33675

• Tomsess
    Ugyan ez volt neked is?
  • kirol
    Nekem a kikapcsolt EAX segített.
  • Tomsess
    Fene, nekem nem megy rendesen a Bioshock. Tegnap annyira felidegesített, nagy nehez beülök eléje... Tudtam hogy valami közbejön, mert mindig mikor vmelyik gammát nagyon akarom játszani először mindig van vmi. Vendégek...ok, de ez még semmi. Este kilencre eléje jutottam. Barátom mondta, hogy az 5.1-es hangfalon állatul szól, rakjak fel mindent amit csak lehet. EAX, 5.1 hatás...minden. Játszom...elég csendes. Csak az első vidi alatt van vmi hang, de aztán csak néhol. Végigpróbáltam minden beállítást...sorround, mono, stereo, kikapcsoltam minden EAX hatást...de így sem megy. SB Audigy SE kártyám van ... az új driver elméletileg ad neki Advanced HD 4.0 hatást, meg van neki EAX 2.0. Nem értem...szétnéztem neten és másoknak is van ilyen problémájuk. Mert állítólag ez az X-Fi kártya csak Vistával megyen, különben a rendes hanghatások nincsenek benne. Vagy kiesik a hang ha nagy akció van - ezekre panaszkodnak. Nemtom mi van...de végigpróbáltam sokmindent.
    Lefuttattam a diagnosztikát is, a kártyának vmi baja van a Direct Sound test-el : FAILED. Az a gondom, hogy van az alaplapon is egy hangkari amit nemtok kikapcsolni, ha csak windowsból lövöm ki akkor bezavar. Azelőtt OK volt, de mikor utoljára installáltam a Kíndózt hibásan rakta fel annak a drivert. Újraraktam, kikapcsoltam úgy műxik az Audigy kártya. Más játékkal nincs gondom, de most ez felhúzott. Pedig annyira akartam játszani. Letöltöttem a legfrisebb driver-t is a hangkarihoz, bár itt csak Sound Blaster Live 24bit/ Vista újdonság van. Felraktam...de így se nincs változás. Még gondoltam arra, hogy a Bioshock dvd-ről felraktam azt a DirectX-et, lehet ez kavart be. Most asszem újradobom az XP-t...de ha aztán sem fog menni
  • kirol
    Megjelent magyarul a Sherlock Holmes: The Awakened című játék.
    Bárcsak a polcon is fentlenne!
  • MerlinW
    Édeskeserű hír, de a jó közérzet félsiker, gyógyulgass csak.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát a "zegészségem" nem túl jól, lelkileg azonban mindig, amikor a régi motorosok között lehetek itt, a Virtuális Világban.
    Fordítgatok - hivatalos honosítások.
    Hobbiból pedig most a Dungeon Siege 2-t, 3/4-es állapotban, videok, grafika már készek, a szövegből pedig úgy 3-400.000 karakter van csak hátra. [Nyers szöveg mennyiség 1,6 millió]
  • MerlinW
    OK az év FPS-e szubjektív kijelentés volt. De pl. Crysis annyira hidegen hagy hogy kipróbálni sem áll szándékomban. Már a videók is taszítanak. FarCry-t is töröltem 1 óra után:) De ez az én izlésem:) Ha idén jön ki (nemtom) az UT3 sem izgat, más nagy FPS nem jut eszembe ami idén jönne. Én csak a sztoriorientált FPS-eket szeretem, aminek jó a sztorija (Undying, HL2, Prey is bár azzal sem játszottam sokat).
  • serito
    Még csak most kezdtem az első pálya legelején vagyok, úgyhogy a fővezér kivégzése még messze van, de köszi a tippet.
  • MerlinW
    Főmonszternél a lényeg hogy csak vele foglalkozz a többiek elől csak futkározzál. 3x megsorozod, negyedik ADAM beadásakor vége.

• serito
    Köszönöm, nagyon kedves vagy. [b]:))/b] Csak a főmonsztáknál gondoltam elkél a segítség és ......
    Az év FPS-e?? Várjuk ki a végét nem olyan biztos az. Az már igaz, hogy nagyon hangulatos kis játék, de az év végéig kapunk még néhány FPS-t ami még a BioShock-ot is felülmúlhatja.
  • kirol
    Én is, bár tegnap használni akartam, de nem működött, így nem volt probléma ekkor se, hogy használnám. :)
  • MerlinW
    Eszedbe ne jusson Trainer-el játszani az év FPS-ét... Játszd easy-n úgy nagyon könnyű, amolyan story mod. Szinte meg sem lehet halni úgy.

