The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Milyen memóriákat vársz hozzá?
Én a memória moduljaimat fogom kicserélni a héten. Eddig Kingmax 667 MHz-esbõl volt benne 2x512MB. Mivel AM2-es foglalatú AMD procim van, az tudja fogadni a 800 MHz-es modulokat is. Most becserélem erre:
GEIL DDRII Ultra KIT 1GB 800MHz (2 db 512M😎
Elvileg szerdára lesz meg.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Dék! 😊)
On:Atlantis V nem olyan rossz, bár...
(GothicIII) vettem egy X1950XT VGA-t . Ha ezzel is szaggat a game, azonnal beleállítom a kisfejszét a közepébe!
Bocs az Off-ért. Csak már elvonási tüneteim vannak mert már több mint egy hete nincs gépem mert nem jöttek meg a memory-k hozzá.
[merlinw.org]
De a nyakamat rá, hogy az egésznek az lesz a lényege, hogy minenki halomra henteli a szörnyeket, és hogy ez milyen káros.
Kalandjáték tuti még véletlenül se lesz benne.
Bár az lehet, ha nagyon sokáig megy (1-2 óra), akkor nem hallani.
Ez most amúgy mit jelent?
Annyi neki?
Az a probléma, hogy elég régi már a TV-nk, kb 10 éves, és most vagy 2 hete ha bekapcsolom, egy nagyon magas frekvenciájú sípoló hangot lehet hallani, ami iszonyat idegesítõ.
Ez mi miatt lehet?
A rejtvények nem túl nehezek és nem volt nagyon lineáris.
az alternatív befejezést néztem volna még tovább is.
hja.. a végén meg fincsi bakiparádé 😊)
Egyébként megvan az 5.2.3-as small engine és hozzá az 5.2.7 local update is, ha valakinek kell, akkor feltolom a szerverre.
Szépen telepítettem magát a cedega-t. Bármilyen játékot installálok alá, nem akar aktív lenni a start gomb. Install után megpróbálja egybõl elindítani a játékot, így több el is indul, de ezeknél a játékoknál sem lesz aktív a start gomb.
Ezért a 4. rész teljesen kimaradt, majd az 5.-be belekóstoltam, de nem igazán tetszett, viszont ez a 6. már felkeltette az érdeklõdésemet és még mindig fent van a gépemen.
Egyébként egyszer már itt kérdeztem, de senki nem tudta a választ. Szóval elárulná valaki, hogy mi van a 3. rész végén, mert még mindig elõttem van a nyitó videó, ahol valami roppant titokzatos dolgot találnak az Antarktisz jege alatt, de a játékos nem látja, hogy mit, mert azt persze Larával kellett volna kideríteni.
Szóval mi lett a vége? :-)
Te kérdeztél, én válaszoltam két linkkel. Erre megkérdezted, "Mi is ez?" (#18474).
Na, én erre akartam válaszolni a #18494-ben, csak véletlenül a saját üzenetemre válaszoltam.
Ennyi!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
http://www.fileresearchcenter.com/L/LUCALLBACKPROXY.EXE-6781.html
SAFE Application/Process Description
Below is a basic description of the application/process you have selected. This application is safe to have on your computer.
Summary : Symantec LiveUpdate Proxy Module
Description : Symantec LiveUpdate Proxy Module
Company : Symantec Corporation
www.symantec.com
Threat Level : Threat Level : 0
Category : APPLICATION
Processes : LUCALLBACKPROXY.EXE
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
"Nem tudjátok véletlenül ez micsoda:
LuCallbackProxy.exe (Felhasználója: System)"
Egyébként a Tomb raider minden részét én is végignyomtam<#vigyor4>#vigyor4>
[merlinw.org]
Ez olyan lehetett mint a Tomb Raider 3-ban azok a véget nem érõ kolbászolások órákon át.
Sört!
Engem egyébként nem zavar, nyugodtan mûvelhetitek bûnös cselekedeteiteket továbbra is 😊