33675
-
Tomsess #21567 Csak fel kell tölteni egy index.html/php-t sztem és kész. Mert ezek a free tárhelyek weboldal futtatására vannak kitalálva és nem valódi tárhely jellegük van (mármint nem ftp feltöltés/letöltés). És ha nincs főoldal akkor törlik. De elég ha fogsz egy index.html-t, beírod, hogy HELLO VILÁG és kész.
Mobilra én is szeretnék kalandot, de sztem az én Sony Ericson T310-emre olyan nem létezik -
#21566 Vagy valaki tudna abban segíteni, hogy weblapot hogyan lehet így csinálni, hogy könyvtárakba lehessen lépkedni web-es felületen és persze az egész jelszóval védett legyen?
Olyan, mint amilyen az egyeske, vagy ketteske volt webfelületről? Pont olyan jó lenne! -
#21565 Most röhögni fogsz, de nekem a mobiltelómon is van kalandjáték: grafikus-szöveges, csak nem begépelni kell (az b*szna be... SMS-t is utálok írni), hanem menüből kell vezérelni. Tudod milyen jól jön ez amikor a párom azt mondja, hogy beugrik 5 percre valahová, várjam meg és akkor háromnegyed órát várok az autóban... :) -
#21564 Nem tudjátok van olyan ingyenes tárhely ahol nem kell weblapot csinálni a tárhely tartalmáról? Mert a freeweb-en most kaptam üzit, hogy ha nem csinálok hozzá index.php-t a cuccokról, akkor hétvégén törlik. -
#21563 Nekem meg Syberiam, kvarcjátékra ;-) -
#21562 Kösz, ennyire azért nem vagyk megszállott:D Csak gyűjtögetek, hogy legyen mivel játszani az unokáknak, ha már nagyon unják a 3D-s közvetlen agykapcsolatos virtuális valóságban játszódó csodajátékokat (ExistenZ rulz.... jó lenne újra megnézni.... rég volt már:D)
Nekem meg van asszem Broken sword Gameboy Advance:D
kell?
-
#21561 Ja, elfelejtettem mondani (írni), ha téged is érdekelnek a különlegességek, akkor van még Monkey Island 1 SegaCD-s változatom és Broken Sword 1 Playstation változat. -
#21560 Köszi, ezzel képben vagyok, szeretem bütykölni a ScummVM-et (18 CD-s játék van nekem a ScummVM alatt és mindegyiknél át van tömörítve a videó\hang).
Egyébként van PC alá FM-Towns emulátor is, csak macerás (japánul társalog ;) ).
Megvan nekem a Zak, sőt az Indy 3 FM-Towns verziója is, csak nekem rippelt formátumban van, mivel kizárólag ScummVM alatt játszom őket (a Loom-ot is így fogom eltárolni). Ha érdekel az Indy akkor feltolom (320kbps-es MP3-ban van rippelve, úgyhogy gyakorlatilag CD-Audio minőségű). -
#21559 Ja... a Loom az eredeti CD-image. Ha nem FM-Tomns konzolon játszol vele(besza*ok, ha szerzel egyet:D), hanem scummVM-en, akkor gondok lehetnek(és lesznek is) az audio-trackekkel.
Vhogy le kell szedni őket mp3-ba. ehhez kellene a scumm tool-ok, meg minden benne van a scumm readme-ben, de a játék indításakor is kiírja.
Még nem volt alkalmam megoldani. (pedig mp3-ban nem lenne 400 mega:D) -
#21558 Ha érdekel, van Fmtowns-os Zak McKracken-em is.
256 színű, és nem a japán anime-szemű változat:D
Ha szeretnéd, feltolom.
-
#21557 Köszi! ;) -
#21556 merlinnek nem tart sokáig a "feltöltés" :D sztem ez már végleges:D -
#21555 A Classic Memories mappának Kb mekkora lesz a végleges méret? Vagy ez már a teljes? -
#21554 JA felért a Loom. valójában már tegnap este, csak elfelejtettem szólni:D -
#21553 Azért nem egészen... Szószerint 'rendezői vágás', általában tényleg hosszabb, de volt már rá ellenpélda is (pl. Blade Runner). -
#21552 Beszélőssel játszottam.
A "director's cut" általában pont azt jelenti hogy vágatlan ("rendezői változat"):) -
#21551 Tyűűű... örök hála! Nem baj, ha nem ér fel hamar, pár napig még úgysem tudok tölteni, mert még mindig az alaplapot intézem. Csak le ne töröljétek addig! -
#21550 1 db Loom FM-Town rendel... (nem biztos, hogy még ma meglesz, de holnapra feltolom) -
#21549 Melyiket nyomtad a VGA/beszélőset vagy az EGA verziót? Mert a VGA-s egyfajta 'director's cut' azaz sok minden ki van belőle vágva az EGA-s a full verzió, csak hát az csúnyább/rosszabbul szól (bár ha van MT-32 emu-d a Scumm alatt, akkor egész szépek a zenék). Állítólag a legjobb az FM-Towns verzió, csak azt még sehol nem sikerült beszereznem. -
Tomsess #21548 Megvolt... -
#21547 Végigjátszottam végre a Loom-ot:) Jopofa/jó rövid játék 3 óra alatt a végére értem. Végén hattyúk tava betétdal ott van nagyon:) -
#21546 Akiket érint tudják. -
csgj #21545 Miért is van most ez a szöveg a bannerban?? -
#21544 erre már megvan a bibi. (a Oneclick avtivator ugynaaz, mint az Oem bios emulator, csak egyszerűbb kezelni).
