The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt uccso peccsel 1280x1024 OGL-el gyönygörüen szalad😊
[merlinw.org]
De Anacrhonox az elso, felteve, ha megy ablakban - elmeletileg utolso patchel igen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fel tudnád tölteni a ketteskére? Vagy meg tudnád mondani honnan húzhatnám le?
Kérdés tehát hogy a Celeron proci milyen FSB-vel rendelkezik. Ha 400 vagy magasabbal, akkor mennie kell a ramnak is azon a frekin.
[merlinw.org]
azzal meg az a gond, hogy nem megy a ram 400 mhz-en.
a boltan azt mondták, hogy celeronnal nem is fog mert 533-as a valamija
fsb, vagy mi... rövidítás nem jut eszembe.
mag órajel, aszt kész😄
így most 333.on meg a ram...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Most meg nem volt kedvem visszarakni (mert elvileg ma jött volna az új CPU venti), de legalább így a gép mellet lerakva megtudom hallgatni minek van nagy hangja. A poén, hogy full üres a ház így táp nélkül, az oldallap sincs rajta és így érzékel 43 fok rendszer, 47 fok chipset hõmérsékletet. Procit nem is elmítem.
A megoldás számomra ez volt:
0. Diablo Classic telepítése
1. Diablo 2 Classic 1.10 Patch telepítése
2. Diablo 2: Lord of Destruction telepítése
3. Diablo 2: Lord of Destruction 1.10 Patch telepítése
4. Az "Andie és Hunnenkoenig"-féle 1.10-es magyarítás telepítése.
Tehát, az új Patch-et és magyarítást kihagynám.
megvan a magyarítás, de egy személyreszabott kódot kér, amit a készítõktõl kell kérnem emailben. Én pedig most szeretnék vele játszani.
Megvolt neki az Átok - Izisz szeme nevû játék. Ez a Curse - Eye of the Isis nevû kalandjáték teljesen magyar nyelvû verziója. Magyar szinkronnal és felirattal. Nekem nagyon tetszett. Az angol verzióba éppen csak belenéztem, de így fullmagyarul nagyon tetszett. természetesen kölcsön kértem, de végül a nagy kapkodásban ott maradt. Talán valamikor ismét megyünk és elhozom. Na persze csak ha van rá igény :-)
Most feldarabolom 50 megás részekre és újratöltöm.
Takysoft, szted szandekomban allt? 😊
Btw mondjátok, csak szerintem arcpirítóan ronda az új BS epizód? Nem értem, miért most kellett ezt ilyen formában elõhozni, azért minimális fejlesztést megérdemelt volna, mégha üzletileg hasalt / hasal is.
Imyke: A csomagomba már magyarul tettem bele eleve. Miért, nemtom😄
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nálunk, ha adatmentés van bizony azért fizetni kell. Bár én nem szoktam cd-re írni, hanem a cserélt vagy formázott HDD-re visszaírom. De ez felhasználófüggõ.
Ha valaki ilyet kér az általában kér egy telepítést is.
Táp. ha nem tudod mit csinálsz inkább vegyél egy másikat, mielött elkezded buzerálni a belsejét. Ugyí 4-5 E -ért már kapsz egész jó megbízható tápot.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
"Ha alaplapi kontakthiba akkor kuka,.."
Ezt hogy tudom eldöntein?
"..ha csak táp kontakt, akkor gyógyítsd gyorsan mert ez nem tesz jót az eszközöknek."
Én is szeretném ,csak nem tudom, hogy.
[merlinw.org]
Csak ezért - már bocs, hogy te is szakmában vagy - de elkérnek érte vagy 2000 HUF-t, vagy talán még többet is szerintem.
A legnagyobb pofátlanság tudod mi volt? A komplett pc ben volt régen a kezdetekkor és alaplapot procit cseréltek. A winyómat meg le akarták formázni, aztán kérdezik telefonon, hogy kell e róla valami, és akkor kiírják, még mielõtt bármit csinálnának a géppel.
A számlán meg ott figyelt, hogy CD írás: x Ft. Persze az anyagköltség a CD lemez még ezalatt jött. Vagyis kiírták az írommam és zsét kértek érte. <#eljen>#eljen>
Vicces bácsik voltak.
Gondoltam ezt a tápot most átküldtem az örök áramterekbe, (vagy akár még pár alkatrész is) fix, hogy vehetek újat.
Negyedszerre bekapcsoltam, jó lett. Kicsit megkönnyebbültem.
Kíváncsi vagyok, hány napig lesz 3,3V környékén a fesz.
Ha végigbújom az alaplap könyvét ott van esély, hogy le van írva a tápcsatinál mi melyik?