The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
egyesen a Barrow hill még maradjon pls

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
ketteskén most takarítottam. TLJ és a Scumm pakk maradnak mint törzsvendégek, a többi törlésére mehet a text file-ba való szavazás😊

Ugyanott van a kívánságlista is abból töröljétek ami teljesült, ami meg még nem és tudjuk, azt meg teljesítsük😊

[merlinw.org]

kirol
Amúgy nem kellene egy kis takarítást csinálni?
Mondjuk nekem mindegy, csak látom hogy sok régi dolog van a polcon.<#ravasz1>

takysoft
hellfire-rel nem játszottam, nincs benne multi

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
én régebben update-elgettem a diablo magyarítást 1.09-re. elég kezdetleges, még bõven nincs kész, de müxik 1.09-el.
ha kell valakinek, feltolom.

Ugyanez a helyzet a sima Diablo fordításával is...

Ez alapján az 1.0-ás verzióhoz készült, ha megerõsítést nyert, mert nekem nincs meg a játék, akkor beírom az adatlapba.

MerlinW
Az exe file-on properties, majd ott version fül. Ott látod a magyar exe verziószámát, és tudni fogod melyik peccset rakd fel hozzá.

Hevfán😊

[merlinw.org]

Axon
Köszi az infot.
A magyarításportálról húztam le és ott nincs semmi információ errõl, sem pedig a letöltött anyagban.

IMYke2.0.0.0
A Diablo 1 és a Diablo 1: Hellfire szövegei magában az *.exe-ben vannak, ezért piszkálták azt és azért annyi mindössze a "magyarítás".
A helyedben megnézném, hogy milyen verzióhoz ajánlják a magyarítást. Amúgy meg, mivel a játékban gyakorlatilag semmi komoly dialógus nincs, nem vesztesz semmit a magyarítás nem-használatával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#worship><#worship><#worship>KIRÁÁÁÁLLLYYYY VAGY <#worship><#worship><#worship> mûxik vele...ezer köszönet <#papakacsint>

Axon
Kipróbáltam a Diabli 1 Hellfire-t. Jó volt egy kicsit nosztalgiázni, bár én csak az alapjátékot toltam végig úgy egy tucatszor és a hellfiret nem ismertem. Itt van egy új karakter is, így azzal tolom.
A gondom már megint a magyarítás :-)
Nálam nem mûködik. Már az is meglepõ, hogy a magyarításportálról letöltött hellfire magyarítás csak a hellfire.exe indító állományt tartalmazza. Ezzel indítva a játékot eljut a menüig, de amikor a new game-vel indítanék egy küldetést egy ablakban valami cd rom problémára panaszkodik, majd ok gomb lenyomására kilép.
Így hirtelen ennyi a problémám. Visszatöltöttem az eredeti hellfire.exe-t és azzal megy tökéletesen.

takysoft
mit tailáltam? (egy crack, de még nem próbáltam ki)

Bone.The.Great.Cow.Race.v1.0-DELiGHT_by_taky.rar

tölthetõ a ketteskérõl, majd szóljatok, müxik-e😄 én ma már nem próbálom ki😄

takysoft
tényleg!
a The Feeble Files... nincs meg valakinek?
nekem megvan egy német nyelvû verziója Floyd cím alatt, de egyrészt nem fut win95 felett, másrészt undorító németül.

serito
Már nagyon "várjuk" !! :-)))

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

szotyimutyi

Axon
Elõre is köszi!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
😊))

MerlinW
Ha betévedek melóhelyre (nyáriszünet ugye..😊) megpróbálom lehúzni neked.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jól teszed, és nem fogod megbánni.

IMYke2.0.0.0
Már csak 12%-nyi karakter van hátra és kész a The Longest Journey magyarítás... <#hehe>

kirol
Na én is a végére értem a Dreamfallnak.
Kezdhetem a Paradise -t. Csak akkor várok még hétvégéig.

Axon
Sajnos a torrent nekem nem megy itt a melóhelyen.

MerlinW
- AxonData, jaja én is mosolyogtam rajta mikor megláttam😊)
- Simon 3 lett a leggyengébb rész, felénél abba is hagytam
- Cossacks.2.Battle.For.Europe-DIE:

itt és itt is

[merlinw.org]

Axon
Láttátok már az Anachronox_2CD alkönyvtár Patch/1.01 alkönyvtárát? Ebben van egy AxonData nevû alkönyvtár :-)
Elõször azt hittem, hogy egy poént csinált valamelyikõtök :-)

Axon
Ez nincs meg véletlenül valakinek:
Cossacks.2.Battle.For.Europe-DIE

Szupi lenne ha valki fel tudná nekem tolni valamelyik szerverre.

Axon
Ezt próbáltátok már:
SIMON.THE.SORCERER.3D-DEViANCE

Milyen? Érdemes valakinek feltöltenie a szerverre és nekünk onnan lehúzni?

