The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ugyanott van a kívánságlista is abból töröljétek ami teljesült, ami meg még nem és tudjuk, azt meg teljesítsük😊
[merlinw.org]
Mondjuk nekem mindegy, csak látom hogy sok régi dolog van a polcon.<#ravasz1>#ravasz1>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ha kell valakinek, feltolom.
Hevfán😊
[merlinw.org]
A magyarításportálról húztam le és ott nincs semmi információ errõl, sem pedig a letöltött anyagban.
A helyedben megnézném, hogy milyen verzióhoz ajánlják a magyarítást. Amúgy meg, mivel a játékban gyakorlatilag semmi komoly dialógus nincs, nem vesztesz semmit a magyarítás nem-használatával.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A gondom már megint a magyarítás :-)
Nálam nem mûködik. Már az is meglepõ, hogy a magyarításportálról letöltött hellfire magyarítás csak a hellfire.exe indító állományt tartalmazza. Ezzel indítva a játékot eljut a menüig, de amikor a new game-vel indítanék egy küldetést egy ablakban valami cd rom problémára panaszkodik, majd ok gomb lenyomására kilép.
Így hirtelen ennyi a problémám. Visszatöltöttem az eredeti hellfire.exe-t és azzal megy tökéletesen.
Bone.The.Great.Cow.Race.v1.0-DELiGHT_by_taky.rar
tölthetõ a ketteskérõl, majd szóljatok, müxik-e😄 én ma már nem próbálom ki😄
a The Feeble Files... nincs meg valakinek?
nekem megvan egy német nyelvû verziója Floyd cím alatt, de egyrészt nem fut win95 felett, másrészt undorító németül.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kezdhetem a Paradise -t. Csak akkor várok még hétvégéig.
Elõször azt hittem, hogy egy poént csinált valamelyikõtök :-)
Cossacks.2.Battle.For.Europe-DIE
Szupi lenne ha valki fel tudná nekem tolni valamelyik szerverre.
SIMON.THE.SORCERER.3D-DEViANCE
Milyen? Érdemes valakinek feltöltenie a szerverre és nekünk onnan lehúzni?
SCUMM:
- Rewrote the detection code, for improved accuracy and better support of
fan translations. It should now work much better on games with unknown
MD5.
Zsíír😊
Továbbá:
0.9.0 (2006-06-25)
New Games:
- Added kyra engine (for the Kyrandia series). Currently only the first
part of the series is supported.
- Added support for The Feeble Files
General:
- Switched from CVS to Subversion.
- Restructured our source tree partially.
- Fixed a bug that prevented you from overriding the scaler from the command
line for 640x480 games.
- Added subtitle configuration controls to the Launcher options dialogs.
- GUI was completely redesigned and is now themeable.
SCUMM:
- Rewrote the detection code, for improved accuracy and better support of
fan translations. It should now work much better on games with unknown
MD5.
- Added subtitle configuration controls to the options dialog.
- Fixed graphical glitches in several HE games.
- Fixed palette glitches in Big Thinkers 1st Grade.
- Fixed songs in the kitchen of Pajama Sam 1.
Broken Sword 1:
- Added support for the --save-slot option.
Broken Sword 2:
- Major rewrite of how game resources are accessed in memory. This
should fix alignment issues reported on some platforms.
- Missing data files are handled more gracefully.
Szép lett gyors és kényelmes😊
[merlinw.org]
(Közérthetõség kedvéért ez egy légpuska, mivel sportlövõ voltam valamikor és nem is lõttem rosszul.)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Hanem:<#gun>#gun>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Annyira elszaporodtak a 10 éves hülye gyerekek, akik azzal szórakoznak egész nap, hogy Geci, meg Baszás, meg hasonló számukra viccesnek vélt topikokat hoznak létre, hogy muszáj volt valamit csinálni. Bannolni persze meg nem lehet õket, hiszen dinamikus ip-jük van.
Szerintem, ez egy kiváló ötlet, hiszen letölteni ugyanúgy tudsz, híreket olvasni ugyanúgy tudsz, csak a fórumra nem tudsz regelni, de így sem esel el semmitõl, mert lesznek nyílt topikok, ahová mindenki írhat, pl. ha gondod akadna az egyik fordítással.
Ezzel nagyon sok melót sprólunk meg, hiszen a kialakult értelmes közösség miatt, nem kell folyton 40-50 topikot, csak a nyílt topikokat átnéznünk, ami nem lesz több 3-4 darabnál.
Reklámozni meg nem fogom az oldalt. Haláli...
[merlinw.org]
Ugyanakkor kb 10x akkora meló és szopás azokkal megírni egy portált mint sima html+css-ben. Értem én hogy tanulgatja az új cuccokat, ami dicséretes, én is nyomom, de publikálni az abban készült rendszert eszembe sem jutna. Ez a technológiát 1-3 éven belül fogja csak utolérni a multiplatformitás.
[merlinw.org]
Persze tök kultúráltan odaírtam még Andie nevét is😊
[merlinw.org]