• csgj
    Hmm... belinkelek egy kommentsorozatot egy bizonyos oldalról, az Aura 2 demójának híre után: (mit ne mondjak, nem örültem néhány hozzászólásnak)

#13 - csgj válasz erre
    03-27 @ 21:17:41
    Kommentjeim: 54 db hát abban valóban nincs értelem, ha elalszol a monitor előtt egy jó játék miatt.... A kalandjáték azért izgalmas, mert érdekel a story, és egyre többet megtudsz, amint haladsz előre. Tárgyakat kombinálsz, beszélgetsz, logikai feladatokat oldasz meg, gondolkodsz.... És még ott van az általában csodaszép látvány. Olyan, mint egy megjelenített regény. De ahogy látom, a legtöbb embert csak a brutális öldöklés, a horror, a vér, a pörgés és az akció érdekli.... Tipikus egyszerű, kényelmes, laza, mai emberek Miattuk van ilyen kevés kalandgame

>> válasz Balintos (#5) kommentjére módosítás

--------------------------------------------------------------------------------

#12 - Tanus válasz erre
    03-27 @ 16:30:03
    Kommentjeim: 636 db Jellemző..XD
    NEm csinálnak rossz gameket! Bár én se nagyon rajongok a point and clik típusú játékokért, de néha ilyen is kell!

>> válasz kilipeti (#6) kommentjére

--------------------------------------------------------------------------------

#11 - diphis válasz erre
    03-27 @ 15:44:56
    Kommentjeim: 91 db Hinnye, gyorsan olvastam a címet, és Sacred 2-t olvastam

#10 - Oe válasz erre
    03-27 @ 15:39:00
    Kommentjeim: 16 db Sorold azokat az RPG vonásokat. Én eddig kettőt találtam de nem nagyon volt hozzá töltet

>> válasz Norbikkka (#8) kommentjére

#9 - timantes válasz erre
    03-27 @ 15:17:27
    Kommentjeim: 4396 db hát ez sem kell nekem

#8 - Norbikkka válasz erre
    03-27 @ 14:55:29
    Kommentjeim: 11 db Pedig elég jók szoktak lenni az ilyen kalandjátékok... A látványvolág mindig gyönyörű, és szerintem a story is általában jó.. Én személy szerint szeretem. Én inkább az unalmas FPS eket unom.. tök egy forma mind.. csak mész és lőssz.. A Stalker mondjuk elég jó, teli van RPG-s tulajdonságokkal.. És ezért jó game..

#7 - gegi666 válasz erre
    03-27 @ 14:38:13
    Kommentjeim: 3133 db hát kaland játék nem kell

#6 - kilipeti válasz erre
    03-27 @ 13:52:20
    Kommentjeim: 95 db fujj. pint n' click. kell a francnak. ráadásul logikai. xD
    inkább Diablo 2...

#5 - Balintos válasz erre
    03-27 @ 13:39:15
    Kommentjeim: 3622 db hogy abba hol az értelem ha vki elalszik a monitor előt...
    egy stratégia szeirntem bonyolultabb, és nem ilyen "hatalmas" interaktivítással rendelkezik

>> válasz csgj (#2) kommentjére

#4 - ZzoleE válasz erre
    03-27 @ 12:07:43
    Kommentjeim: 38 db juppi jéé!mán töltöm is!

#3 - Vendetta válasz erre
    03-27 @ 11:57:00
    Kommentjeim: 11273 db Hát ezt kihagyóm!

#2 - csgj válasz erre
    03-27 @ 11:26:54
    Kommentjeim: 54 db akkor menj serious samezni! a kalandjátékok legalább értelmesek... de te ezek szerint nem vagy az
    módosítás

#1 - coolerz válasz erre
    03-27 @ 11:00:53
    Kommentjeim: 1266 db engem a kalandjátékok olyan szinten untatnak, hogy nagyon...
    a penumbráról is azt hittem hogy faxa lesz meg minden, aztán rájöttem, nem más mint egy kalap xar....