33675
-
#21360 Én sem tudtam.A reklámja talán elmaradt ezúttal... -
#21359 Köszönjük! :)) -
#21358 Wow! Tesco titok2! Ilyen is van? Nem is tudtam. -
#21357 Köszönet az Obscure 2-ért. Pont tegnap akartam javasolni, hogy akinek megvan az esetleg..., de szerencsére megelőztél :-) -
#21356 és mégegyszer!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :-)))))))))))) -
#21355 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#21354 Jeeeee -
#21353 Hát, újabban itt a biosokkok, meg az új 3d-s kalandok ideje jár a topicon is, nem is tudom merjek-e linkelni, de azért aki még nem tudja
Van magyar Monkey Island 1! -
#21352 Lassabb, de itt legalább arány nem számít -
csgj #21351 tudom, nem is azért mondom... csak 1 gigás net, meg a torrent arány dolog zavar bele a képbe :D amiatt kell fontolóra venni a letöltést. De ha pl a Neverwinter Nights 2 kiegészítője lenne 7 giga, akkor is leszedném, ott már nem érdekelne semmi :D -
#21350 Obscure 2 előzetes -
#21349 Ahogy gondolod. Szerintem jó játék. (általában a jó játékokat sem szoktam végigjátszani)
Ha éredekel utánaolvasol, és úgyis meg fogod nézni, ha nem érdekel, akkor nem nézed meg. Ennyi.
Itt vannak az értékelések, ha számítanak.
A DVD méret meg teljesen általános immár vagy 5 éve. Mai nagyobb nevek többnyire már 2DVD-n (DVD9) jelennek meg. -
csgj #21348 4,4 gigás méretnél azért már el szoktam gondolkodni rendesen, hogy leszedjem-e a játékot... és asszem könnyen meglehet, hogy nem töltöm le az Obscure 2-őt. Az első részről én nem hallottam túl sok jót, de ha 2 giga, vagy másfél lenne, akkor még leszedném biztosan :D -
#21347 Obscure egy Resident szerű hangulatos iskolás-fiatalos-túlélő-horror. Nekem tetszett, anno végigdaráltam az elsőt. Ennek is neki fogok állni, ha lesz rá idő. -
#21346 Köszönöm, javítottam. -
#21345 rand();
:) -
#21344 Egy számtani sorozat jó lesz lista helyett?
Aztán aki beleesik, az így járt.
Ma tök jó ötleteim vannak amúgy. -
#21343 Írjatok egy listát aztán leradírozom a topikot:)
Más. Ketteskén technikai okokból pucolás volt, Bio és Tesco maradt, illetve kárpótlásul áljon ott nektek egy Obscure 2:)
Bocs, és hevfán:) -
Tomsess #21342 Már megyen rendesen. Bekavart a két hangkari egymásnak. A kilépés meg a kíndóz hibája volt ... nem a Bioshock-é. Nekem csak 1GB Ram-om van, de fut vele simán, maximum grafikán, max hangeffektek mellett ... egy csepet sem szaggat be, még a nagyobb harcoknál sem. Vagy ennyire jól optimalizált (ilyet az Unreal 2-nél láttam utoljára annó, az akkori gépemmel) vagy csak szerencsém van -
Tomsess #21341 Én kérném -
#21340 Akkor én támogatom a te hsz-ed törlését is! -
#21339 Én nem tudok törölni... -
#21338 Amúgy csak vicceltem. Ezért most kitöröltem magamat! -
#21337 Én is "igen, igen, igen"-ezek...
[pfuj, ez szocis lett ] -
csgj #21336 kösz, megbíztam benned -
csgj #21334 semelyikhez... :D Csak gondoltam itt mindent meg lehet osztani egymással. Szóval ez most nem volt off, mert itt amúgy szinte minden hsz off lenne, de mégse az. Jól megmondtam, tom... :P De törölheted, ha gondolod -
#21333 Hol jársz a J.zsákban?
Én a 4. nap végén, de kurvára nem akar este lenni.
Megvan a kulcs a restauráló műhelyhez. Már bejártam a várost, megnéztem az összes promót Egerről a TV-ben a holetben, de semmi. Csáklya kötéllel egyesítve. Mivan ilyenkor?
BioShock-ból én is csa ka demo-t nyomtam még végig, engem nem hatott meg különösebben. Főleg a demó vége, amikor rontottak rám és lőttam amerre láttam. A vízfelület is elég gázul néz ki, pedig ez elvileg dx10. A Half Life tavas nyiltterepi pályájának a nyomába se ér a víz.
Meg most látom, hogy mejelent az Obscrue 2.