Mellesleg megvetem a trainer-eket, csíteket, így ebben ha akarnék sem segítenék (gonosz mode on) :)
  • kirol
    Nálam indult rendesen Ultimate alatt One... verzióval.
  • serito
    BioShock nálam .dll hibával de elindul. A lolcats verzsönt töltöttem le.
    Nálad van ilyen hiba? Ja és Vista Ultimate alatt futtatom.
  • serito
    Tudsz hozzá trainer-t?? A gamecopyworld-ön nem tudom letölteni valamiért nem engedi ("lap nem jeleníthető meg").
  • serito
    Nem tudok többet mondani mint, hogy nálam ment rendesen. De ha gondolod nézz körül a gamecopyworld-ön!
    Lost Planet DX9 alatt max beállítás mellett (1280x1024)gyönyörű grafikával futott Vista alatt. Hogy DX10 -el milyen azt nem tudom és egy darabig nem is fogom megtudni. :((
  • MerlinW
    Csináltam Bioshock-hoz FAQ-t.
    Használjátok egészséggel.
  • MerlinW
    Szerintem zseniális. Rég játsottam játékkal hajnali 3ig...:)
    Paccsker Imyke:) Hogy vagy?
  • kirol
    Na kicsináltam a köcsögöt, de ha mostantól beburvítanak, csak jó lenne, ha menne a trainer.
  • kirol
    Kurvára felidegesített, eddig simán mentem, nem volt gond, de ez a szörny mindig megöl, és hiába nyomom F1-et semmi.
  • kirol
    Ez a Lost Planet trainer meg hogy működik, hiába nyomom F1-et mégis meghalok zöldszemnél.
  • csgj
    hehe, ez is bizonyíték arra, hogy a dx10 csak azért van, mert kell vmi a Vistának... a dx10 miatt is többen veszik majd :P Mert csak azzal mennek majd a játékok, pedig dx9-el is mennének, csak nem kap rájuk támogatást. Sztem semmivel nem jobb, csak kell vmi új, hogy fizessünk...
  • kirol
    Én már be akarom fejezni a Lost Planet -et, most a 6. pálya jön. Már annyi mindenbe belefogtam, hogy nem akarok újabbat is elkezdeni. A Jumurdzsákot már 4 hónapja nem játszottam, bár szerintem nem lett túl jó, de ha már elkezdtem, befejezem.

Ez a Lost Planet meg bárki bármit mondhat, de dx10 alatt szarabbul fut, mint dx9 alatt ugyanazokkal a beállításokkal, és látványban meg nem látok semmi különbséget.
  • serito
    Én is csak az 1-el játszottal de nem vittem végig. Este viszont MerlinW jóvoltából ( )nekiugrom a Bioshock-nak.
  • Tomsess
    Köszönet érte
  • Axon
    Ahogy vesszük :-)
  • kirol
    Én azt se tudom mi az a System Shock.
    Lemaradtam valami fontosról?
  • via_mala
    Bioshock leírás
  • via_mala
    A System Shock 2 hagyományait folytatja, de amíg az a távoli jövőben játszódik az űrben, ez 1960-ban egy alternatív múltban az óceán mélyén, tehát semmiképp sem folytatás, de még csak nem is előzmény, hanem egy független történet.
    A System Shock 1-2 számomra alapmű (lásd logo), szóval ezt is ki kell próbálnom, ez egyértelmű.
  • serito
    Ha jól tudom ez a System Shock folytatása. Ha pontosan nem is az de stílusában hasonlít.
  • takysoft
    állítólag olyan, mint a Deus Ex... pntosabban a Deus Ex hasonlít a System Shock-ra... ennek "elődjére".
  • IMYke2.0.0.0
    Jó játék ez a Bioshock?
  • Axon
    Wow! Boszorkányok márpedig vannak :-)
    Itt van például a koleganőm. Ötágúcsillag a nyakában, grufti fej, lilakarikás szem, könnyűdrogok, halálvárás, satöbbi. Vagy ott van például lendvai ildikó. Na ő a főboszi :-)
  • Axon
    Köszi! Ezt is hazaviszem :-)
  • Axon
    Akkor hazaviszem az új drivert.
  • szotyimutyi
    Köszönjük! Az előző is működött. :)
  • serito
    Köszönet érte! Remélem működik!
  • csgj
    "Boszorkánysággal vádolnak egy zákányszéki édesanyát, elvált férje szerint az asszony furcsa szertartásokat végzett a temetőben, átkokat küldött és gyertyákat égetett. A helyzetet a jegyző is annyira súlyosnak ítélte meg, hogy azonnal intézkedett a gyerekek áthelyezéséről az apához. A döntés után viszont rögtön elfogultságot jelentett be maga ellen, mert az édesapa volt a település előző jegyzője. Az asszony szerint volt férje minden követ megmozgat, hogy a gyerekeket elvegye tőle, átkokat pedig nem küld senkire."

Azt hittem boszorkánysággal vádolni vkit, az már régi szokás :D

• takysoft
    ez már jobban hangzik. maradhatna keddig?
  • MerlinW
    Ketteskén egy újabb Bioshock (Locale). Nem kell hozzá net, crack, semmi. Csak telepít, és játszik.