Tomsess#20835
Na, tegnap megjött a Sapphire kártyám és be is szereltem. Hát igen, a 9200-as szériával én jó hosszú ideig elvoltam, szal gondolom csak volt ennyire nagy meglepetés a kártya nagysága. Ki kellett hozzá vennem az egyik vinyót, hogy beférjen, pedig higgyétek el, bazi nagy dobozom van. Ahhoz képest, hogy a teszteken azzal húzták le a kártyát, hogy hangos a hűtője én nem veszek észre sokat belőle. Ellenben a hűtés tényleg nem a legmegfelelőbb. Most jelenleg 54 fokos a kártya és csak netezek ... ez gondolom elég soknak számít Megnézem még a Catalyst Centert, hátha lehet emelni a ventillátor sebességét, de nem hiszek benne. Muszáj lesz felraknom az oldalsó ventillátort, csak azt nem tudom, hogy pontosan merre is vigye ez a levegőt. Mármint azt tudom, hogy a doboz elejében lévők befelé fújják a frisset, a hátsók kifelé a meleget, de az oldalsó ... van olyan tippem, hogy befelé a hideget. Így még talán jó is lenne, mert pont a kártyára fújja ... pl a vinyók ventillátora is rendesen lehűti őket. Gondolom csökken valamennyit tehát ez az 54fok, de játéknál bele sem merek gondolni mennyire mehet fel