33675
-
#19595 persze. 50 megás nem-beszélős változat tölthető underdogsról is asszem. -
#19594 Másnak sem sikerült leszippantania Jade-et? Mert ha nem akkor törlöm. -
#19593 Ja, nem. Azt felraktam de 10 perc után abbahagytam. Hát nem tutom hogy megpróbálom e újra. Esetleg ha lesz magyarosítás. -
#19592 Storno, azt hittem, hogy a Stalker-ről van szó. -
#19591 Hát én innen szedtem: Oldal -
#19590 Csak nem a fake-RELOADED változatot "vásároltad" be? -
#19589 Kitömörítéskor kéri. De Rapidshare-en nincs jelszó. :(
Na megva végre a Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser -em.
Hát képen is szép volt, de így élőben nagyon odab@sz, annyira elegáns.
Csak a gépelés elég fura még, mert ezt még meg kell szokni. -
#19588 Megtaláltam. A képek alapján egész jónak tünik. A neve ismerős, de nem tudom honnan. Ha járt volna már nálam ez a játék, akkor biztos benne lenne a listámban.
Ha lejön, akkor legfeljebb majd feltolod a szerverre és mi 5 perc alatt letöltjük ;-) -
#19587 Gene Machine? Huh, de ismerős a neve. Utána is nézek a neten, hogy miféle játék is ez.
Az halál idegesítő, ha megáll a letöltés. Van egy remek addon az egyik kedvenc játékomhoz. 720 mega a mérete az iso-nak. 1 hónap alatt letöltődött nagy nehezen 701 mega aztán megállt. Állt több mint két hónapig, majd most a 4 napos ünnep alatt töltődött 1.5 megát, így már majdnem 703 megán áll..... nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek -
#19586 én most a Gene Machine-t próbálom leszedni torrentről. Full ISO, beszélős. 23%-on állok, d enem naon egy továb..:( -
#19585 Vagy 2 hete töröltem le. Megjelent az már közel 1 éve. Kipróbáltam és félre raktam lésőbbre, de aztán revideáltam előző elképzelésemet és ment a lecsóba.
Ha már régebbi cuccoknál tartunk. Én most próbálom letölteni a Desert Law-ot. Nagyon szimpatikus a képek és a leírás alapján. Az emule hálózaton bukkantam rá, bár még egy bit sem jött le belőle :-)
Másik gyögyszem amire pályázok az a The Fall magyar verziója. Ezt letölteni szerintem nem lehet, így alternatív megoldásokban gondolkozom és még az is lehet, hogy megveszem :-) -
Tomsess #19584 Kérdésem lenne, hogy nincs-e meg vkinek a Pilot Down című játék? Nem kapott valami nagy hírverést,de már egy ideje kint van, viszont szinte sehol sem találom beszerezhető formában. Lényegében egy ilyen II.VH-s lopakodós akció játék lenne cell-shader technológiával megcsinálva. Nagyon hangulatos a demója alapján. -
#19583 Köszi már le is vettem csak próbálkoztam.
Más: "ketteskén" a Jade Empire szerintem hibás mert még mindíg 3.3Gb-nál megáll a letöltés. Amúgy mindegy mert azt is levettem a már említett "Warez" szerverek egyikéről. -
#19582 A Stalker könyvet nem túl rég olvastam. Az elmúlt évek legjelentősebb olvasmányos élménye volt. Egy könyvben volt benne a Piknik az árokparton és a Stalker. A Piknik az árokpartonból készült a Stalker, ami a forgatókönyv címe. Hihetetlenül jó volt mind a kettő. Most is fellelhető a neten. Én még könyvesboltban vettem meg múlt évben.
A Sztrugackij testvérek amúgy is a kedvenc szerzőim közzé tartoznak és egyetlen könyvük kivételével minden Magyarországon kiadott írásukat (regények, novellák) beszereztem. -
#19581 Köszi az ismertetőt!
