The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz szépen<#worship>

CrucifX
Btw, yahtzee újabb kalandjátéka jelent meg, ezúttal szöveges interfésszel(!), a 5 days a stranger folytatása, mindenkinek fokozottan ajánlott!

CrucifX
Mert nincs jo allapotban sem a PC-m, sem a VGA-m, sem a monitorom. Long story, hagyjuk is 😊

MerlinW
Megy ablakban, jah. De miért is jó ugy?😄

Sõt uccso peccsel 1280x1024 OGL-el gyönygörüen szalad😊

[merlinw.org]

CrucifX
Kthx! Heten lapzarta, jovoheten monkey island 1-2-3 vegigvitel van terve veve, aztan megemberelem magam es most mar tenyleg 10 percnel tobbet adok Maniac Mansion - Dott duonak 😊

De Anacrhonox az elso, felteve, ha megy ablakban - elmeletileg utolso patchel igen...

MerlinW
Öö jaja, jó hogy szólsz😊 Hazamegyek feldobom😊

[merlinw.org]

CrucifX
Oo, en is thx, mar toltom is 😊 CMI english pakk is felfer majd ?😊

MerlinW
Ketteske is kész

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm! 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Egyesen... ájh.. télleg.😊
Ok feldobom kettesre is😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem a 2-Squ€N?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Egyeskén az Anachronox. Hev fán, mindenkinek kötelezõ a letöltése.

[merlinw.org]

Axon
Véletlenül rátaláltam.

Axon
Imyke említetted a Diablo 2 problémám kapcsán, hogy te az 1.10-es verziójú magyarítást használod. Na én ezt nem találom sehol.
Fel tudnád tölteni a ketteskére? Vagy meg tudnád mondani honnan húzhatnám le?

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

MerlinW
Imyke a dájplomata😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jól.

Hogy áll a honosítás?

MerlinW
Ha 533 MHz-es FSB (effektív órajelû rendszerbusz) lapod/procid van akkor tudomásom szerint mennie kell 400Mhz-en a ramnak, de még az 533-as DDR2-nek is, (ha van támogatás rá) Érdemes Dual-ban 2db 400-as modult bepakolni. (4 slot két primaey slot-jában(ma már általában kéken jelölik))

Kérdés tehát hogy a Celeron proci milyen FSB-vel rendelkezik. Ha 400 vagy magasabbal, akkor mennie kell a ramnak is azon a frekin.

[merlinw.org]

szotyimutyi
Szia_szia!Mizujs?

Engem érdekelne. Elég jó dolgokat hallottam róla <#awink>

Kösz szépen <#eljen>

takysoft
és is vettem ám új gépet(sajna nem magamnak😞(((((((((((( )
azzal meg az a gond, hogy nem megy a ram 400 mhz-en.
a boltan azt mondták, hogy celeronnal nem is fog mert 533-as a valamija
fsb, vagy mi... rövidítás nem jut eszembe.
mag órajel, aszt kész😄
így most 333.on meg a ram...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Mindegy, kicsit lebecsültem õket. Ma bevittem, azt mondja, ha hozzáér akkor 5000 HUF-ról indul a jácma. Meg hogy ezt nem lehet csak úgy bemérni, mert az csak terhelés alatt megy, stb. Mondtam köszi szépen. Ebben a szép 35 fokban legalább megsétáltattam a tápot.

Most meg nem volt kedvem visszarakni (mert elvileg ma jött volna az új CPU venti), de legalább így a gép mellet lerakva megtudom hallgatni minek van nagy hangja. A poén, hogy full üres a ház így táp nélkül, az oldallap sincs rajta és így érzékel 43 fok rendszer, 47 fok chipset hõmérsékletet. Procit nem is elmítem.

Képben vagyok! 😊

Axon
Köszi a gyors választ!
Akkor én is ezt az utat választom.

IMYke2.0.0.0
Nem tudok - meg is lepõdtem ezen én is.
A megoldás számomra ez volt:

0. Diablo Classic telepítése
1. Diablo 2 Classic 1.10 Patch telepítése

2. Diablo 2: Lord of Destruction telepítése
3. Diablo 2: Lord of Destruction 1.10 Patch telepítése

4. Az "Andie és Hunnenkoenig"-féle 1.10-es magyarítás telepítése.

Tehát, az új Patch-et és magyarítást kihagynám.

Axon
Imyke nem tudsz segíteni Diablo 2 magyaritás ügyben.
megvan a magyarítás, de egy személyreszabott kódot kér, amit a készítõktõl kell kérnem emailben. Én pedig most szeretnék vele játszani.

IMYke2.0.0.0
A gépemen. Még nincs 100% magyarítás hozzá.

nem tudja valaki hogy hol van meg a magyaritás?

Axon
Most látom, hogy felkerült a szerverre a Diablo 2 kiegje. Köszönet érte!

Axon
A hétvégén elutaztunk egy ismerõsömhöz.
Megvolt neki az Átok - Izisz szeme nevû játék. Ez a Curse - Eye of the Isis nevû kalandjáték teljesen magyar nyelvû verziója. Magyar szinkronnal és felirattal. Nekem nagyon tetszett. Az angol verzióba éppen csak belenéztem, de így fullmagyarul nagyon tetszett. természetesen kölcsön kértem, de végül a nagy kapkodásban ott maradt. Talán valamikor ismét megyünk és elhozom. Na persze csak ha van rá igény :-)

Axon
Szombat óta töltöm felfele a Myst 4-et, de csak ma jöttem dolgozni. Látom, hogy megint bekavart a 2 gigás fileméret határ, mert egyben akartam feltolni a 6,4 gigás filet.
Most feldarabolom 50 megás részekre és újratöltöm.