Axon
Én megveszem! :-)

MerlinW
SCUMM 0.9.0:

SCUMM:
- Rewrote the detection code, for improved accuracy and better support of
fan translations. It should now work much better on games with unknown
MD5.

Zsíír😊

Továbbá:

0.9.0 (2006-06-25)
New Games:
- Added kyra engine (for the Kyrandia series). Currently only the first
part of the series is supported.
- Added support for The Feeble Files

General:
- Switched from CVS to Subversion.
- Restructured our source tree partially.
- Fixed a bug that prevented you from overriding the scaler from the command
line for 640x480 games.
- Added subtitle configuration controls to the Launcher options dialogs.
- GUI was completely redesigned and is now themeable.

SCUMM:
- Rewrote the detection code, for improved accuracy and better support of
fan translations. It should now work much better on games with unknown
MD5.
- Added subtitle configuration controls to the options dialog.
- Fixed graphical glitches in several HE games.
- Fixed palette glitches in Big Thinkers 1st Grade.
- Fixed songs in the kitchen of Pajama Sam 1.

Broken Sword 1:
- Added support for the --save-slot option.

Broken Sword 2:
- Major rewrite of how game resources are accessed in memory. This
should fix alignment issues reported on some platforms.
- Missing data files are handled more gracefully.

Szép lett gyors és kényelmes😊

[merlinw.org]

Axon
Mindenesetre beolajoztam a 630-as szláviámat :-)

(Közérthetõség kedvéért ez egy légpuska, mivel sportlövõ voltam valamikor és nem is lõttem rosszul.)

Axon
A Viktoros könyv már rég elfogyott :-)

Randal
😊😊😊😊

MerlinW
hihi<#idiota>

[merlinw.org]

RaveAir
Az alsó mondatod jó lenne egy párt nevének is... Legalábbis a rövidítése biztos sok hívet vonzana. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

nagykispeter
Köpködéssel nem megyünk itt semmire
Hanem:<#gun>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Randal
off:

Valaki a Viktorral teszi ugyanezt😊
Szolidaritás Elvtársak Szolidaritás😊

on:

Randal
épp múlt héten néztem, hogy egy okos gyerek létrehozott vagy 15-20 idióta topikot. kicsit kirázott a hideg, hogy mié cseszik szét az egészet

kirol
Nem tört el, jó lett szerencsére.

MerlinW
Okéoké, elhamarkodottan reagáltam😊

[merlinw.org]

Mivel csak ahhoz kellett eddig is regisztrálni... 😄

MerlinW
Ja hogy csak a fórumra érvényes. Akkor nemszóltam😊 Azt amúgy se sürün használom.

[merlinw.org]

serito
Forraszd meg valószínû letörött a lába.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Szükségszerû volt bevezetni.
Annyira elszaporodtak a 10 éves hülye gyerekek, akik azzal szórakoznak egész nap, hogy Geci, meg Baszás, meg hasonló számukra viccesnek vélt topikokat hoznak létre, hogy muszáj volt valamit csinálni. Bannolni persze meg nem lehet õket, hiszen dinamikus ip-jük van.
Szerintem, ez egy kiváló ötlet, hiszen letölteni ugyanúgy tudsz, híreket olvasni ugyanúgy tudsz, csak a fórumra nem tudsz regelni, de így sem esel el semmitõl, mert lesznek nyílt topikok, ahová mindenki írhat, pl. ha gondod akadna az egyik fordítással.
Ezzel nagyon sok melót sprólunk meg, hiszen a kialakult értelmes közösség miatt, nem kell folyton 40-50 topikot, csak a nyílt topikokat átnéznünk, ami nem lesz több 3-4 darabnál.

Axon
Hajaj... az a bizonyos gyerekszoba :-)

MerlinW
Most meg mi a *szom ez a meghívásos rendszer az MP-n? Ezek tiszta hülyék? Nem értem én õket... a jelszavamra sem emlékszem, emlékeztetõ persze nincs... eldöntöttem, eezntúl is angolul fogok játszani😊

Reklámozni meg nem fogom az oldalt. Haláli...

[merlinw.org]

MerlinW
Azt én sem értettem mi a francért kellett a legujabb XHTML+XML+CSS verziókkal írni a portált. Hulla felesleges. A másik ahogy mondtad ezeket a technologiákat majd (talán) az IE7 fogja csak támogatni.

Ugyanakkor kb 10x akkora meló és szopás azokkal megírni egy portált mint sima html+css-ben. Értem én hogy tanulgatja az új cuccokat, ami dicséretes, én is nyomom, de publikálni az abban készült rendszert eszembe sem jutna. Ez a technológiát 1-3 éven belül fogja csak utolérni a multiplatformitás.

[merlinw.org]

MerlinW
Teleszórtam vele a netet, szal csak nyugodtan...😊
Persze tök kultúráltan odaírtam még Andie nevét is😊

[merlinw.org]

kirol
Sikerült.<#vigyor>

Érdekes "szimptóma". 😞