The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AM2? Nekem is az van már 1 hónapja. Azért raktam fel ár a winxp64 bitest.

serito
Az aláírásomban már olvasható. Sajna elfogyott a pénzem ezért be kell érnem 2X1GB PQI DDR2/800Mhz-es memory-val.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Jó kis erõmû video kártya :-)

Milyen memóriákat vársz hozzá?
Én a memória moduljaimat fogom kicserélni a héten. Eddig Kingmax 667 MHz-esbõl volt benne 2x512MB. Mivel AM2-es foglalatú AMD procim van, az tudja fogadni a 800 MHz-es modulokat is. Most becserélem erre:
GEIL DDRII Ultra KIT 1GB 800MHz (2 db 512M😎
Elvileg szerdára lesz meg.

serito
Csak a hétvégén tudom beüzemelni az új géppet és ha szükség lesz a segítségre szólok! (Remélem nem lesz rá szükség!!!)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Off:http://www.legalja.hu/?leg=view&img=20061016_epitkezes.jpg
Dék! 😊)

On:Atlantis V nem olyan rossz, bár...

Megértelek. Én pár hete éreztem ezt. Ja, adjak kölcsön kisfejszét?

serito
Hát igen, én most cserélem a gépet és pont az ilyen game-k miatt
(GothicIII) vettem egy X1950XT VGA-t . Ha ezzel is szaggat a game, azonnal beleállítom a kisfejszét a közepébe!

Bocs az Off-ért. Csak már elvonási tüneteim vannak mert már több mint egy hete nincs gépem mert nem jöttek meg a memory-k hozzá.

Na, kicsit már képben vagyok a disk cache-sel. De akkor sem értem. Sosem csinált ilyet még nekem. Pedig az utóbbi pár évben már telepítettem Windows-t, nem egyszer. 😊)

Na igen. Tegnap végre kipróbálta a Gothic III-at, magyar felirattal..😊 ..és hát a 1.5giga ram, msi nvidia 7600-256mb-nál szaggatott szépen. Majd finolmhangolok.Winxp64 sp2.

Igen, már látom mi ez (mármint a neten-disk cache). Érdekes, mert egy registry cleaner után növelhette meg, ha jól emlkszem. De azért durva, hogy 470MB így a méret. Everest ez írja ki.

MerlinW
A min swap méretet meg állítsd 3-4 Giga környékére. Graf programoknál, játékoknál látványos javulásokat fogsz elérni vele.

[merlinw.org]

Axon
Nem, ennek semmi köze a virtuális memóriához. A lemez cache-t általában minden operációs rendszer maga kezeli és jobb nem is ehhez hozzápiszkálni. Gondolom valamilyen registry buherálással ezen lehetne változtatni. Egyébként neked is jobb ha minél több cache van a sebesség miatt, de mint említettem ezt csak a nem használt memóriából foglalja le és ha szükség van rá, akkor a cache méretét folyamatosan csökkenti.

Érdekes. Ezt hol látom? Mert 1024 MB-ra raktam a rendszervinyón a virtuális memóriát. Gondolom nem erre céloztál (1.5GB 3db (667Mhz)DDRIIes-ram van a gépbe.

Axon
Lemez cache-nek foglalja le. Ha indítasz egyébb programokat, akkor csökkenti a lemez cache méretét.

Help! És off. Valaki látott már olyat, hogy a windows lefoglal nekem 500 megát, miközben a processben csak 22 dolog fut, ami 200mb. Hová tûnt 300 megám. Ja, és csökkentett módban is ott figyel. Egy nvidia driver telepítése után (asszem ngo, legújabb) jött ez a jelenség. 😞

Döglesztõ 😊
kirol
A HL az tuti, de mintha az Episode 2 videó lett volna, mert ott vannak az erdõben a lépegetõk. 😊

Sztem onlány hentelésrõl lesz szó, ha jól láttam HL2-t mutogattak benne, de tuti lesz CS is, meg minden amibõl véres jeleneteket lophatnak. Remélem azt ténynek veszi a kedves Frei Tamás kolléga, hogy a játékosok 95%-a nem jár WCG-re, sõt semmilyen más rangos LAN versenyekre. DE már elõre látom, hogy az egészbõl az jön le, hogy minden PC-s egy õrült akinek az az életcélja, hogy a barátaival bejusson a WCG-re és szétgyepálja az összes kínai meg amcsi játékost<#idiota><#zavart2>

MerlinW
Ezt majd megmondja a szakember...😊

[merlinw.org]

kirol
Ha már TV, akkor hétfõn a Frei -ben PC-s téma lesz.
De a nyakamat rá, hogy az egésznek az lesz a lényege, hogy minenki halomra henteli a szörnyeket, és hogy ez milyen káros.

Kalandjáték tuti még véletlenül se lesz benne.

kirol
De akkor most az lehet a gond, amit Ersiman írt?

MerlinW
Ha nem tervezed a cserét, akkor még most vidd el szervízbe.

[merlinw.org]

kirol
Hát nem is tudom. Egyszer hallani, majd abbamarad, majd megint hallani.
Bár az lehet, ha nagyon sokáig megy (1-2 óra), akkor nem hallani.

Ez most amúgy mit jelent?
Annyi neki?