CrucifX
Kthx
Takysoft, szted szandekomban allt? 😊

Btw mondjátok, csak szerintem arcpirítóan ronda az új BS epizód? Nem értem, miért most kellett ezt ilyen formában elõhozni, azért minimális fejlesztést megérdemelt volna, mégha üzletileg hasalt / hasal is.

MerlinW
Maholnap feldobom a szerverre az eredeti lang file-t.

Imyke: A csomagomba már magyarul tettem bele eleve. Miért, nemtom😄

[merlinw.org]

takysoft
ne tedd fel a magyarítást😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CrucifX
Merlinw, felcsalogattam a gépre az új ScummVM releaset, most már szépe van angol szinkron és video a Curse of Monkey Island alatt, de a magyar felirat nagyon zavar - végigprobálgattam a többit de sajnos sehogy sem sikerült elõcsalni az angolt. Nem lehet ezt valahogy megoldani?

MerlinW
Ugyan, 15 feletti táp már csak parasztvakítás...

[merlinw.org]

serito
<#taps>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Gondolom minden boltban máshogy csinálják.
Nálunk, ha adatmentés van bizony azért fizetni kell. Bár én nem szoktam cd-re írni, hanem a cserélt vagy formázott HDD-re visszaírom. De ez felhasználófüggõ.
Ha valaki ilyet kér az általában kér egy telepítést is.
Táp. ha nem tudod mit csinálsz inkább vegyél egy másikat, mielött elkezded buzerálni a belsejét. Ugyí 4-5 E -ért már kapsz egész jó megbízható tápot.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Vagy minõségit 10-20-30 ezer pénzért 😊

MerlinW
azt hogy alaplapi-e azt méréssekkel, illetve ha a táp tuti rendben van. A táp gyógyítása: vagy szanaszét szeded és egyesével mindent végigvizsgálsz, majd kijavítod a hibát, vagy lecammogsz bótba és veszel egyet 4-5-6-7e pénzért.😊

[merlinw.org]

kirol
Hát én is a 4 tûssel kezdtem, elindítottam úgy, hogy azt rá se dugtam, és a biosban ott volt hogy 3,1V. Meg a könyvben már megtaláltam, hol megy a 3,3-as ,a széles csatlakozóban van 3 külsö vezeték az.
"Ha alaplapi kontakthiba akkor kuka,.."
Ezt hogy tudom eldöntein?

"..ha csak táp kontakt, akkor gyógyítsd gyorsan mert ez nem tesz jót az eszközöknek."
Én is szeretném ,csak nem tudom, hogy.

MerlinW
"Most is egy laza mozdulattal meglökdöstem a vezetékeket és láss csodát megint 3,3V-al megy." Akkor sima kontakthiba. Nekem is volt ilyen abit alaplapon, a procis 4 lábú csatinál. Ezért mondtam, hogy mérd ki. Ha alaplapi kontakthiba akkor kuka, ha csak táp kontakt, akkor gyógyítsd gyorsan mert ez nem tesz jót az eszközöknek.

[merlinw.org]

kirol
Többet nem is akarok. Lehet beviszem a tápot a boltba ahol vettem, hogy mérjék be, mert én úgyse tudom mivel, meg hogy hogy.
Csak ezért - már bocs, hogy te is szakmában vagy - de elkérnek érte vagy 2000 HUF-t, vagy talán még többet is szerintem.
A legnagyobb pofátlanság tudod mi volt? A komplett pc ben volt régen a kezdetekkor és alaplapot procit cseréltek. A winyómat meg le akarták formázni, aztán kérdezik telefonon, hogy kell e róla valami, és akkor kiírják, még mielõtt bármit csinálnának a géppel.
A számlán meg ott figyelt, hogy CD írás: x Ft. Persze az anyagköltség a CD lemez még ezalatt jött. Vagyis kiírták az írommam és zsét kértek érte. <#eljen>
Vicces bácsik voltak.

serito
Szerintem ne kísérletezz, mert kinyiffanthatja a többi alkatrészt is. Legfõképpen az laplapot...stb. És ha ez megtörténik (ne adj Isten) akkor jöhet a hatalmas beruházás. :-)

kirol
Szétkaptam, megkapargattam, minden. Kapcsolom be, erre a ventit felpörgeti egy pillanatra és már ki is kapcsolt. Ezt megcsinálta, vagy 3 -szor.
Gondoltam ezt a tápot most átküldtem az örök áramterekbe, (vagy akár még pár alkatrész is) fix, hogy vehetek újat.
Negyedszerre bekapcsoltam, jó lett. Kicsit megkönnyebbültem.
Kíváncsi vagyok, hány napig lesz 3,3V környékén a fesz.

kirol
Igen, megvan benne.<#eljen>
Csak 3 db is van, de azért ez már egész jó esély.

kirol
Nincs mérõm. Meg van egy pár db kábel.
Ha végigbújom az alaplap könyvét ott van esély, hogy le van írva a tápcsatinál mi melyik?

serito
Megméred! Gondoltam, hogy meg tudod külömböztetni az AGP-t és a PCI-E-t Csak vicc volt.