• Tomsess
    Fene, nekem nem megy rendesen a Bioshock. Tegnap annyira felidegesített, nagy nehez beülök eléje... Tudtam hogy valami közbejön, mert mindig mikor vmelyik gammát nagyon akarom játszani először mindig van vmi. Vendégek...ok, de ez még semmi. Este kilencre eléje jutottam. Barátom mondta, hogy az 5.1-es hangfalon állatul szól, rakjak fel mindent amit csak lehet. EAX, 5.1 hatás...minden. Játszom...elég csendes. Csak az első vidi alatt van vmi hang, de aztán csak néhol. Végigpróbáltam minden beállítást...sorround, mono, stereo, kikapcsoltam minden EAX hatást...de így sem megy. SB Audigy SE kártyám van ... az új driver elméletileg ad neki Advanced HD 4.0 hatást, meg van neki EAX 2.0. Nem értem...szétnéztem neten és másoknak is van ilyen problémájuk. Mert állítólag ez az X-Fi kártya csak Vistával megyen, különben a rendes hanghatások nincsenek benne. Vagy kiesik a hang ha nagy akció van - ezekre panaszkodnak. Nemtom mi van...de végigpróbáltam sokmindent.
    Lefuttattam a diagnosztikát is, a kártyának vmi baja van a Direct Sound test-el : FAILED. Az a gondom, hogy van az alaplapon is egy hangkari amit nemtok kikapcsolni, ha csak windowsból lövöm ki akkor bezavar. Azelőtt OK volt, de mikor utoljára installáltam a Kíndózt hibásan rakta fel annak a drivert. Újraraktam, kikapcsoltam úgy műxik az Audigy kártya. Más játékkal nincs gondom, de most ez felhúzott. Pedig annyira akartam játszani. Letöltöttem a legfrisebb driver-t is a hangkarihoz, bár itt csak Sound Blaster Live 24bit/ Vista újdonság van. Felraktam...de így se nincs változás. Még gondoltam arra, hogy a Bioshock dvd-ről felraktam azt a DirectX-et, lehet ez kavart be. Most asszem újradobom az XP-t...de ha aztán sem fog menni