A csomag tartalmazza a teljes Atomic Edition-t(vagyis alapverzió+az ingyenes Plutonium PAK patch, így 3+1=4 kampány), Tartalmazza a Nuclear Winter(mentsd meg a Mikulást), A Duke it out in DC(mentsd meg Bill Clintont és az amerikai nemzetet), és a Caribbean Vacation(Duke a szörfdeszkák, és vizipisztolyok királya) kiegészítőket.
Mindegyikre optimalizáltam a legújabb HRP csomagokat, és még néháy egyék kisebb patchet is. Nagyfelbontású textúrák, sok-sok model(2D-s helyett 3D-s ellenfelek) Ennél összeszedettebb csomag nincs a neten(angolul se).
És magyar!(lefordítottam a 4 user.con-t, újrafordítottam az exe-(forráskódból:D), és megcsináltam az alapjáték textúráinak kb 80%-át.(még a Duke Burger-es rész lesz, amit mindenképp meg fogok csinálni, de csak a következő verzióra:D))
A következő HRP csomagban már elvileg benne lesznek a főellenségek 3D-s modeljei. Amint kijön, megpróbálok aktualizálni.
A majmos meghívót pedig köszönd meg szépen trmn-nek, és nagyon vigyázz az acc-ra. legyél aktív(minimum 150-200 mega upload havonta nem nagy ügy), és tartsd az arányod legálább 0.3 felett, de ha teheted akkor magasabban.