Ezek után nem töröm kezem-lábam, hogy beszerezzem. Anno a farcry-t üldöztem hasomló okok miatt, majd beszerezve végre elmentem benne az első bázisig - ez kb. 5 perc -, majd töröltem is. -
#19580 Ne haragudj, de ez úgy hülyeség ahogy van, a legtöbb ember mág 12 és 8 ms válaszidő között sem tud külömbséget tenni. Nekem 8ms-os a monitorom és sem filmekben, sem a legpörgősebb játékokban nincs semmi utánhúzás ("szellemkép"). A párom számítógépe egy 15"-os TFT-hez van kötve, ami 25ms és itt már látható egy kis utánhúzás, de még ezzel is nagyon jól lehet játszani is és filmet nézni is. Ami egy TFT-nél nagyon fontos az a panel minősége és a minél nagyobb kontrasztarány (pl. az 1500:1-már elég jónak mondható). -
#19579 Vájjá telepítéskor vagy kitömörítéskor kér jelszót? Mert telepítéskor csak nextet kell nyomni, míg ha kitömörítésnél, akkor nézd meg a hozzászoláskat ott ahonnan töltötted, ill az ottani infókat. -
#19578 torrentet ajánlom. isohunt, torrentspy, mininova, meg a tobbi.
angol nyelvű cuccot nem is töltenék maga trackerről:D -
#19577 Jó ötlet, de hatástalan. -
#19576 Nyomj nextet....:) -
#19575 Na ugyan megvan, de kicsomagolásnál kódot kér, ami meg sajna nincs. -
#19574 Hentnek hent, de mégis valamennyire szerepjáték. Pici fejlődési rendszer, és 30nkm-nyi szabadon bejárható terület, sokszáz npc-vel, küldetéssel. -
Tomsess #19573 Én már a fejlesztés kezdetén érdekesnek találtam a STALKER-t, nagyon ütős sztori meg minden, de mikor először jelentették be, hogy csúszni fog, már akkor tudtam, hogy ebből nem sok fog kisülni. A kezdeti várakozásom oda ért, hogy már abszolút nem érdekel. Egyébként meg engem nem az izgatna benne, hogy milyen a graf. (az már nagyon régóta nem izgat) hanem a játékmenete - és a vélemények alapján HENT+HENT+HENT - Far Cry Csernobilban. Valszeg fagyna is a gépemen, meg momentán hely se nincs a vinyón, szal csak ha vmi állat évtized fps-e lenne, akkor csepegne a nyálam utánna. Bár így is előre látom, hogy az év játéka lesz ... de hát mint tudjuk azokat mindig azok választják meg akiknek bő 1-2 éve van gépük. Ha már Stalker, akkor szívesebben venném, ha a könyvet tudnám vhol megvenni és kiolvasni. Többet érnék vele
De ha már sok éve készülő játékok ... a Duke Nukem Forever régebbi videója alapján állat ütősre sikeredett, kár hogy nem fejezik be. Valszeg a régit dobták úgy ahogy van, és ha esetleg folytatnák akkor kapnánk egy csilli-villi atomgépzabáló gammát, nulla élményekkel. De ha mégis kiadnák olyan szinten amilyenen a vidiken volt mutatva, én tuti belevetném magam. Annyira interaktív játék mint a Duke Nukem 3D volt a maga idejében (és sztem még ma is) nem sok van. Ha pedig hűek maradnának akkor hentelés ide-oda, de Fíílingjee lenne. Az meg mindenek felett van, ha a graf 2001-es szinten is van. Nemtom ti hogy vélekedtek... -
#19572 Az internet összes azaz összes warezmédiumján STALKER őrület van, bárhonnan letöltheted... -
#19571 Ha nem ragaszkodsz a csilivili dinamikus fényekhez, akkor másfél giga rammal GF6 (hasonértékü Ati) teljesen szmút a játék. -
#19570 Ha már Stalker akkor valaki megoszthatná a "ketteskén" (már akinek megvan a most megjelent valamelyik "változat" :-) ), hogy én/mi is véleményt mondhassunk róla!
Az már igaz, hogy az Oblivion a tavaji én RPG-je de a kettő nem ugyanaz, ez mégiscsak egy FPS.
Egyszerübben: egy kis túlzással aki szembe jön azt pofánlövöd. -
#19569 Dreamfall iszonyat jó. cska nem szabad félreértelmezni...
interaktív film. (és nem kalandjáték:D)
Stalkert nem láttam még, de a visszahngok szerint matamlas gépigény mellé kaptka egy olan játékot, amin "meglátszik, hogy nem ma kézdték készíteni".
állítólag persze.. modnom én nem néztem. -
#19568 én játszogattam vele. Futurisztikus-csernobili-fps-rpg. RPG elem nem sok van benne, összefoglalva érdekes. Sablonszerü ölj-ölj-ölj hozd ide questek, klassz AI-val, Árkád akcióval, jópofa atmoszférával.
A felhajtás azért van mert 6 éve várta a nép, és természetesen nem azt kapta amit akart:) 6 év után mindenki csodár várt. Mint mi a Dreamfallnál. Mondjuk mi majdnem meg is kaptuk:)
Nem tudom azt mondan i hogy jó azt sem hogy rossz. Közömbös vagyok, tehát volt már job is. Ha igazi, jó és szép FPS-RPG-t szeretnél ott az Oblivion (tavalyi év játéka minden sajtó szerint) -
#19567 Úgy látom megjelent a STALKER. Majdnem felrobban a topikja.
Az fps-ek nem igazán kötnek le, de ekörül a játék körül már olyan mérvű hisztéria volt az elmúlt években, hogy kíváncsivá tett. Próbálta már valaki?
Én általában a hetedik-nyolcadik szörny lelövése után már meg szoktam unni az ilyen jártékokat és abbahagyom. Hátha ez érdekesebb lesz. -
#19566 ez a Válaszidő.
azt jelenti, ha a videokártya új képet küld. pl megjelenik valami a képen, akkor az hány milisec múlva jelenik meg a képernyőn.
olyankor fontos, ha a monitoron nagyon gyors mozgás van. pl lövöldőzős játékok.
16 milisec-es válaszidő mellet még akkor is szellemképes, ha szöveget görgetsz a képernyőn. 12 még vacak, 8 már tűrhető.
azt szokták mondani, hogy 8 alatt érdemes venni.(a 8 még belefér, ha olcsó:D)
az alant említett 2 milisec még elég új dolog. a mostani középkategóriás tft-k 4-5 milisecesek. -
#19565 5 ms mennyivel/mitől jobb mint a 8ms? -
#19564 Amúgy nektek nincs olyan, mint amit írtam a #19554 hsz-ben zuhanós, nagyon gyors jelenetekben? -
#19563 Majd érdekelne a teszted eredménye. -
Kiru #19562 Kösz!, Megnézem :)
-
#19561 Most lehet megtaláltam, de nem biztos. Rapidshare -n. -
#19560 Ezt ajánlották nekem.
5 ms-es, új német márka. kismillió teszten győzőtt. 19-es tft 46e ft-ért.(itt 50, de itt van róla jó leírás, azért linkeltem).
8 ms-es változatát már 40-ért megkapod, de szerintem az 5 jobb.
én most erre gyűjtök, már 10e félre van téve.:D -
Tomsess #19559 Nekem megvan ... ha kell megpróbálhatom feltenni -
#19558 931C -t én még nem láttam élőben. -
#19557 Már megtaláltam ott. Köszi.
Csak a múlt héten érkezett, de melóztam, ezek meg mindig reggel jönnek.
Mondtam ma szabin vagyok, hozzák most. Erre felhívom őket és mondják holnap hozzák. Hát b@szódjanak meg a hülye állatok. Erre mást nem tudok mondani. -
#19556 Nézd meg a Futárszolgálat.lap.hu-n.Elvileg ott lesz.