33675

• kirol
    De lehet, hogy cseh lett.
  • kirol
    Na simán szerkeszthető szerintem, csak a *.grp-t át kell írni *.cab -ra, és akkor már simán ki lehet csomagolni.

Egy excel fájlban vannak a szövegek, próbaképpen át is írtam a menüt magyarra, ami olyan jól sikerült, hogy szlovák lett a visszatétel után a játék.

Lehet tudok szlovákul, csak eddig nem tudtam róla? :)

Amit írtam felbontást, az meg hülyeség, mert lehet állítani, csak arra lett optimalizálva. Külön van setup indítója, abban lehet állítgatni dolgokat, nem a játékban.
  • Axon
    Én a The Black Mirror-hoz láttam csomagolót valamelyik orosz oldalon. A nyelvi fileokat lehetett vele (állítása szerint) kiszedni.
  • kirol
    Az új Sherlock nincs meg senkinek?
  • kirol
    :)

Ha jól tudom a NiBiRu-t, és a The Black Mirror-t se lehetett magyarítani sajna. De majd megnézem, bár én nem fogom, nincs rá időm, meg olyan tudásom se igazság szerint.

Játszani még ugyan nem játszottam vele, mert beteg vagyok, örülök, hogy élek, csak elindítottam, és annyi, hopgy fix 1024*768-as a felbontás, ami ugye várható is volt, mivel fix a háttér is.

A karakterek szépen ki vannak dolgozva. De mondom csak elindítottam, intrót megnéztem, majt 30 mp-et játszottam.
  • Axon
    Reccsincs hozzá egy gyors magyarítást vagy angolosítást és már tolhatod is fel a ketteskére ;-)
  • kirol
    Igen.
  • csgj
    jól sejtem, hogy németül? :(
  • kirol
    Végre megjelent a Reprobates! :)
  • takysoft
    aha, akkor már olcsóbb kategóriában is van dx10.. sehol se találtam róla infót.
    köszi szépen.
  • Axon
    Nem jól tetted fel a kérdést, mivel DX10-es kártyát már kaphatsz akár 12 ezer ért is (pl. Gainward PCIE 8400GS 256MB 12528.- Ft). Az ATI2400 is hasonló áron kapható. Az más kérdés, hogy ezek nem igazán alkalmasak komolyabb játékra. A 8600-asok és az X2600-asok már 30 ezer körül kaphatók és ezek már simán viszik az összes mai játékot, akkár full grafikában is. A 8800-asok viszont még tényleg nagyon drágák, bár ez persze mindig relatív (kinek mi a drága).
  • Axon
    Amikor régebben DOS alatt programozgattam assemblyben, akkor volt ehhez hasonló probléma, ha a videokártyán nem megfelelően használták a lapozást. Ezért én egyértelműen driver problémára gyanakszom. Tudtommal az ATI 9800 nem is vista támogatású hardver, így a drivert sem fejlesztik hozzá. Örülhetsz, hogy alacsonyabb felbontásban működik.
  • Axon
    Köszi a konvertálót. Leszedtem és töröltem. Ki is próbáltam, tesztelni pedig otthon fogom az avikat az asztali lejátszón.

Drakuláról pedig a régebben, úgy 5-6 éve megjelent Nosferatu játék jutott eszembe. Az is pont ilyen volt a leírásod alapján. Lehet, hogy ez pont a Nosferatu közvetlen folytatása, ahol szimplán csak új pályákat készítettek, de a motorhoz nem nyúltak.
  • takysoft
    1-re válasz: Logitech G5 Laser simán elmegy 1.1-es usb-vel.(mellesleg igen jó kis egér)

Újabb kérdés: szerintetek mikorra lesznek a piacon elérhető áron DX10-es videokártyák(huszonharmincezer forint fele)
    kb 1 év múlva tervezek gépfelújítást, addigra talán...
    most a legolcsóbb DX10-es kárta, amit láttam egy gefo8800 volt 64 ezerért..
  • takysoft
    nekem volna 2 kérdésem...
    1. - Ha USB-s egeret veszek, akkor goldot jelenthet, ha csak 1.1-es usb van a gépben?
    2. - Ez már komolyabb... fura egészen... Ati 9800SE + Vista + legújabb driver. Igen sok 3d-s alkalmazásnál előfordul egy kis fura hiba... Magas felbontában(1024x768 felett 1280*1024-ig, meg annyit tud a monitor) a 3D bekapcsolásakor csak a képernyő felső egynegyedében van kép... az alsó háromnegyed meg fekete vagy szürke... de nem vátozik.. de a legfurább az, hogy alacsony felbontásnál nem fordul elő, meg az, hogy a felső egynegyedben tökéletes a kép. alul meg semmi...

