The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nekem nincs de utánanézek.

[merlinw.org]

Ha már filmek. Lenne egy olyan kérdésem, hogy nincs-e meg vkinek a Dark City címû Sci-Fi/Horror film magyar szinkronos változata? Kerestem már jópár helyen, de mire én odaértem már eltûnt. Esetleg valaki?

Jessz...király vagy<#worship><#worship><#worship>

MerlinW
Nem tudom alkottatok-e azota valamit, de Solaris`74 ujra a kettesken.

[merlinw.org]

moonster
😊
Én akkor is várom. Hátha tanultak, nyilván nem csak nekunbk tunt fel es paran biztosan beirtak a honlapra is.
Axon
Huhhh... máris megrendelem az inkvizítort a Vatikánból ;-)

MerlinW
Bevallom én sem játszottam tovább a 2. fejezetnél...:/

[merlinw.org]

Axon
Nõi táskába belenéz...semmi. Mindenkivel beszél, mindent megnéz, hatalmas elakadás, káromkodás, játékkikapcsolás, majd ujraindítás, mindentvégigkolbászolás, megintkáromkodás, majd véletlenül nõi táskába újrabenéz és láss csodát most van benne valami... hát csoda, hogy megkopaszodtam(?)...

Axon
Nõi táskába belenéz...semmi. Mindenkivel beszél, mindent megnéz, hatalmas elakadás, káromkodás, játékkikapcsolás, majd ujraindítás, mindentvégigkolbászolás, megintkáromkodás, majd véletlenül nõi táskába újrabenéz és láss csodát most van benne valami... hát csoda, hogy megkopaszodtam(?)...

MerlinW
still life, black mirror, midnight nowhere, broken sword...bblahblah😊

[merlinw.org]

moonster
inkabb cg, mint rajzolt.
Nekem tul renderelt 😊
No meg, abbol se volt sok, csupan ketto.
takysoft
miért a Syberia szerinted fényképezve van?😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
Persze, h nem ilyen,de olyan ritkan kapunk rajzoltat.
via_mala
Nekem az ment az idegeimre, amikor a börtönben a csontváz zsebében kellett vagy 3x kotorászni, mert ha nem csináltam meg valamit, akkor addig nem találta meg nála az aktuálisan lényeges cuccot.
Mindenesetre én nem ilyennek képzelem az ideális kalandjátékot.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

moonster
Sajnos rendkívül lieáris volt. Nekem ez nem tetszett benne a legjobban.
Benéztél a kukába..semmi. beszéltél egy NPCvel, utána a kukában ott volt a cucc, pedig akukátvégig láttad a képen.

Azért a trailer igencsak fincsi lett, nem?
Na igen, a fejtörõk bazi logikátlanok voltak az elsõben, de attól még az elsõ 5 perc ugyan úgy meg tudott fogni és azt mondtad, hogy ez cool. Mikor aztán már a több helyszínes térképen kellett keresgélni, az <#boxer>

takysoft
aki ahogy volt vele..
story jó, grafika jó, fejtörõk... hááátt...., kezelhetõség..... <#boxer><#violent><#idiota>
hát igen, az a pixelvadászat.... na az idegesített... nagyon

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Már nagyon várom. Imádom ezeket a "kézzel" rajzolt kalandokat. Az elsõnek is nagyon ott volt a hangulata<#worship>

moonster
Runaway 2 - november 24-én érkezik

http://www.sg.hu/cikkek/48414

szerk.
Hopp, uj trailer is van:
http://dl_fast.metaboli.fr/trailers/Runaway2_Trailer_officiel.wmv 40 MB
Látom halad a dolog 😊
Asszony örülni fog, mert az õ kedvéért kezdtünk bele a játékba (mikor megtodta tõlem, hogy le van fordítva) aztán lett nagy szomorúság mikor kiderült, hogy így szinte játszhatatlan.
Ha megvan a végsõ, publikus verzió mindenféleképpen jelezd itt ha megkérhetlek rá, hogy egybõl rácsaphassak! 😊
Köszi elõre is.
<#vigyor5>Hopp, hát nekem sajna nem sikerült. Mivel 1 hetet nem voltam, ezen a héten meg minden nap dolgozatokat írok/vizsgára készülök ... kifogásom az van <#buck> szóval ha vki lenne olyan kedves megdobni a Paradicsom kulcsával, hálás lennék érte<#help>

Elõször egyébként tényleg a WC-vel hülyéskedtünk, hogy majd 10euróért beengednek minket oda és lefényképezhetjük. Végül is 80centbe került bejutni, de komolyan csak a Mona Lisa volt rohanva. Emiatt nem is éreztem azt a nagy húdenemmtommit amit gondoltam, hogy majd ott fogok érezni. Engem csak az csesz fel, hogy ott volt egy csomó minden, de 45 perc alatt nemtod bejárni. Mondtam is vezetõnek, hogy ez olyan volt mintha megláttad volna a mennyországot aztán pedig azonnal visszazuhantál volna a sz*rba<#pardon1> Kár...de hát ahogy mondod, ez se semmi...

via_mala
Szuper! Köszi!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
6., eltárolva, köszönjük. Hamarosan feltöltöm az egyeskére a többivel együtt.

