33675
-
#21610 Köszi! Pont most tettem fel a kérdést a topikjában is.
Ott már biztos nem kerestem volna, bár így utólag tényleg gyanus, hogy a katonák ott gugoltak egy ajtó előtt, de azt gondoltam, hogy pihengetnek a fárasztó küldetés után.
Na este újra neki esek (vagy talán délután). Azt hittem már nincs sok hátra, de elmondásod alapján lesz még izzasztő feladat. -
Tomsess #21609 Jah, erre utaltam akkor, mikor mondtam, hogy végigszaladgáltam én is az egész komplexumot Ez egy idegesítő dolog benne, mert sztem nagyon elcseszték. Lényeg, hogy abban a teremben, a tárgyalóterem vagy mifene ahol a katonáid csak megállnak az ajtóban ott van egy lift. Mivel elég sötét van ott, ezért szinte lehetetlen észrevenni. És is csak véletlenül találtam rá. Na szal be a liftbe, gomb megnyom és már lent is van a találkahelynél. Még aztán van húzós rész, mire megtaláltam merre kell menekülni. Lényeg, hogy van egy fényes kis alagút amelyen a huzal vezet végig, azon kell futni, majd leugrani. -
#21608 A 6. küldetés kezdeti 5 feladatát megcsináltam. Számomra jóval könyebb volt mint az 5. küldetés. A 3 tüzérségi ágyút könnyen likvidáltam. Szerencsére a legerősebb gránát is meg tudja őket semmisíteni. 2 löveget felrobbantottam, de a 3.-at, ami körül folyamatosan termelődtek a németek, a gránáttal semmisítettem meg a németekkel együtt. Ezután a 4 db légvédelmi üteg következett, ami szintén nem volt túl nehéz és hármat felrobbantottam, majd a 4.-nél megjelent 2 feketeruhás elit katona géppuskával, így ide is gyorsan eldobtam egy nagyerejű gránátot, amit jól is tettem, mert rögtön meg is haltam, de szerencsére az ágyú felrobbant és kész lett ez a küldetés is.
Az 5 küldetés után jön az újabb, hogy csatlakozzak a többiekhez és egy tárgyaló teremig kell eljutni, aminek a végén szintén van egy feketeruhás.
Na akkor itt jön a problémám: Ezután megint kapunk egy új feladatot, hogy csatlakozzak a többiekhez a lőszerraktár alatt! Fogalmam sincs, hogy ez hol van. Már végig kolbászoltam vagy féltucatszor az egész pokoli tornyot. Az egyik helyen bele is futottam 2 db véletlenül ott maradt feketeruhás elit katonába. Meg is íjedtem rendesen, mivel már régóta nem számítottam ellenségre. Ezeket is sikerült likvidálnom, de a lőszer raktárat (és az alatta levő részt) nem találom sehol.
Tudnátok segíteni? -
Tomsess #21607 Az utolsó a legnehezebb. A tetőn is elég bajos kinyírni a panzerschrek-eseket, de annál nagyobb kunszt az légvédelmi ágyűkra rárakni a bombát. Állandóan respawnolnak a németek ott és csak egy oldalról lehet megközelíteni. Segítőtársak meg nincsenek, mert azonnal kihalnak. Aztán nekem bent is sikerült elakadnom, mert nem tudtam hova kell menni, így vagy 4-5-ször végigszaladgáltam az összes emeletet mire rájöttem. Na és a vége az aztán tényleg durva. Egyedül vagy, menekülni kell és ezek a maszkos szuperkatonák is (ami már hülyeség benne) aprítanak. -
#21606 Az Airbone-ban végigtoltam az 5. küldetést is, már csak a 6. van hátra. Az 5. igazi keménydió volt, hihetetlenül sokszor meghaltam. A mesterlövészek mindenhonnan ki tudtak lőni és már a feladást fontolgattam, amikor végre sikerült az egyik küldetést megcsinálnom, azt amikor 3 tigristankot fel kell robbantani a vonatokon. Ezután már nem rakta vissza az addig lelőtt mesterlövészeket és a tigrisek felől sem nem jött ellenség, így már jóval könyebb volt haladni. Igazi mestermunka volt ezt a vasúti pályaudvaros pályát összerakni. Ezen a pályán élvezet lenne egy hatalmas multis meccset is lenyomni, szinte végtelen számú kombinációban lehetne egymást hentelni.