Régebben bizonyos programoknál minden felbontásnál ez volt, de a legújabb driver után már csak párban van ilyen....

Szerintetek driver gond lehet? csak várjak?:D
  • Lord Myn
    Van nekem egy mov2avi nevű cuccom, de ez az új .mov-okkal (pláne a HD-val) nem működik, azért feldobom a 2-esre hátha... Egyébként eddig normálisan Quicktime-ból DivX/XviD-be csak Adobe Premiere-vel tudtam kovertálni.

Más: megnéztem az új Dracula játékot... Borzasztó! Egyébként nem tudom miért írták rá, hogy kaland, amikor FPS-lövölde és abból is olyan színvonalú, mintha 6-7 éve készült volna.
  • Axon
    Vettem nemrégen egy fényképezőt ami videokat is tud készíteni (szerintem mindegyik tud). A lényeg az, hogy sajnos .mov kiterjesztésbe menti a filmeket. Nekem divx-es dvd lejátszóm van otthon, ezért .avi-ba szeretném átkonvertálni a mov-okat. Szerintem a lejátszó még a divx 5-ös verzióját ismeri, bár nem próbáltam a 6-os verzióval. Szóval kellene egy video konvertáló. Kipróbáltam az Any Video Convertert ami igen barátságos és könnyen kezelhető, de avi-t csak mpeg szűrővel hajlandó tömöríteni, divx-el sajnos nem. Tudtok ajánlani valamit?
  • Axon
    Tárgytalan az előző kérésem. A magyarítás portálon takysoft beszúrt egy linket ahonnan letölthető.
  • Axon
    Ki akartam próbálni a vadi új Monkey Island magyarítást. Meglepve láttam, hogy nem tudok semmit felülírni a letöltött fileokkal. Utánajárva megtudtam, hogy ez a cd-s verzióhoz készült.
    Az meg nekem nincs meg. Valaki fel tudná tölteni nekem a cd-s verziót?
  • kirol
    Youtube-on láttam videót, ott megtalálod te is.
  • Lord Myn
    Valami konkrét infót mondanál? Nem találtam róla szinte semmit a neten. Milyen stílusú? Grafika, hangulat, egyebek?
  • kirol
    Jajj ez a Dracula valami hipergagyi szar.
  • kirol
    ~ Miért mikor lesz Jericho? Bár nekem a BioShoch se nagyon jött be, mint ahogy pl. ezek a Doom félék egyik se.

~ Mi ez a Drakula?

~ Én simán kiírtam 2 db lemezre a csomagolt fájlokat és kész. Van 2 db DL-es lemezem, 1200 HUF-os Verbatim, de ahhoz nagy gémnek kell kijönni, hogy felírjam rá. Pl .mondjuk egy Alan Wake -et gondolkodás nélkül ráraknék. De mire kiadja a köcsög Microsoft, meg Remedy már szerintem holografikus íróm lesz a gépben.

Szerk.
    Ja most látom, hogy erről van szó: Dracula: The Days of Gore
  • serito
    No problemo már a MOHAirborne-t is DVD9-re írtam. Ja és várjuk a COD4-et is.
  • Tomsess
    Sztem jah, úgy ahogy a Bioshock-ot meg a MOHA-t is. És lassan itt van Clive Barker Jericho-ja, gondolom az is DVD9-es lesz. Nem is beszélve a CoD 4-ről
  • Tomsess
    Milyen új Dracula kaland? Ilyen hamar kijött volna amire én gondolok...
  • serito
    Ez annyit tesz, hogy duallayer-es lemezre kell kiírni? (Obscure2)
  • serito
    Köszönet érte!
  • Axon
    Igen, az a wc-ből kiugró faszi elvett 3-4 évet az életemből :-)
  • Lord Myn
    Mondom, hogy betlehemes játékot kell játszani... :)