Ez nem az, ami valami iskolában elszabadulnak a szörnyű, rémisztő szerzemények és menekülni kell? Valaki játszott az 1-el, mert én nem.
Olyan jó lenne, hogy lett 2 is, vagy csak keverem valamivel?
-
#21332 Nem tetszett, ennyi. Ezek a filmes kalandok ritkán jönnek be. A Jumurdzsák az például tetszett, bár még nem toltam végig. -
#21331 Miért ? -
#21330 Nekem az Anacapri megvolt valamikor, de hamar le is töröltem. -
#21329 Én is kipróbáltam a Bioshock-ot, bár még csak a demo-ját, mivel a letöltött full-t még nem tudtam hazavinni.
Kalapomat én is megemelem, nem hittem, hogy egy fps ennyire le tud kötni. Nagyon tetszik. holnap hazaviszem és nyúzom a teljes verziót.
Egyébként a demot egy 1 gb ram-os gépen próbáltam ki és nem tünt fel, hogy szaggatna.
Szerintem is ez az év fps-e, legalábbis nálam. Crysis engem sem érdekel, a Farcry-t én még egy órán át sem bírtam, 10 percnyi játék után kiléptem, majd egy fél év után úgy döntöttem, hogy nem fogok én már ezzel játszani és uninstall volt. Azóta sem kaptam hozzá kedvet. -
#21328 Holnapra lejön az Anacapri. Ha valakinek kell szívesen feldobom a szerverre (6 Gb)csak szóljatok. -
#21327 nem gamecpyworld.... kimaradt az O- a linkből a FAQ-ban -
#21326 Középkategóriás 3 éves gépem van, de egy darab bug, hiba nem volt a játék során (végigjátszottam). Valami nálad nem kóser. Linkeltem lejebb FAQ-t a játékhoz, benne minden windows-hoz driverek, stb.
2GB RAM kell a hibamentes futáshoz neki, de ezt írja is readme-ben. -
#21325 Lehet lemaradtam, de ez most melyik témához kapcsolódik? -
Tomsess #21324 Megyeeen... Egy másik vinyóra újradobtam a windows-t, felraktam az Ati drivert a Bioshock-hoz, meg hangkarit is feltelepítettem úgy, hogy az alaplapi karit nem raktam fel. Most csúcs szuperen megy minden...full grafika (bár ezt az izét itt alul nem kapcsoltam be...nemtom mi az. Alapból HIGH-ra van állítva, de itt van egy valami a DX10-es izé felett ), hangot feltettem 5.1-re is, meg az EAX-et is bekapcsoltam.
De komolyan majd összecsináltam magam én is. Nemtom lesz-e idegzetem nekiülni legközelebb. Annyira változatos eddig, hogy nagyon...remélem a végére sem laposodik el. Hanghatások meg nagyot ütnek...ezek a hörgések, meg hogy hallom, hogy mindig beszél valaki. Sokkal parásabb mint az, mikor mégy a Doom 3-ban pl és csak hirtelen előugrik vmi a csendből (na mondjuk én attól is becsináltam). Mert tudom, hogy valaki mindjárt megtámad vagy nekem fut...de nemtom mikor. Viszont ennél a villogós-riadós résznél rendesen kicsináltak engem ... azt sem tudtam hova lőjjek Mára mondom ennyi ebből. Lépek ki, megyek a menübe...erre a kíndóz kidobja a kékhalált, hogy a kernellel van vmi baja. Érti a fene... de már nem idegeskedem. Legalább a játék fut, ha meg kilépésnél hal be, az a legkisebb gond -
csgj #21323 Kár, hogy nem lehet nevet változtatni (itt SG-n)... a csgj már ős régi (azaz régen találtuk ki haverokkal, nem írom le mit jelent :P). A Blase Arcane pedig a művésznevem... na az jobb lenne felhaszn. névnek! -
#21322 Nekem megy a hang X-Fi-vel tökéletesen, csak nagyon besz*rós 5.1-ben... (Néha úgy érzem öreg vagyok már az ilyen horrorisztikus játékokhoz, inkább betlehemes játékot kéne játszani. :D ) -
#21321 Hali mindenkinek! Visszajöttem a nyaralásból, bár nagy kedvem nem volt hozzá... Viszont kellemes meglepetések vártak a ketteskén (Angol Vista x64, Bioshock) köszönet azoknak akik felrakták! Tartozom valakinek Fate by numbers-vel, ha még mindig kell, akkor szóljon és holnap felrakom. -
#21320 Pontosan, amikor be volt kapcsolva alig volt néhol hang. Kikapcsoltam, újraindítottam és jó lett.