• Axon
    A 6. küldetés kezdeti 5 feladatát megcsináltam. Számomra jóval könyebb volt mint az 5. küldetés. A 3 tüzérségi ágyút könnyen likvidáltam. Szerencsére a legerősebb gránát is meg tudja őket semmisíteni. 2 löveget felrobbantottam, de a 3.-at, ami körül folyamatosan termelődtek a németek, a gránáttal semmisítettem meg a németekkel együtt. Ezután a 4 db légvédelmi üteg következett, ami szintén nem volt túl nehéz és hármat felrobbantottam, majd a 4.-nél megjelent 2 feketeruhás elit katona géppuskával, így ide is gyorsan eldobtam egy nagyerejű gránátot, amit jól is tettem, mert rögtön meg is haltam, de szerencsére az ágyú felrobbant és kész lett ez a küldetés is.
    Az 5 küldetés után jön az újabb, hogy csatlakozzak a többiekhez és egy tárgyaló teremig kell eljutni, aminek a végén szintén van egy feketeruhás.
    Na akkor itt jön a problémám: Ezután megint kapunk egy új feladatot, hogy csatlakozzak a többiekhez a lőszerraktár alatt! Fogalmam sincs, hogy ez hol van. Már végig kolbászoltam vagy féltucatszor az egész pokoli tornyot. Az egyik helyen bele is futottam 2 db véletlenül ott maradt feketeruhás elit katonába. Meg is íjedtem rendesen, mivel már régóta nem számítottam ellenségre. Ezeket is sikerült likvidálnom, de a lőszer raktárat (és az alatta levő részt) nem találom sehol.
    Tudnátok segíteni?