Más: valakinek megvan az új Drakula kaland? Mi a vélemény róla?
  • serito
    Na igen, én is belekezdtem a BioShock-ba és nálam az tette be a kaput, mikor nagy hentelés közben, fejemen a fejhallgetóból üvöltés, sikítás, hörgés...stb (természetesen sötét szobában)egyszercsak megjelent a párom árnyéka és megérintett. Akkorát ugrottam majdnem lefordúltam a székről úgy betojtam. Ez volt az a pillanat mikor kiléptem a játékból.
    Szerencsémre közben kijött a MOHAirborne és most azzal egyengetek.
    Egy kis 2. világháború jót tesz az idegeimnek, és ha minden nácit kivégeztem, jöhetnek megint az elvarázsolt város 'elmebetegei'.
  • Tomsess
    Erről jut eszembe, ott a WC-s résznél én is akkorát paráztam, mikor hirtelen kitört a budiból a csavarkulcsos fazon. Gondolom neked is az tett be
  • Tomsess
    Na, két nap kelett, hogy végigvigyem a MOHA-t. Nálam szokásos ez a két nap, ha II.VH-s gémről van szó. Picit csalódtam olyan téren, hogy ha kezdésnél hamarabb menőverezel az ernyővel vmelyik fő célpontra, akkor nem találsz ott senkit és semmit (gondolok itt az első pályára - ráugrottam a városházának a tetejére, ahol az AA-Gun-oknak kellene lenniük, de nem találtam ott semmit, csak ha kimentem, majd újra megközelítettem gyalogszerrel az épületet). Egyébként meg szórakoztató gém, de nem túl nehéz. A fegyverek tuningolása nagyon tetszett, mindent fel lehet fejleszteni amit csak felveszel a pályán. A küldetések picit hajaznak a CoD-ra, de mégis azt kell, hogy mondjam, hogy nem CoD klón. A végén a Flak Tower nagyot üt, mekkora egy böhömállat Az optimalizálással viszont már gondjaim voltak, mégpedig mivel gondoltam, hogy a Bioshock megy full-grafon itt is feltettem mindent. Az lett az eredménye, hogy gyönyörű volt minden, de mikor már lövésre került a sor, meg több ellenfél volt (magyarul EKSÖN) akkor szaggatott rendesen. Meg van benne ilyen mosódási effekt, ha gyorsan fordulsz az egérrel - az is belassít. De ez tehető annak, hogy még a Bioshock-ban zárt tereken vagy, és max 5-8 ellenféllel, addig itt nyílt terep+20-25 NPC egyszerre. Összefoglalva: véleményem szerint egyszer mindenképp kijátszható alkotás, ha meg kijön a multiplayer patch, akkor ott is nagyot üt majd.
  • szotyimutyi
    Tényleg így van, magával ragadó élményt nyújt.A feladatok érthetőek, megcsinálhatóak, bele lehet merülni.
  • csgj
    hát az Obscure 2 elég új játék :D De ha még holnap kijön hozzá crack, akkor nem veszek dvd9-et... mert ugye másolva már megvan, csak úgy műkszik a védelem.
  • takysoft
    pffff..... erre most mit írjak neked?
    Ezzel kiírni tudod az mdf file-t dvd lemezre, és ha nincs rajta túl jó védelem, akkor müxik, de ha új játékról van szó, akkor nem fog menni.
    (még mindig érdemesebb megpróbálni, mint simán kiírni a fileokat a lemezre)

Ha nem megy, akkor marad a dvd9
  • csgj
    de az nem jó... nem lehet ráírni vele mds-t és mdf-et, hogy be tudjam moutolni deamonba.
  • takysoft
    jó, akkor ismétlem kicsit hangosabban.
    ALCOHOL 120% !!!

Remélem végre érthető voltam. :D
  • csgj
    áá, cool, abból a 10 dvd-ből (amit vettem) 2-őt tönkre is vágtam a Neroval meg vmi mással.... faxa. Á, ez rohadt idegesítő!!! Kellett nekem leszednem az Obscure 2-őt...
  • csgj
    csak sima dvd-t tudtam venni, úgyhogy most már tényleg kell vmi progi, ami képes 4,5 gigát felírni