Lenne egy kis problémám. Asszem régebben már volt ilyen másnak is, panaszkodott ilyenre valaki a TLJ topicból. Szóval karácsonyra megajándékoztam magam egy 5.1-es Logitech X-530-as hangfal készlettel. Mivel az alaplapom nem támogatta az 5.1-et, ezért vettem egy 7.1-es Creative SoundBlaster Audigy hangkártyát bele. Megyen is minden okében, de észrevettem, hogy néha mikor be van kapcsolva a hangfal beszélnek benne. Van amikor hallani messziről is (picit), van amikor csak ha odateszem a fülemet. Vmi rádióadók zavarhatják. Már befogott vmi orosz műsort, aztán vmi olasz nyelvű népzenés valamit, múltkor a szlovák adást hallottam, most meg a magyar adás is simán bejön. Nem lehetne ezzel vmit csinálni, vhogy megszüntetni ezt a zavarást?
Másik problémám, hogy mikor pl a lakásban a mikró bekapcsolódik, vagy vmi más kütyü, akkor pattan egyet a hang. Van mikor olyan nagyot, hogy majd hátraesek. Dolgozok a gépen, erre egyszerre BUMM...nagyon idegesítő tud lenni. Van mikor nem csinálja ezt, de van amikor szinte állandóan. Van hogy egy rendes zenét nem lehet élvezni rajta, mert pattog a hang. Ezzel mit lehetne kezdeni? Ha valaki tudna segíteni akkor nagyon megköszönném neki a help-et
ON: