The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Sokkal gázabb lenne, ha otthon kellene ugyanezt csinálni. Bár ott egész nap lehetne netezni, nem úgy mint itt, de az elég uncsi lenne.

Axon
Ebben igazad van.

kirol
Mondjuk jobb, mintha nem lenne hol.

trmn
Köszi, lekaptam õket, és hétvégén kipróbálom. Egyébként tuti, hogy az 1.0-ás vant fennt nekem.

Axon
Ez a sorsunk :-)

kirol
Hát péntek van szerencsére, de mikor lesz már 15.30? Már megint itt szenvedünk, mint múltkor.

MerlinW
4ig fent lesz a kis NWN2 is😊

[merlinw.org]

Axon
Igen, és ma is 6-ig nyomom a melót... :-(

Axon
A patch-et nem próbáltam még, de a crack-et mindenképpen másold rá.
Leszedhetõ innen:
www.gamecopyworld.com

A magyarítás pedig természetesen a magyarítás portálról tölthetõ:
www.magyaritasok.hu

via_mala
Heje-huja, csuhajla, péntek van!<#wave>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

trmn
Azt nem csak a patchet. Honnan tudom letölteni a cracket?

kirol
Köszi.

Az elõzõvel játszott valaki a 10 kicsivel?
Gondolom ebben is tömény szövegelés van, így angolul nem sok esélyem lenne vele. Ez a bajom az ilyen játékokkal, ezért szeretem inkább a Tunguska típusúakat.

MerlinW
1.02-es crack-et is rádobtad?

[merlinw.org]

Lord Myn
Köszönjük! <#worship>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

trmn
És hol file ? Axon, felraktam a tunguska patchet de a játék hibaüzenetet ír ki indításkor, pedig szívesen megnéztem volna az alternatív befejezést. Neked nem produkált hasonlót?

Axon
Remek hír, hogy elkészült a fordítása a Secret Files: Tunguska-nak.
Ez igazán gyors volt.

trmn
Felért az Orient Express

moonster
1984, nagyon ütõs filmecske. Szerintem nemkicsit azt olvasgatva hozhatták létre a hl2-ben lévõ világot.
Orwell 4 President!
trmn
Már rakom is az egyesre

Lord Myn
Gyilkosság az Orient Express-en kalandjátékot nem tudná valaki feldobni egyeskére vagy ketteskére?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Az 1984, igaz? Már régóta keresem, de soha nem sikerült fellelni, pedig 1x nemrég ment a DunaTV-n is, naná, hogy lemaradtam róla... 😞((

Axon
Egészen jól követi a film a könyv eseményeit. Sikerült a rendezõnek belerakni a filmbe az egész könyvet. Érdemes megnézni.

És a film jó volt? Vagy felejthetõ alkotás? Mennyire tér el a regénytõl?

MerlinW
Hát.. Toolset néven van benne egy cucc.

[merlinw.org]

RaveAir
Csak azért érdeklõdöm, hogy a kicsiben ugyan benne lehet-e a constructor set, amit esetleg fel lehetne használni KotOR2 fordításilag is... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Kisebb NWN2 péntek tajtékán lészen, jól.
A kisebbség oka (nem politizál) rejtély. A telepítet cumó ugyanúgy 6.8GB. Innentõl fogva "engem hol?"😊

[merlinw.org]

RaveAir
Valaki tudja, hogy mi a különbség a kisebb és nagyobb méretû között?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Ja, btw: nem kér kódot a 64bites XP?

Lord Myn
Köszönöm szépen! <#worship>

Axon
MerlinW: Mi a különbség a Gothic3 FAQ-jában közölt általad kinyert magyarítás és a kettes szereveren fentlevõ között?
Az egyik Gothic3HUN.zip nevû, a másik pedig mw_g3h.exe

takysoft
nem azt mondtam, hogy úgy szar, ahogy van, csak van benne 1-2 apróság, ami miatt ezzel-azzal kompatibilis.
pl a Darkstonenak szétfolyik a grafikája 9x-es nvidia driverrel.(barátnõk 7600GS-én.. legalábbis)
meg még 1-2 régi comón is hasonló a gond. ú játékokkal nem volt ilyesmi, biztos valami régi directx-es, mára már alig használt vackot írtak el... de biztos javítják(lehet már meg is tették)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Na, én meg nemrég telepítettem fel a 96xx-es forceware-t, 64 bitest.

