• Tomsess
    Én már a fejlesztés kezdetén érdekesnek találtam a STALKER-t, nagyon ütős sztori meg minden, de mikor először jelentették be, hogy csúszni fog, már akkor tudtam, hogy ebből nem sok fog kisülni. A kezdeti várakozásom oda ért, hogy már abszolút nem érdekel. Egyébként meg engem nem az izgatna benne, hogy milyen a graf. (az már nagyon régóta nem izgat) hanem a játékmenete - és a vélemények alapján HENT+HENT+HENT - Far Cry Csernobilban. Valszeg fagyna is a gépemen, meg momentán hely se nincs a vinyón, szal csak ha vmi állat évtized fps-e lenne, akkor csepegne a nyálam utánna. Bár így is előre látom, hogy az év játéka lesz ... de hát mint tudjuk azokat mindig azok választják meg akiknek bő 1-2 éve van gépük. Ha már Stalker, akkor szívesebben venném, ha a könyvet tudnám vhol megvenni és kiolvasni. Többet érnék vele
    De ha már sok éve készülő játékok ... a Duke Nukem Forever régebbi videója alapján állat ütősre sikeredett, kár hogy nem fejezik be. Valszeg a régit dobták úgy ahogy van, és ha esetleg folytatnák akkor kapnánk egy csilli-villi atomgépzabáló gammát, nulla élményekkel. De ha mégis kiadnák olyan szinten amilyenen a vidiken volt mutatva, én tuti belevetném magam. Annyira interaktív játék mint a Duke Nukem 3D volt a maga idejében (és sztem még ma is) nem sok van. Ha pedig hűek maradnának akkor hentelés ide-oda, de Fíílingjee lenne. Az meg mindenek felett van, ha a graf 2001-es szinten is van. Nemtom ti hogy vélekedtek...