• kirol
    Köszi.

Én tegnap zöldségdarabolás közben(franciasalátához), ami nem kevés ideig tartott elkezdtem nézni az Indiana Jones -t, persze így a folyamat még tovább tartott és arra jöttem rá, milyen jó lenne egy Indy-s PC játék.

Persze nem olyan szar, mint az Emperor's Tomb, hanem inkább valami olyan, mint az Infernal Machine volt, ugyanis ez tele volt feladatokk al, amin lehetett gondolkodni, és harc az szinte 0% volt.

Valamint évvégén mindig jött a Call of Duty, Medal of Honor, az is nagyon jó volt, a maga műfajában, de már ez se jön PC-re.
    És a Silent Hill sorozat is jó volt, főleg a 2, és a 3. Erre most olvasom, hogy az 5. rész már ebből sem jön PC-re.

Elég szar, hogy pont az olyan játékok, amiket szerettem, mind kiiktatják a PC-ről.

Persze ez velem valahogy mindenben így van, pl mindig vette ma boltban 100%-os gyülölcslevet, mert 150 HUF/L volt, ami többihez képest rohadt olcsó volt, erre kb 4 hónap múlva már nem forgalmazták.

Szóval jöhetne valami tényleg jó játék, de most per pillanat egy se jut eszembe, ami a közeljövőben jönne. Én pl. Alan Wake -et vártam nagyon, erre elhalasztották azt is 2008-ra. Na az meg mikor lesz még.

Persze most mondhajuk azt, hogy itt van pl. Runaway 2, stb, de ezek azért nem nagy számok. Ugyan ellehet velük lenni, de azért nem az igazi.