Tomsess#20800
Segítségeteket szeretném kérni. Akarok venni egy új PCI-Express-es vidikártyát, mert ezzel ami most van (alaplapom elromlása óta a beépített Ati X300-as kártyát használom, de bazi lassú - már a Heroes V is gondot okoz neki) nem sokra megyek. Lebeszéltek a GeForce kártyákról, így most Ati-ban gondolkodok. Van rá kb. 26.000 FT-om és szeretnék egy olyan kártyát venni, amivel egy ideig el is fognak menni ezek az új gammák. DX10-ről lemondtam, mert nem tervezek Vistára átmenni, márpedig egyenlőre csak azon fut ... meg pár játékért egyenlőre nem kell. A tesztekben a 256 vs 512 ramnál az jött le nekem, hogy nem sokkal jobb az 512, inkább a DDR3-ra kell törekedni ha már valami. Most itt állok és nem tudok dönteni milyen kártyát vegyek. A pénzemből még éppen kijönne ez a SAPPHIRE Radeon X1950GT 256MB DDR3 TD PCX kártya, viszont ezen csak két DVI kimenet van, nekem meg CRT moncsi. Átalakítóval megpróbálhatom átvinni a képet, de nemtom nem-e romlik a minőség, vagy egyáltalán felismeri-e a képernyő. Lesegetem még itt az RX1650-es szériát, de ebből sem tom melyiket kellene. Aki otthon van ilyen ügyben az dobjon már egy HELP-et nekem