A 6. pályát éppen csak elindítottam és a landolás után 3 másodpercel már telibe is kapott vagy 2 rakéta (legalább ). Gondolom ez a pálya is addig lesz rettentően nehéz, amíg nem sikerül valamelyik feladatot megoldanom. -
#21605 Na jó mostmár be lehet fejezni! :-)
Annyira nyálcsorgató az előadás, hogy félek ebben a hónapban éhezni fog a család :-)
Szóval ha még valami extra dolgot akarnál közölni pda témában akkor: pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa (közben két tenyerem csattog a fülemen) -
#21604 Ez így ebben a formában nem igaz, mert akkor lemarad a lényeg: az Audio-trackek. De mivel úgyis ScummVM alatt nyomja az ember, ezért érdemes átrakni 320kbps-es MP3-ba, így az egész ~ 120MB, ami mindjárt barátibb. -
#21603 Jut eszembe, van PDA-ra DOSBox is...:) A lehetőségek határtalanok:)
Utóirat: van natív Syberia is PDA-ra...:) -
#21602 Jó ez a 400 MB-os bin képfájl formátum loomnál ami tulajdonképpen 5MB:)
ISO-ban 20MB lenne:) -
csgj #21601 Indítottam egyébként egy Undercover topicot... pár napja :P De eddig csak egy rövid üzenet jött azóta :D Ennyire nem érdekel senkit az a game? Pedig szép, és eddig egész jópofa volt... (még nem sokat tudtam tolni, mert ott az nwn2 kieg is) -
#21600 ACER c530
Link
Februárban vettem 79.000-ért. Most már csak 72390 Ft. Kicsi kompakt (2.8" LCD 320 x 240, 16 bit), zsebben elfér:) Nagyobb 4"-os képernyős cuccokat autóba érdemes venni, ill igényfüggő. Én ebbe szerettem bele:) 1.10.20-as ROM-mal szinte hibátlan a masina.
A doboz tartalmazza a komplett autós szettet, álványt, szivargyújtó-töltőt, eredeti Windows Mobile 5 CD-t (WM5), táp-USB töltőt, szép sötétszürke plüss szerű tokot fenekén praktikusan lyuk a kábelnek.
WM5 alapból tartalmazza:
Internet Explorer, Excel, Word, Notepad (ceruzával kézírásos, ill billentyúzetes), photo viewer, stb Microsoft alapokat. -
Tomsess #21599 És neked pontosan milyen márkájú PDA-a van? Annyira felizgított ez a DotT kép a PDA-n. Asszem megvan a következő álmom... -
#21598 Megnéztem a trailert. Pieroék egyre profibbak. Tartok tőle, hogy ez a rész már olyan nehéz lesz, hogy csak zsenifaktorral és 170-es IQ-val lehet nekikezdeni, úgy SCHIZM 2 szinvonalon. -
#21597 Ahogy írtam nincs háttértár limit (azaz egyszerre 4GB).
Ajánlom a pdamania.hu oldalt. Mind termék, mind ár, mind fórum terén. -
#21596 Hmmm.... úgy érzem írni fogog a Jézuskának... -
#21595 Akkor érdemes a régi kalandjátékok floppys verzióját feltenni. Mármint az 1 gigás háttértár miatt. -
#21594 PDA-kon többnyire Windows Mobile 5 van. (Újabbakon már 6). Scummvm oldaláról letölt, felmásol memoria kártyára, és futtat. Ennyi:)
Ha tud WiFi-t a PDA, akkor teljesen normális WIN hálózatot kell elképzelni. PDA egy számítógép, úgy is látja minden OS.
CD ROM-ot nem tudsz rákötni:) USB-n ActiveSync-el tudsz adatot cserélni, programot telepíteni, illetve Linux esetén memóriakártya olvasóval csinálom. Kártyára feldobom ami kell, berakom a masinába és filekezelővel telepítem, használom, mint windowson.
Belső memória általában 128MB, de megeszik a 4GB-os kártyákat. NEkem van 5db 4Gigás kártyám, ezeket cserélgetem benne. (Zene, játék, film, GPS, Programok) -
#21593 Nem vagyok egy nagy fényképezős, ami van otthon az is egy amatőr-gép (Canon PS A400), csak 3Mp-s, de amire kell arra jó, minden automatára van belőve, életemben nem állítgattam. Egyébként is kezdem utálni a fényképezőt, mert ha valahová elutazunk, a párom 3 percenként akar fényképezni (1 gigás memóriája van, sajnos abba belefér egy párszáz kép...) és 3. nap környékén már nagyon nem szeretem a gépet. Már többször próbáltam "véletlenül" otthon felejteni a gépet, de az utolsó pillanatban neki mindig eszébejut... :P -
#21592 A Private Moon Studios elkészült az AGON sorozat új epizódjával, így várhatóan hamarosan boltokba kerül a The Lost Sword of Toledo. A Spanyolországban játszódó részből mindenesetre már elérhető angol és magyar verziójú trailer is letöltéseink között. További hír a PMS háza tájáról, hogy a német kiadó a sorozat elejétől keződően megjelenteti az összes eddigi epizódot, német nyelvű szinkronnal.