Remélem hamarosan a javított verzióval tesztelhetsz tovább.

takysoft
HOPP!!!
Rájöttem, ezeket a fileokat nem itthon fordítottam, hanem anyósoméknál, náluk van az anyag.
De Gmail tárolja az elküldött leveleket, és archinvál minden elküldött levelet.
Megkerestem azt a levelet, amit imykének küldtem, és megtaláltam a fileokat.
Fel is tettem õket, és bocs a kellemetlenségek miatt.

Helló!
Ismét egy csomag az általam talált hibákból:
Nemtomhányadikcsomag
takysoft
pfff..
az gáz... nekem ebbõl nincs magyar, és õszintén sólva nem emlékszem lefordítottam-e egyáltalán.
Imyke tudná megmondani... úgy emlékszem megycsinátam ezeket a fileokat, de tutibiztos nem vagyok benne.
Viszont akár megcsináltam, akár nem, nekem nincsnek meg a fileok.

Ha gondolod lefordítom õk, de arra csak jövõ héten érek rá, mert ZH-zok

serito
Bocsi én voltam a bal@asz!!!! Már megvan!!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ugyan letöltöttem a "ketteske" hozzáférését de valamiért nem akarja az igazságot. Lehet én vagyok a "láma" de úgy tudtam tudom használni az FTP-t. :-)) Viccet félretéve nem tudok csatlakozni.
Elég furcsa a jelszó szerintem azzal nem stimmel valami!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
G3 kész.

[merlinw.org]

MerlinW
160 megásban nem kell hexelni, csak másolgatni. Ha megy a hexes, akkor nem kell a 160MB-os. Sokan nem láttak még hexeditort, ezért kellett a módosított pakkot közzétennem...

[merlinw.org]

MerlinW
Ketteske: port maradt(egyelõre), jelszó változott. Remélem mindenkinek elég volt ez a 2 hét hogy feljegyezze az újat.

Gothic 3 úton van.

[merlinw.org]

serito
Ha a Gothic3 ban én a Hex-es változatot használom az is jó nem? UA. mint a 160 MB-os?

via_mala
Hahó! Az angol nyelvûeket töltötted fel. Nem lehetne a magyart inkább?
<#wilting>

via_mala
Köszi!
Megvoltak neki, csak monomojo-nak nem küldte el õket.

Akkor most elküldöm én, és várom az új telepítõt.

Axon
Tényleg bosszantó, hogy ilyen hányatott sorsú ez a fordítás, pedig hihetetlen mennyiségû meló van benne.

takysoft
ezeket én fordítottam, nem tudom Imykének miért nem voltak meg.
mind1, egyeskén fent van, ami nekem megvolt, asszem mind😄
jó lenne végre lerendezni ezt az ügyet😄

via_mala
monomojo kérte, hogy ne tegyem fel, mert az egyeskére sokkal többen "járnak", mint akirõl "hivatalosan" tudunk.

Személyes kérésre (PM) azonban elküldöm a linkeket, ahonnan elérhetõk ennek a 98%-os változatnak az állományai. Annyi csak a kérésem, hogy egyelõre ne terjesszétek, csak házi tesztelésre használjátok.

Még én sem próbáltam ki a telepítõt, de íme néhány info monomojo-tól:
"A html-ben vannak az oldalak amiket egymás után láthatsz telepítés közben, azon belül a képek mappában a képek amiket felhasználtam hozzá, illetve még néhány, amiket a hivatalos oldalról szedtem le.
A futtatásához Internet Explorer 5.5 kell minimum, azaz ha xp-d van nincs vele gond.
Kreatív idõtöltést hozzá!

A szerverre való feltöltés ellen vagyok annyiban, hogy tudtommal, nem csak a szûk tlj-fórum tagjainak van loginja hozzá, hanem azok ismerõseinek-ismerõseinek is.
Nem szeretném, ha idõ elõtt egy félkész, ne adj isten rossz telepítõ keringene az interneten!
Úgyhogy azoknak akit érdekel a telepítõ felületének dizájnolása, inkább majd elküldöm email-ben ezt a csomagot."

--------------------------------------
"Egy tiszta tlj kell, eredeti angol változat, az mindegy hogy 2, vagy 4 cd-s.
Telepítés után az elmentett játékállások nem folytathatóak, ehhez már csináltam egy kis csomagot:
ezt a save könyvtárba, a régieket felülírva kell kicsomagolni, és minden fejezet elején tartalmaz egy állást.
Ez nekem ment a 2, ill a 4 cd-s változattal is, de mindkettõ US változat szerintem, a UK vagy nem tudom milyen van még, azzal lehet nem menne."

