német lett.
Durva a mérete, mert csomagolva 5,6 GB, felrakva meg 6,9 GB. Ilyen méretes kalandjátékkal talán még nem volt dolgom. :)
Bár Fahrenheit gyanús, de nem tudom. Magáról a játékról is kicsit ez a game jutott eszembe. -
#21747 Ez német vagy angol verzió? Esetleg nem tudnád feltolni? -
#21746 NEM!!!
Honlap -
#21745 Ez az Overclocked az az ingyen letölthető stuff? -
#21744 Ja, kár, mert akkor segíthettél volna. :)
Elakadtam, megvan az 5 bekattant gyerek, de nem tudom őket kihallhagtni.
Hipnotizálni kellene az egyiket, de sehogyse tudom. -
Kiru #21743 Jól gondoltátok, a Drakant nyomtam végig, nekem is nagyon tetszett. A sok kép alatt egy hozzászólással odébb kattintottam. -
csgj #21742 Elnyomta... Nem hiszem, hogy az Overclocked-ot játszotta ki PÁRSZOR. -
#21741 Hát az az én hsz-em, és én nem beszéltem arról! -
csgj #21740 Sztem a Drakan-re gondolt :D -
#21739 Ezt a játékot? -
Kiru #21738 Ezt én is végigjátszottam párszor! -
#21737 Ez hatalmas játék:D Megvan eredetiben:) -
csgj #21736 Hm... találtam egy nagy klasszikust (Drakan: Order of the flame) :) Tessék, pár screen annak aki nem emlékszik rá:
(az én képeim)
-
#21735 Az. -
csgj #21734 Igen? De gondolom az is német... :( -
#21733 Bakker megjelent az Overclocked (5,47 GB !) is. Annyi jó játék van most, csak kár hogy időm nincs.
Még a Reprobates -el se tudtam nagyon játszani. :( -
#21732 Te is átalakíthatod a BS1-t, nem egy nagy etvasz és a mai gépek pár perc alatt betömörítik az audio-t, a videókat meg le lehet tölteni a ScummVM oldaláról. Én az összes ScummVM-s cuccot magam tömörítettem be.