• MerlinW
    Dolgoznom kell rajta. Jó, jó, de multimédiára még kevés. Néha elhasal még régebbi video/hang kodekeken, Sok játék nem megy rajta, ill ami megy azok közül sok lassabban mint XP-n. Egyébként kényelmes, és gyors ha megszbadítod a grafikai hülyeségeitől (gyak.: classic skin)

Adobnak most jönnek a CS3-as alkalmazásai amik már jól fognak futni Vistán (Macromedia és Adobe termékek, mert ugye felvásárolta Adobe a Macro-t) Visual studio, megy jól, Borland termékek nemtom, nem mertem kisérletezni, így vmware(6beta)-en Delphizem. Photoshop CS3 megy, bár kicsit bugzik. Total Commander 7rc, daemon tools, tömörítő alkalmazások, Firefox/Thunderbird, strongDC, uTorrent, winamp, mennek.

BSplayer, mplayerC, powerDVD-t nem néztem még, mert hülyén hangzik, de a media player 11 elég jó lett- No meg dolgozom vele nem szórakozom. Játékra van egy teljesen tiszta XP-m, a többi dolgot Linuxon végzem:)

Axon: Mindegyik műxik ami fent van torrenten ha jó az Angol. VMWare-en úgy csináld hogy nem lehet kiiktatni az időkorlátot, legalábbis nekem nem sikerült, a sajátos bios-emulációja miatt. Ha magyar kell, akkor azt felerőszakolhatom nektek.