erre már megvan a bibi. (a Oneclick avtivator ugynaaz, mint az Oem bios emulator, csak egyszerűbb kezelni).
és ez az aktiváló technológia valahogy összeugrik az nVidia NForce technológiás alaplapjainak driverével.
tévedtem, nem a videokártyadriver, hanem az nForce driver volt a gond.
Nem szabad feltenni, vagy jön a kék-halál.(royal.sys error).
(nforce driverrel is felkerülhet, meg asszem windows frissításként is, de ott talán nem automatikus, csak választható). Jól elkezelni a rencer a beépített driverrel is az IDE vinyókat remélem:D
Azt is meg lehet mondjuk oldani még. Dualboot(pl Vista Live cd-ről), átnevezed a system32\royal.sys file-t, elindítod a rendszert(safemode), majd az eszközkezelőben kiszeded az nforce IDE drivert. royal.sys visszanevez, majd megy a rencer... elvileg, még nem próbáltam, de perceken belül lesz alkalmam.
Most írtam ki a Live Vistát lemezre.... remélem müxik, mert warez release. Bár VirtualBox-ban ment:D(az olyan ingyenes VmWare:D...meg kicsi, így gyorsabb volt letöltnei)
Azt meg nem állítottam, hogy nem volt a lemásolandó vinyó kicsit.... fura:D De ettől meg a ghost nem másolta le, más progi meg igen Acronis Tureimage asszem. De mindenki hazsnáljon amit akar, de neked ilíen jól működött akkor nem tanácsolom el tőle az embereket. Meg végeredményképp az is van a Hiren lemezen:D