ügyesen konfigurálva jól fut 0.7 alatt(ügyesen konf: ne barmold el az alapbeállításokat)
meg használj legfrisebb CVS-t.
sajnos a 0.7-es windowos verzió Fullscreen bugját még nem javították(1 hónapja, legújabbat nem néztem)
Death Rally: Télleg dedósabb, mint a Psychonauts. Aranyos igen, és ényleg az egyik legötletesebb mini-racer, amit láttam. Ignition jött még be, mert az meg szép:D Death Rally 3DRealrs játék, így olyan rosz már eleve nem lehet:D De snki se számítson mély tartalomra, aki megnézi, sime pontgyűjtögetős pre-carmageddon 2d-ben.(és igen nehéz)
Psychonauts:
-1 ok, miért próbáld ki újra: nálam favorit, és mindnekinek tetszett, akinek eddig megmutattam. Lehengerlő szórakozás nyújt, különösen magyarul. Nagyon kevés játék van, amibe így bele lehet szeretni.
1 ok, amiért mége próbáld ki újra: tényeg dedó. ez a lényege. Korhatár nélküli, bár nem azt jelenti, hogy "dedó", csak aranyos. van benne szerelmi szál is.
Ellenben tényleg van benne mélyabb tartalom is. Ahogy haladzs ajtáékban egyre jönnek elő a fura titkok a karakterekről....
Csak annyit elöljáróban, hogy a második felében egy elmegyógyintézetben kell a betegek fejébe behatolni.... elég dilis tud lenni.
Kinek a pap....
Ha gondolod próbáld ki. Ha gondolod ne, én csak leírtam a véleményem.
UI: főleg a vége fele mocsoknehéz ügyességi részek is vannak benne.. tud idegölő lenni... szóltam.
Beyond Good and Evil: lejött, épp ma reggelre. épp most megy az install.
erről majd pár nap múlva írok komolyabban. Annyian ajánlották, alig várom, hogy kipróbáljam.
UI: Van Death Rally CD-image-em... lehet irigykedni:D