Na ez nem nagyon ide vág, csak ha jól tudom itt páran játszottak az Oblivion -nal. Na tegnap én is felraktam, hogy megnézzem, a mostani gépen hogyan sétál. Hát anno nem túlzottan ment, de most 1280*1024-ben minden max beállítás mellett valamiért állandó 60 FPS-el ment, mintha limitálva lett volna.
De nagyon szép volt. Nem tudom mi ennek a játéknak az értelme, mert soha nem játszottam ilyen mindent gyűjtsünk össze, fejlesszük a karaktert és 9756 játékóra után eljutunk ide, meg amoda játékkal.
De kijutottam a barlangból és kint a nyílt terepen rögtön megláttam egy szarvast, amit el is kezdtem üldözni, majd az utolsó nyilammal el is találtam, persze csak seggbelőttem, így vígan futott tovább, majd amikor már majdnem utólértem, a csodasztarvas átteleportálta magát vagy 10 méterre tőlem, majd újra üldözőbe vettem mígnem megakadt egy 10 cm széles sziklában, ami a veszte volt, mert lebunkóztam.
Ezután találtam egy elhagyatott pacit, amit rögtön el is tulajdonítottam. És a lényeg ekkor jött. Nyeregbepattanva körbelovagoltam azokat a szép építményeket, ami nem kis ídő volt és nagyon szépen meg volt csinálva. Akár a Gears of War figurái itt is gyiklolhatnák egymást, olyan szép volt, igaz egy kis plussz textúrarészletesség még rájöhet.
Végül ellovagoltam a naplementében, majd este egy kisebb falka farkas üldözésében megtapasztaltam egy esti erdőben történő kis vágtázást.
Szóval nagyon ott volt a szeren élményben, pedig gondolom nem ez a cél ebben a játékban, amit én műveltem. (Ezután pedig uninstalláltam.)
Szóval fejlődik a technika rendesen.