takysoft
patch, videokari driver legyen legújabb (kivéve nvdida, mert az új driverek bugos szarok)

meg ha van valami refresh-lockered, azt kapcsold ki, néhány unreal motoros játék nem szereti(pl deus ex 2)
gothicot nem ismerem

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

De, mozogniuk kéne -egy csata közepébe csöppensz.
Szerintem a gondodat programhiba okozza, eléggé bug-os a program.
Van hozzá 1.08 és 0.09-es patch is (62M😎. Törés csak az 1.08-ashoz van, az is olyan amit az elõzõ törésbõl igazítottak hozzá, úgyhogy a verziószám telepítés után nem változik.

Kisebb NW2, jól hangzik.
via_mala
Khmmm, lesz akkor kisebb méretû NWN2? Csak érdeklõdök...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Gothic 3-at nyúzza valaki?
Új játék indításánál végig megy a csík (load csík) majd nem történik semmi. Kilépve a desktopra egy hibaüzenetet találtam. Itt a kihagy gombot választva fekete képernyõ fogad. Kis billentyûzet taposás után elindul a játék. Az egér és az irányilak mûködnek, tehát tudok mozogni, de a többi billentyû már nem mûködik. Tehát semmi küldetés lista, meg karakter lista, na meg az egér gombokra sem reagál. A kezdõ városban van egy csomó ork meg ember, de mindegyik áll egyhelyben. Nem kéne ezeknek mozogniuk?

takysoft
na kezd összejönni..
sejtettem, hogy a sok picike file oda-vissza másolgatása hatni fog.... már van is 8kb bad sectorom😄
így már simán visszavihetem😄

takysoft
Van egy kis gondom, biztos tudtok segíteni.

Bad sectoros volt a vinyóm(250 gb seagate). Állandóan fagyogatott a gép, ilyenkor rendszer visszaállítás+chkdsk, ami talált is pár rosz sectort.
a végére már kb 200 kb-nyi rosz szektorom volt.

Vettem egy újat(ugyanekkora samsung), átmentettem mindent, eközben a régi vinyóról letöröltem az NTFS partíciót.

Csináltam rá újat, le is formáztam közben, a végére meg eltûntek róla a bad sectorok. most a chkdsk végén 0 kb bad sectort ír ki....

a csodákban nem hiszek, így a vinyóban sem bízok már.
Vajon miért nem találja meg a chkdsk ugyanazokat a bad sectorokat???
1 hónap múlva lejár a garancia a vinyóról... márpedig jó lenne visszacserélni...

Nem tudtok valami programot, ami ügyesebben megtalálja, és bejelöli a rossz szektorokat, mint a chkdsk?
Muszáj visszahoznom azokat a bad sectorokat, vagy nem fogják kicserélni a vinyót.. pedig hibás...

kirol
Köszi, közben már megtudtam. Hát szép méretes, van amelyik 50 MB-os.

kirol
Hát úgy az egész kellene. Az oldalon, amit belinkeltem ott vannak, mi tartozik ide.

K Ö S Z I !!! ....
Wanted
WH: MoC az egyeskén.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Axon
Aztán el ne lopja a géped a klotyómanó :-)

1.Igaz, sorry! Ezekkel az ftp-kel mindig bajban vagyok. 2.Ehh...a Fable-t már nagyon várom magyarul. Pedig, azt is elkezdték anno fordítani.
3. Nem, nem a rakéta siló tövében, hanem az emésztõ melletti kis helyiség az, ami.

Axon
Ha már felvetõdött több játék magyar verziójának megjelenése, akkor megjegyzem, hogy a Fable is megjelenik magyarul novemberben.

Axon
Közvetlenül a rakéta silók tövében :-)

Axon
Hát... Axon-nak van gépe, ez igaz, de amire töltöd az sajnos nem az enyém :-)
Egyes szervernek hívjuk, és Macsek élete párjának a gépe.

Ok! Valahogy nem megy a MerlinW-féle dolog. Na, majd utánanézek, mert most már megint a saját gépemnél vagyok (a feltöltés 4 emelettel lejjeb a földszinten történik). 😊

Axon
Az egyesen van 6 giga hely, úgyhogy akár oda is mehet.

Axon
Az 1984-et már láttam filmen is (na meg kétszer elolvastam), de nincs meg.