The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedhetõ innen:
www.gamecopyworld.com
A magyarítás pedig természetesen a magyarítás portálról tölthetõ:
www.magyaritasok.hu
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az elõzõvel játszott valaki a 10 kicsivel?
Gondolom ebben is tömény szövegelés van, így angolul nem sok esélyem lenne vele. Ez a bajom az ilyen játékokkal, ezért szeretem inkább a Tunguska típusúakat.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Orwell 4 President!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A kisebbség oka (nem politizál) rejtély. A telepítet cumó ugyanúgy 6.8GB. Innentõl fogva "engem hol?"😊
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az egyik Gothic3HUN.zip nevû, a másik pedig mw_g3h.exe
pl a Darkstonenak szétfolyik a grafikája 9x-es nvidia driverrel.(barátnõk 7600GS-én.. legalábbis)
meg még 1-2 régi comón is hasonló a gond. ú játékokkal nem volt ilyesmi, biztos valami régi directx-es, mára már alig használt vackot írtak el... de biztos javítják(lehet már meg is tették)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
meg ha van valami refresh-lockered, azt kapcsold ki, néhány unreal motoros játék nem szereti(pl deus ex 2)
gothicot nem ismerem
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerintem a gondodat programhiba okozza, eléggé bug-os a program.
Van hozzá 1.08 és 0.09-es patch is (62M😎. Törés csak az 1.08-ashoz van, az is olyan amit az elõzõ törésbõl igazítottak hozzá, úgyhogy a verziószám telepítés után nem változik.
Kisebb NW2, jól hangzik.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Új játék indításánál végig megy a csík (load csík) majd nem történik semmi. Kilépve a desktopra egy hibaüzenetet találtam. Itt a kihagy gombot választva fekete képernyõ fogad. Kis billentyûzet taposás után elindul a játék. Az egér és az irányilak mûködnek, tehát tudok mozogni, de a többi billentyû már nem mûködik. Tehát semmi küldetés lista, meg karakter lista, na meg az egér gombokra sem reagál. A kezdõ városban van egy csomó ork meg ember, de mindegyik áll egyhelyben. Nem kéne ezeknek mozogniuk?
sejtettem, hogy a sok picike file oda-vissza másolgatása hatni fog.... már van is 8kb bad sectorom😄
így már simán visszavihetem😄
Bad sectoros volt a vinyóm(250 gb seagate). Állandóan fagyogatott a gép, ilyenkor rendszer visszaállítás+chkdsk, ami talált is pár rosz sectort.
a végére már kb 200 kb-nyi rosz szektorom volt.
Vettem egy újat(ugyanekkora samsung), átmentettem mindent, eközben a régi vinyóról letöröltem az NTFS partíciót.
Csináltam rá újat, le is formáztam közben, a végére meg eltûntek róla a bad sectorok. most a chkdsk végén 0 kb bad sectort ír ki....
a csodákban nem hiszek, így a vinyóban sem bízok már.
Vajon miért nem találja meg a chkdsk ugyanazokat a bad sectorokat???
1 hónap múlva lejár a garancia a vinyóról... márpedig jó lenne visszacserélni...
Nem tudtok valami programot, ami ügyesebben megtalálja, és bejelöli a rossz szektorokat, mint a chkdsk?
Muszáj visszahoznom azokat a bad sectorokat, vagy nem fogják kicserélni a vinyót.. pedig hibás...
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
3. Nem, nem a rakéta siló tövében, hanem az emésztõ melletti kis helyiség az, ami.
Egyes szervernek hívjuk, és Macsek élete párjának a gépe.