• takysoft
    miért mi baj van a codegennel?
    tudok, hogy aljakategória, meg 7000 ft az egész ház tápostól, de nekem még sose volt gondom codegennel. halk is, meg megbízható is.
    persze lehet venni 15 ezer forintos cheaftec tápot is(ház nélkül), de sokkal jobb az se lesz. Ezt meg max cserélem 3-4e ft-ért ha tökremegy:D

Ramiris: mint nagyker, kicsit olcsóbbak, mint a legtöbb bolt. persze a ram meg a vinyó aqua-ban olcsóbb volt, de ha már van ismerősöm, akivel vásárolhatok ott, akkor miért ne? Meg állítólag nem vacakolnak nagyon a garanciával. Ismerek olyan számtechboltokat(főleg vidéken), ahol még akkor se cserélik ki az alkatrészeket, ha fel se bontottad a pecsétjüket a gép hátulján. mondva, hogy biztos túlhúztad azt azért.. (közbe meg azért meg szétment a hűtőventillátor a videokártyán... persze mikor azt mondtam nekik, azt mondták az nem garanciális... csak a kártya, a hűtés nem. én meg nem bonthatom fel a pecsétet.... persze szétsült a kártya... mind1, nem az én gépem volt.. sose vásárolok "pecsétre". kikvéva aqua-ban, de ott ha felbontok, attól még az alkatrészgari él, csak a konfiggari nem.)

hű.. de elétrem a tárgytól:D