• Axon
    Elmondom a 3 hetes kálváriámat egy új géppel.
    3 hete vettem a melóhelynek egy gépet (Asus570 alaplap. AMD3500, 1 gb ram, 160 gb hdd). Irodai gépnek tökéletes.
    A boltban raktak rá egy XP-t, de én úgyis újra kell, hogy rakjam a saját licenszelt XP-nkkel, na meg én szeretek beállítani, mindent az elejétől kezdve.
    Kapcsolnám be a gépet. Szépen elindúl a masina, forognak a ventik, felpörög a vinyó, de a képernyőn nem jelenik meg semmi. Egy óra pöcsörgés után (kábelek le-föl húzgálása) kétszer a képernyőn is megjelent az indító képernyő és a 2. alkalommal az XP telepítés is eljutott kb. a feléig, amikor újra lekapcsolt a képernyő. Ezután többé semmi nem jelent meg a képernyőn. Boltba vissza és ott volt egy hétig. Mondták, hogy nekik egyből volt minden a képernyőn és egész héten járatták minden nap többször ki-be kapcsolták és csont nélkül ment.
    Hazahoztam és újra nem volt semmi a képernyőn csak a gép búgott.
    3 monitort kötöttem már rá (2 crt és 1 lcd). Beletettem egy másik monitorkártyát, de azzal sem ment. Beletettem egy másik tápegységet, de azzal is ugyanez volt. Több konektorba is bedugtam és egy szünetmentes tápegységre is rádugtam (hátha nincs valamiért 240 volt a konektorban, bár az épületben 30 gép üzemel problémamentesen).
    Most vagy a gépet dobom ki az ablakon, vagy beledőlök a szamuráj kardomba :-)
    Újra viszem vissza a gépet a boltba, de most ott akarok lenni amikor bekapcsolják. Jó ismerős a boltos, tudom, hogy nem vetítettek nekem és tényleg ment a gép. Amikor beviszem, szinte 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy egyből be fog indulni a gép és olyan lesz mint egy kezesbárány.
    Csak annyit kérdezek:
    B@sztatok már ilyet?!?! :-)