• Tomsess
    Megyeeen... Egy másik vinyóra újradobtam a windows-t, felraktam az Ati drivert a Bioshock-hoz, meg hangkarit is feltelepítettem úgy, hogy az alaplapi karit nem raktam fel. Most csúcs szuperen megy minden...full grafika (bár ezt az izét itt alul nem kapcsoltam be...nemtom mi az. Alapból HIGH-ra van állítva, de itt van egy valami a DX10-es izé felett ), hangot feltettem 5.1-re is, meg az EAX-et is bekapcsoltam.

De komolyan majd összecsináltam magam én is. Nemtom lesz-e idegzetem nekiülni legközelebb. Annyira változatos eddig, hogy nagyon...remélem a végére sem laposodik el. Hanghatások meg nagyot ütnek...ezek a hörgések, meg hogy hallom, hogy mindig beszél valaki. Sokkal parásabb mint az, mikor mégy a Doom 3-ban pl és csak hirtelen előugrik vmi a csendből (na mondjuk én attól is becsináltam). Mert tudom, hogy valaki mindjárt megtámad vagy nekem fut...de nemtom mikor. Viszont ennél a villogós-riadós résznél rendesen kicsináltak engem ... azt sem tudtam hova lőjjek Mára mondom ennyi ebből. Lépek ki, megyek a menübe...erre a kíndóz kidobja a kékhalált, hogy a kernellel van vmi baja. Érti a fene... de már nem idegeskedem. Legalább a játék fut, ha meg kilépésnél hal be, az a legkisebb gond