Egyébként megjelent a Rainbow Six : Vegas. Víváncsi vagyok rá nagyon, csak hát ez is bazi sokat nyom (dupla rétegûre megy rá) meg aztán gondolom a gépigénye is az eget verdesi<#pardon1>

Csak tipp, de szerintem a tápegységben a sorkimenõ tekercssel lehet a gond.
De csak addig hallani míg be nem melegszik ugye?

kirol
Van köztetek valaki, aki ért a TV-khez?
Az a probléma, hogy elég régi már a TV-nk, kb 10 éves, és most vagy 2 hete ha bekapcsolom, egy nagyon magas frekvenciájú sípoló hangot lehet hallani, ami iszonyat idegesítõ.

Ez mi miatt lehet?

moonster
TOnguska fasza volt!
A rejtvények nem túl nehezek és nem volt nagyon lineáris.
az alternatív befejezést néztem volna még tovább is.
hja.. a végén meg fincsi bakiparádé 😊)
Takanohana
Sziasztok!

Imykérõl tudtok valamit?

Axon
Addig kínlódtam, mire rájöttem, hogy nem a programban van a hiba, hanem bennem.

Egyébként megvan az 5.2.3-as small engine és hozzá az 5.2.7 local update is, ha valakinek kell, akkor feltolom a szerverre.

Axon
kieg:
Nem start gombnak, hanem Play gombnak hívják.

Axon
Cedega ügyben nem tudna valaki segíteni?
Szépen telepítettem magát a cedega-t. Bármilyen játékot installálok alá, nem akar aktív lenni a start gomb. Install után megpróbálja egybõl elindítani a játékot, így több el is indul, de ezeknél a játékoknál sem lesz aktív a start gomb.

Axon
Én nem toltam végig mindet. Az elsõ kettõt végigtoltam kiegekkel együtt, majd jött az a bizonyos 3. rész. Nagyon sokáig toltam, de aztán be kellett vonulnom a vigyorgóba egy kis idõre amíg kihevertem a megrázkódtatásokat :-)
Ezért a 4. rész teljesen kimaradt, majd az 5.-be belekóstoltam, de nem igazán tetszett, viszont ez a 6. már felkeltette az érdeklõdésemet és még mindig fent van a gépemen.

Egyébként egyszer már itt kérdeztem, de senki nem tudta a választ. Szóval elárulná valaki, hogy mi van a 3. rész végén, mert még mindig elõttem van a nyitó videó, ahol valami roppant titokzatos dolgot találnak az Antarktisz jege alatt, de a játékos nem látja, hogy mit, mert azt persze Larával kellett volna kideríteni.
Szóval mi lett a vége? :-)

Axon
Na igen... Abban az idõben még egész kevéssel beértük ;-)

mandm
JAJ!

Te kérdeztél, én válaszoltam két linkkel. Erre megkérdezted, "Mi is ez?" (#18474).
Na, én erre akartam válaszolni a #18494-ben, csak véletlenül a saját üzenetemre válaszoltam.
Ennyi!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Köszi, de én csak 'kirol' hozzászólására válaszoltam.

moonster
Lucallbackproxy.exe
http://www.fileresearchcenter.com/L/LUCALLBACKPROXY.EXE-6781.html
SAFE Application/Process Description
Below is a basic description of the application/process you have selected. This application is safe to have on your computer.
Summary : Symantec LiveUpdate Proxy Module

Description : Symantec LiveUpdate Proxy Module

Company : Symantec Corporation
www.symantec.com

Threat Level : Threat Level : 0
Category : APPLICATION

Processes : LUCALLBACKPROXY.EXE
RaveAir
Nahh... futattom ezt a Hard Disk Sentinelt, és azt írja, hogy 774 napot bír még ez a vinyó. Ez a xp beépített hibaellenõre is szépen lefutott a vinyóra. Esetleg valaki nem tud még valamit, ami esetleg mélyebb ellenõrzést végez?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Most ezt magadtól kérdezed vagy tõlem? 😊

Utóbbi esetben, de. De miért?

mandm
Nem te érdeklõdtél???
"Nem tudjátok véletlenül ez micsoda:
LuCallbackProxy.exe (Felhasználója: System)"

Na azt azért nem <#vigyor3>Egyszarûbb volt - mint említettem tetszett a hozzászólás ezért egy része meg is maradt - a topik alján rákerestem és a talált kb. 5 hozzászólás között ott volt ez is<#vigyor2>
Egyébként a Tomb raider minden részét én is végignyomtam<#vigyor4>
MerlinW
hádde milyen jók voltak azok a kolbászok... mellesleg a csajszi seggit bámulva hónapokig boldogan kolbászoltam😄

[merlinw.org]

Axon
Nem mondod komolyan, hogy visszaolvastál több mint 4 ezer hozzászólást? :-)
Ez olyan lehetett mint a Tomb Raider 3-ban azok a véget nem érõ kolbászolások órákon át.

Ne offoljunk már!
Sört!

Kikerestem, mert nekem is nagyon tetszett. Ajánlom figyelmedbe a 14412-es hozzászólást
Tudtam hogy még nektek fog feljebb állni.

Engem egyébként nem zavar, nyugodtan mûvelhetitek bûnös cselekedeteiteket továbbra is 😊
Jó válasz <#awink>
MerlinW
legyen mit kérdezned😊

[merlinw.org]

Axon
Látod ez az amire te sosem fogsz rájönni.

Csak tudnám miért TLJ a topic címe, ha ez valójában egy chat?