Tomsess#21413
Na, két nap kelett, hogy végigvigyem a MOHA-t. Nálam szokásos ez a két nap, ha II.VH-s gémről van szó. Picit csalódtam olyan téren, hogy ha kezdésnél hamarabb menőverezel az ernyővel vmelyik fő célpontra, akkor nem találsz ott senkit és semmit (gondolok itt az első pályára - ráugrottam a városházának a tetejére, ahol az AA-Gun-oknak kellene lenniük, de nem találtam ott semmit, csak ha kimentem, majd újra megközelítettem gyalogszerrel az épületet). Egyébként meg szórakoztató gém, de nem túl nehéz. A fegyverek tuningolása nagyon tetszett, mindent fel lehet fejleszteni amit csak felveszel a pályán. A küldetések picit hajaznak a CoD-ra, de mégis azt kell, hogy mondjam, hogy nem CoD klón. A végén a Flak Tower nagyot üt, mekkora egy böhömállat Az optimalizálással viszont már gondjaim voltak, mégpedig mivel gondoltam, hogy a Bioshock megy full-grafon itt is feltettem mindent. Az lett az eredménye, hogy gyönyörű volt minden, de mikor már lövésre került a sor, meg több ellenfél volt (magyarul EKSÖN) akkor szaggatott rendesen. Meg van benne ilyen mosódási effekt, ha gyorsan fordulsz az egérrel - az is belassít. De ez tehető annak, hogy még a Bioshock-ban zárt tereken vagy, és max 5-8 ellenféllel, addig itt nyílt terep+20-25 NPC egyszerre. Összefoglalva: véleményem szerint egyszer mindenképp kijátszható alkotás, ha meg kijön a multiplayer patch, akkor ott is nagyot üt majd.