--------------------------------------

Remélem rövidesen meglesz a hiányzó 6 állomány is, akkor bekódoltatom azokat is monomojo-val, és szerintem akkor már publikussá lehet tenni a magyarítást.

via_mala
Köszi, megkaptam ezt a 9 állományt, kicsomagoltam az egyeskére.
Belõle 3-hoz megtaláltam a saját vinyómon a fordítást, marad 6 állomány.

Taky: nézd már meg az egyeskén, hogy nincs-e meg neked ebbõl a 6-ból néhány, és a maradékot akkor így-vagy-úgy, de már csak lefordítjuk valahogy.

MerlinW
Miután a szerverekhez kb 20 embernek van hozzáférése, nyugodtan fel lehet dobni sztem...

[merlinw.org]

kirol
"...szal annyi volt, hogy Mona Lisa és kész"
Hát az is valami, jobb, mintha a WC-t nézted volna meg.
Nagyon irígyellek.

Elküldtem.

via_mala
Ha el tudnád küldeni, hogy melyik az 2-3 fájl, ami még hiányzik, sõt a hiányzó angol állományokat is, akkor szerintem feltornázhatjuk azt a 98%-ot 100%-ra is.

Kérlek írj, az e-mail címemet már ismered.

via_mala
monomojo elküldte nekem a TLJ magyarítást e-mailben. Kérte, hogy ne rakjam fel a szerverre, nehogy kiszivárogjon egy nem teljes verzió, ezért akik kérik, azoknak e-mailben elküldi. (A felület dizájnolása még mindig hátravan.)

Brüsszel, London, Párizs. De eléggé rohanás volt az egész, jóformán szaladva láttam mindent <#szomoru1> NAgyon érdekelt a Louvre erre csak alig 1 órát lehettünk bent, szal annyi volt, hogy Mona Lisa és kész <#zavart2> Egész nap reggeltõl mászkálás fel-alá ... de azért megérte. Bazira kifáradtam, de jó volt. Szerencsére egy másik sulinak tartozott egy utazási iroda így féláron bejuttattak minket is. Különben nem mentem volna. Bár a kaját még így is mi vittük. Ilyen itt-ott élés dologra meg azt mondom, hogy most már reálisan állíthatom, hogy mindenhol jó de legjobb otthon. Egy nagy igazság dettó beigazolódott. Nem hülyeségbõl mondják, hogy nálunk vannak a legszebb csajok. Brüsszelben alig 8 jó csajt láttam, Londonban sem vmi sokat, Párizsban meg csak a turisták voltak annyira szépen. HA itt kimennék a városba kapásból 25 szépjányt lesne két szemem<#alien2> Nekem így jött le az egész ... bár komolyan picit nyugatra már nagyok a változások (azért szemetelés az van, ha már lopás nincs) - fõleg az emberek mentalitásában is. Pl az egyik angliai kis városban bementünk egy üzletbe 3-an. Az eladó az üzlet végében volt, nem is láttuk, meg õ sem minket. Csak lestük, hogy mi van itt, zárva van vagy mi. Simán elcsórhattunk volna akármit ... de a muksót nem nagy érdekelte, csak akkor jött oda mikor mi mentünk keresni õt. És ez több helyen is ilyen volt. Pl a szupermarketekben. Ott mégy ki ahonnan bejössz. A pénztár máshol van, így ha egy táskába beraksz vmit, és kisétálsz vele simán megvan a cucc. Nálunk az ilyen üzletek becsõdölnének <#vigyor2>

kirol
Ó de jó valakinek.
Egyszer én is de elmennék egy ilyen körbeutazom a földet dologra.
A tv-ben mutogatják pl Frei (meg a gazdagok) is megy állandóan ide oda, aztán az egyszeri halandó meg max a TV-ben láthatja ezeket. Valahol ez elég szomorú.

Merrefelé jártál?

Huh...visszatértem. 10 napig egy Európai körutazáson voltam, elég jó áron és hát ilyenre csak egyszer megy az ember. Szal látom változások vannak, meg ha jóllám a Sam&Max-ecske is felkerült az egyeskére ... lehet csemegézni. Majd visszaolvasok rendesen, addig is annyit kérnék így elõre, hogy majd a Solaris-t még 1* rakja már fel az aki a múltkor is. Nagyon hálás lennék érte. <#worship><#worship>

takysoft
Sam & Max mûködõ crack az egyeskén

Nem csak ezekben, szinte majdnem mindegyikben volt, mind javítva.
Ami nincs javítva az a helyesírási, fogalmazási hibák egy része,
amit egyikõtök szorgalmasan feltöltöget kis képcsomagok formájában.
(a nevét most nem tudom :-S)
A mostani telepítõ egy júniusi állapotot tükröz, és olyan 98%-os,
2-3 fájl fordítása még hiányzik.

Összegezve az általam eddig talált fájl-hibákat (még nem végeztem a játékkal):
Rosszul csomagolt (lefagy tõle):
TLJ\39\01\01.xarc
TLJ\50\00\00.xarc
TLJ\51\00\00.xarc
TLJ\56\00\00.xarc
TLJ\57\00\00.xarc
TLJ\78\00\00.xarc
TLJ\79\00\00.xarc