• Tomsess
    Részemről sem, pénteken megvettem eredetiben. Megérdemli ez a játék, hogy kiadjak érte annyi pénzt, elvégre az első (és remélem nem utolsó) magyar FMV ... meg aztán nem minden nap járok Mo.-on, szal most megajándékoztam magam névnapomra Egyébként éppen ma töltötte fel valaki a Pretorians-ra, úgyhogy akinek kell onnan is beszerezheti.
    Én a feltöltését nem vállalom, mivel DSL-em van, bazi lassú feltöltési sebességgel. Ha nem lenne két DVD talán még meg is próbálkoznék vele. De így ...
    De mást szívesen elhelyezek a ketteskére, ha kell vkinek vmi listámat megtalálja. Egyébként nem sokára meglesz a Largo Winch, asszem régebben kérési listán volt (talán Atomreaktor kérte ha jól emlékszem), szal ha van rá igény, majd feltöltöm.
    Epizódikus dologhoz csak annyit szólok hozzá, hogy a Steam már akkor kaka volt amikor elindult és bár én sem vagyok oda az epizódikus kalandokért, azért az egyetlen fejlesztő/kiadó gárda akit nem kell fikázni az a Telltale Games, mert ők megígérték, hogy a S&M-et 2-3 hónaponta jelentetik meg, és be is tartják ezt...
    Bone 3-al nemtom miért késnek. ADOC-on azt mondták, hogy hosszabb lesz mint az első két epizód, lehet azt csinálják keményen...