The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én akkor is várom. Hátha tanultak, nyilván nem csak nekunbk tunt fel es paran biztosan beirtak a honlapra is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mindenesetre én nem ilyennek képzelem az ideális kalandjátékot.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Benéztél a kukába..semmi. beszéltél egy NPCvel, utána a kukában ott volt a cucc, pedig akukátvégig láttad a képen.
Azért a trailer igencsak fincsi lett, nem?
story jó, grafika jó, fejtörõk... hááátt...., kezelhetõség..... <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#idiota>#idiota>
hát igen, az a pixelvadászat.... na az idegesített... nagyon
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
http://www.sg.hu/cikkek/48414
szerk.
Hopp, uj trailer is van:
http://dl_fast.metaboli.fr/trailers/Runaway2_Trailer_officiel.wmv 40 MB
Asszony örülni fog, mert az õ kedvéért kezdtünk bele a játékba (mikor megtodta tõlem, hogy le van fordítva) aztán lett nagy szomorúság mikor kiderült, hogy így szinte játszhatatlan.
Ha megvan a végsõ, publikus verzió mindenféleképpen jelezd itt ha megkérhetlek rá, hogy egybõl rácsaphassak! 😊
Köszi elõre is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Remélem hamarosan a javított verzióval tesztelhetsz tovább.
Rájöttem, ezeket a fileokat nem itthon fordítottam, hanem anyósoméknál, náluk van az anyag.
De Gmail tárolja az elküldött leveleket, és archinvál minden elküldött levelet.
Megkerestem azt a levelet, amit imykének küldtem, és megtaláltam a fileokat.
Fel is tettem õket, és bocs a kellemetlenségek miatt.
az gáz... nekem ebbõl nincs magyar, és õszintén sólva nem emlékszem lefordítottam-e egyáltalán.
Imyke tudná megmondani... úgy emlékszem megycsinátam ezeket a fileokat, de tutibiztos nem vagyok benne.
Viszont akár megcsináltam, akár nem, nekem nincsnek meg a fileok.
Ha gondolod lefordítom õk, de arra csak jövõ héten érek rá, mert ZH-zok
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Elég furcsa a jelszó szerintem azzal nem stimmel valami!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Gothic 3 úton van.
[merlinw.org]
<#wilting>#wilting>
Megvoltak neki, csak monomojo-nak nem küldte el õket.
Akkor most elküldöm én, és várom az új telepítõt.
mind1, egyeskén fent van, ami nekem megvolt, asszem mind😄
jó lenne végre lerendezni ezt az ügyet😄
Személyes kérésre (PM) azonban elküldöm a linkeket, ahonnan elérhetõk ennek a 98%-os változatnak az állományai. Annyi csak a kérésem, hogy egyelõre ne terjesszétek, csak házi tesztelésre használjátok.
Még én sem próbáltam ki a telepítõt, de íme néhány info monomojo-tól:
"A html-ben vannak az oldalak amiket egymás után láthatsz telepítés közben, azon belül a képek mappában a képek amiket felhasználtam hozzá, illetve még néhány, amiket a hivatalos oldalról szedtem le.
A futtatásához Internet Explorer 5.5 kell minimum, azaz ha xp-d van nincs vele gond.
Kreatív idõtöltést hozzá!
A szerverre való feltöltés ellen vagyok annyiban, hogy tudtommal, nem csak a szûk tlj-fórum tagjainak van loginja hozzá, hanem azok ismerõseinek-ismerõseinek is.
Nem szeretném, ha idõ elõtt egy félkész, ne adj isten rossz telepítõ keringene az interneten!
Úgyhogy azoknak akit érdekel a telepítõ felületének dizájnolása, inkább majd elküldöm email-ben ezt a csomagot."
--------------------------------------
"Egy tiszta tlj kell, eredeti angol változat, az mindegy hogy 2, vagy 4 cd-s.
Telepítés után az elmentett játékállások nem folytathatóak, ehhez már csináltam egy kis csomagot:
ezt a save könyvtárba, a régieket felülírva kell kicsomagolni, és minden fejezet elején tartalmaz egy állást.
Ez nekem ment a 2, ill a 4 cd-s változattal is, de mindkettõ US változat szerintem, a UK vagy nem tudom milyen van még, azzal lehet nem menne."
--------------------------------------
Remélem rövidesen meglesz a hiányzó 6 állomány is, akkor bekódoltatom azokat is monomojo-val, és szerintem akkor már publikussá lehet tenni a magyarítást.
Belõle 3-hoz megtaláltam a saját vinyómon a fordítást, marad 6 állomány.
Taky: nézd már meg az egyeskén, hogy nincs-e meg neked ebbõl a 6-ból néhány, és a maradékot akkor így-vagy-úgy, de már csak lefordítjuk valahogy.
[merlinw.org]
Hát az is valami, jobb, mintha a WC-t nézted volna meg.
Nagyon irígyellek.
Kérlek írj, az e-mail címemet már ismered.
Egyszer én is de elmennék egy ilyen körbeutazom a földet dologra.
A tv-ben mutogatják pl Frei (meg a gazdagok) is megy állandóan ide oda, aztán az egyszeri halandó meg max a TV-ben láthatja ezeket. Valahol ez elég szomorú.
Merrefelé jártál?
Ami nincs javítva az a helyesírási, fogalmazási hibák egy része,
amit egyikõtök szorgalmasan feltöltöget kis képcsomagok formájában.
(a nevét most nem tudom :-S)
A mostani telepítõ egy júniusi állapotot tükröz, és olyan 98%-os,
2-3 fájl fordítása még hiányzik.
Rosszul csomagolt (lefagy tõle):
TLJ\39\01\01.xarc
TLJ\50\00\00.xarc
TLJ\51\00\00.xarc
TLJ\56\00\00.xarc
TLJ\57\00\00.xarc
TLJ\78\00\00.xarc
TLJ\79\00\00.xarc
Elcsúszás van a párbeszédekben: