• kirol
    Előszöris olyan hely, ahol ki lehet próbálni az szinte bárhol van, Media Mark stb.

Pixmania -nál elvileg bruttó 65500 HUF, én 78.000 HUF-ért vettem szeptemberben.

De akkor ez nagyon jó ár volt. Én ITT (Gépház) vettem, jelenleg itt 69216 HUF. De letesztelték, hogy ne legyen pixelhibás és azóta se az szerencsére.

A tapasztalatok:

- Egyrészt azért vettem, hogy kevésbé rongáljam a szememet. Na a helyzet az, hogy itt is ugyanúgy véreres lesz a szemem néha akár már 20 perc után, melóhelyen meg egy másik TFT-nél 8 óra után se. Ezt nagyon nem értem, már szemészeten is voltam vagy 10 orvosnál, lézeres szemvizsgálat anyámkínja, de semmi bajom. Csak akkor tudnám mitől van ez. Na de ez nem ide tartozik, csak mondom.

- Maga a monitor szép. Szerintem a szinek is szépek. Fényereje jó nagy, kb. 20-30% -on használom. A látószöge annyi amennyi (nem emlékszek, talán 160), de annyira nem ajánlatos oldalról nézni az tény. Viszont én csak szemből nézem, így ez nem érdekel.

- Szerintem amúgy minden szuper, viszont annyit észrevettem, ha pl. megfogsz az egérrel egy ablakot és jobbra-balra viszed, a szélei elrecésednek. Valamint ami még zavaró, hogy ez elvileg 2 ms-os, de játék alatt, pl. amikor villámlik, vagy tök sötét van és a lámpa vibrál, akkor elég érdekesen vibrál a kép. Meg pl. a Double Agent demo, és a GR-Advanced Warfighter is úgy kezdődik, hogy kiugrassz a repcsiből, és ugye ezerrel zuhansz lefelé, közben forogsz, kinyillik az ejtőernyő és hirtelen megfog, és ilyenkor is elég érdekes a kép rajta, mintha lapoznának egyet, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Fura.
    De gondolom ez más TFT-n is így van, persze azt mondják hogy 8 ms-alatt már úgyse látod. Hát akkor szerencse, hogy ez 2 ms-os, és mégis ilyen.

Én ajánlani tudom mindenesetre.