Én még régebben a Battlefield 1942-vel multiztam (majdnem Call of Duty kategória). Mindenki láma volt (én is) és ész nélkül rambóztunk nagyvidáman. Semmilyen csapat szellem nem működött senkiben, pedig általában negyvenen voltunk bent a játéktérben. Nekem akkora volt az élmény, hogy nem is igazán zavart a csapatjáték hiánya. Aztán később megjelent egy-egy klán néhány résztvevője (ezt a nevükből lehetett látni) és hiába voltak 3-4-en, hamar az ő oldaluk nyerte a játékot. Aztán ennek vége lett.
Nagyon ritkán ha elmegyek az öcsémhez, akkor tolok egy kört a Blitzkrieg rts-el. na ott az esetek 99 %-ban kialakul az állóháború, ami a legkevésbé sem élvezetes, a maradék 1 %-ban pedig az összes kezdő egységgel egy elkeseredett rohamot indít valaki (néha én is) és vagy bejön vagy nem.
Ami még nagyon emlékezetes számomra az a munkahelyi lan-on lefolytatott hatalmas Empire Earth meccsek voltak. Összejöttünk hárman és indítottunk egy hatalmas multi meccset 1 db gépi ellenfél ellen. Hiába voltunk hárman, bizony sokszor csúfos vereséget szenvedtünk a géptől. Természetesen csalt a gép ész nélkül, de akkor sem lett volna szabad elvernie hármunkat. Ettől függetlenül hihetetlenül élveztem a csatákat.
Ezzel össze is foglaltam teljes multis multamat :-)