és ez az aktiváló technológia valahogy összeugrik az nVidia NForce technológiás alaplapjainak driverével.
tévedtem, nem a videokártyadriver, hanem az nForce driver volt a gond.
Nem szabad feltenni, vagy jön a kék-halál.(royal.sys error).
(nforce driverrel is felkerülhet, meg asszem windows frissításként is, de ott talán nem automatikus, csak választható). Jól elkezelni a rencer a beépített driverrel is az IDE vinyókat remélem:D
Azt is meg lehet mondjuk oldani még. Dualboot(pl Vista Live cd-ről), átnevezed a system32\royal.sys file-t, elindítod a rendszert(safemode), majd az eszközkezelőben kiszeded az nforce IDE drivert. royal.sys visszanevez, majd megy a rencer... elvileg, még nem próbáltam, de perceken belül lesz alkalmam.
Most írtam ki a Live Vistát lemezre.... remélem müxik, mert warez release. Bár VirtualBox-ban ment:D(az olyan ingyenes VmWare:D...meg kicsi, így gyorsabb volt letöltnei)
Azt meg nem állítottam, hogy nem volt a lemásolandó vinyó kicsit.... fura:D De ettől meg a ghost nem másolta le, más progi meg igen Acronis Tureimage asszem. De mindenki hazsnáljon amit akar, de neked ilíen jól működött akkor nem tanácsolom el tőle az embereket. Meg végeredményképp az is van a Hiren lemezen:D -
#21543 például a dd :-) -
#21542 Akkor jó. Maradok a Norton Ghost -nál, azt legalább ismerem valamennyire.
Vistanál én az emubios-osat használom, megy tökéletesen.
Bár most gondolkodok, hogy felrakom a Businesst, mert az ugye nekem legális, de akkor abban nem lenne extra, pl. dreamscene. :( -
#21541 Ghost-tal 50-100 gépes termeket, banki szervereket, ill munkaállomásokat arhiváltam, mentettem, töltöttem vissza.
Az elmúlt 10 évben az egyetlen Symantec szoftver ami valóban hibátlan. Ha nálad gáz volt, az csak az ön gépében lehetett.
Vista aktiválására én ezt: Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY
Viszont nem értem, mi köze az aktiválásnak az nvidia driver-hez?:) Ha volna is, az aktiválást első lépésként illik megtenni rögtön, miután végzett a telepítő a rendszerrel. -
#21540 Ti milyen módszert használtok a Vista aktiválására?
Sajnos az én verzióm nem működik nvidia driverekkel, kifagy tőlük. -
#21539 Na most nézem, ez a Hiren's BootCD 9.2 nem egy progi, hanem egy progigyüjtemény. Ebből mi az, ami lemezképet csinál a HDD-ről? -
#21538 ne tévedjünk el. a miniPE-nek semmi köze a lemezklónozáshoz. (bár abban is vannak hesználható programok erre). Én a Hiren's Boot CD-t ajánlottam. Meg megemlítettem, hogy van egy olyan bootcd-m amin hiren is, mert minipe is van, és általános szervízcélokra jobb.
Ghost-ot meg egyszer hazsnáltam eddig, nem indult el róla a rencer:D
van sok más jobb progi is erre a célra. -
#21537 Hátöö MiniPE egy szervízlemez. Neked lehet egy Symantec Ghost cd jobban jönne. -
#21536 Én elolvastam, szavaztam, helyesírási hibát kijavítottam. :)
Amúgy már készül a Reprobatres magyarítása! -
#21535 Hát most van egy pár játék az tuti. Már csak egy kis idő kellene hozzá. :)
Vagy valami időmegállító gépezet. Van valakinek esetleg? -
csgj #21534 hm naon szépen kivitelezett game ez az Undercover, csak a férfi főhős hangja vmi borzalmas :P -
#21533 Erről a MiniPE -ről még nem is hallottam.
Ez is azt csinűlja, amit én szeretnék, vagyis a mostani hdd-ről lement mindent fullra, és átrakhatom az új hdd-re a régiről a cuccot kompletten? -
#21532 ============= _olvass_es_irj! ================
- Mindenki olvassa el az elejét és reagáljon, kizárólag ott!
- A híreket is olvassátok el!
================================================ -
csgj #21531 Az Undercover is kijött?? :D jee... de egyelőre az nwn2 kiegjének állok neki :P -
#21530 MiniPE a tuti bootCD. Live XP van rajta soksok warez cuccal:) Total commandertől a password recovery-ig, partition magic, ghost, stb.
torrentspy, demonoid, stb ingyenes torrentekről tölthető.
Taki: köszi szépen:)
Lord Myn: jaja, új scumm:) -
#21529 Felért, használhatod. -
#21528 Letöltöd az ISO-t, majd kiírod egy CD-re. Arról meg elindítod a gépet. menni fog:D Onnét rájösz.