forrás: PC Dome
Ha jól tudom, akkor ez lesz a sorozat 4. része. -
#21591 Igen, van külön PDA-s oprendszerre megírt ScummVM (szerintem a ScummVM-et még kávéfőzőre is megírták...). Tud internetre is csatlakozni, de én USB kábellel oldottam meg az adatátvitelt asztali PC-ről. A háttértár (valamilyen kártyás memória) változó, most pontosan nem tudom megmondani, de általában 1 GB alatt van. -
#21590 ...akkor most had dicsekedjek a vadi új fényképezőmmel... ;-)
Egyébként tényleg vettem egyet vagy 2-3 hete. Egy kis pofás Nikont. Csak szuperlatívuszokban tudnék róla értekezni. Kiemelném, hogy a géphez adott 2 db mezítlábas ceruzaelemmel még mindig működik, pedig csináltam vele már vagy 200 képet meg egy rakás filmecskét. Elképesztő milyen kevés energia kell neki, pedig vettem hozzá 4 db szupererős akut, de eddig még nem volt rájuk szükség. Félek is, hogy lemerülnek mielőtt beleraknám őket, az pedig nem tesz túl jót az élettertamuknak. -
#21589 Igen, a PDA az még jobb, sógoromnak is van egy, kipróbáltam rajta én is a ScummVM-et, csak nekem már az kezelhetetlen volt. (Az egér hiánya...)
Btw.: Én is akartam egy képet linkelni a mobilos kalandról, de az istennek se akarta befókuszálni a fényképező, még ennyire sem... -
#21588 Egy kis technikai részletet árulj el.
Először is hardver, oprendszer. Oprendszerhez milyen módon van scummvm, csomag, forrásból fordítod? Hogyan lehet rárakni a pda-ra, tud internetre csatlakozni, vagy belső hálóra, esetleg lehet valahogy rádugni egy cdrom olvasót? Ebből következően hogyan rakod rá a játékokat? Mekkora háttértára van és ebből következően mennyi játék fér rá?
Szóval ilyesmik érdekelnének :-) -
csgj #21587 fú, hát ha lenne PDA-m... :P -
#21586 Csináltam egy képet, oylan lett amilyen, de a lényeg látszik:):
-
#21585 Taky: béke van, de érik a büntetőpont... -
#21584 Nyugodtan kitörölheti. Ki kellett lőnöm miatta a firefoxot. -
#21582 "Bámulatos hol áll már a tudomány. Mond csak el mégegyszer hogyan lehet bírkavesével földrengést megelőzni!" :-)
Kb. 1 éve vettem egy mp3 lejátszót, hogy amíg pestre utazok a vonattal, addig legyen mit hallgatni. Bár főleg olvasni szeretek a vonaton - roppant álmosító - néha jól jön egy kis zenehalgatás.
Mindenesetre ha újra beiskoláz a munkahelyem, ami előreláthatólag 2013-ban lesz (mivel 7 évente kötelező a beiskolázás), akkor feltétlenül beszerzek egy PDA-t és tolom a kalandokat :-) -
#21581 Én PDA-n tolom scummvm-et:D Nem kis érzés vonaton Monkey, Broken vagy DOTT-ozni:) -
#21580 Én akkor elég kőkorszaki vagyok, de ezek a mobilos cuccok teljesen kimaradtak. Pedig néha nekem is jól jönne amikor várakoznom kell. -
#21579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelszováltozás időpontja előrébb hozva. Info a text-ben!
-
#21578 Úgy látom Axon adott egy kis UTF-et a textfájlunknak:)) -
#21577 Megtörtént... Takyval mindig csak munkám van...:) -
#21576 Miért, mi az? -
#21575 De ezt miért linkelted? Szerintem jó lenne törölni mielőtt még valaki tényleg ráclickkel véletlenül. -
#21574 Friday 13th, a klasszikus horrorfilm alapján. De láttam, hogy csináltak egy Sherlock Holmes-osat is ugyanezzel az 'engine'-vel, de azt még nem töltöttem le a telefonomra. (Egyébként Motorola V3-asom van, de ahogy láttam elég sok telefonnal működik). -
#21573 Hát akkor csináltam egy "kamu" index.php-t. :) -
Tomsess #21570 Ők állandóan futtatnak teszteket, vagyis a számítógép csinálja nekik. Aztán ha nincs főoldalad ő automatikusan töröl. De komolyan nem nagy ügy, csak felraksz egy index-oldalt, hogy legyen valami. Barátom is cuccainak tárolására használja, csak csinált hozzá egy sima főoldalat. Úgy néz ki mintha szolgálna is valamire :D -
#21569 jujj, de mi a neve? nagyon érdekelne:D -
#21568 Komoly?
Csodálkoztam is, hogy hogy szúrták ki ilyen hamar.
De azért érdekelne a rendes megoldás is!