• takysoft
    Jep.
    Bár egy stratégiához egész más gondolkodás kell, mint egy kalandhoz.
    lehetsz Starcraft champion, attól még elakadhatsz egy Dreamfallban is, míg végigjátszhatód a Discworld-öt is könyökből, attól még a kezdő AI is megverhet mármilyen stratégiában. Lehet valamihez érteni, és valait szeretni.(én pl sok túlzással többet értek a stratégiához, de a kalandot szeretem)

FPS. nálam ez a műfaj a Deus Ex-et jelenti. semmi egyebet... nincs még egy olyan FPS:D (lehet szindi a Deus Ex 2-őt, mert tényleg szarabb a kezelés, meg a játékmenet, de a story azért ott van)
    Az elbújós/headshotos fps nem szeretem, de egy unreal tournamentel el tudok lenni(halóban haverokkal)
    Ismertek amúgy még jó kis FPS-eket? aminek igazán jó története van?

Postal 2... épp azon gondolkodtam a minap, hogy az FPS műfaján belül ööszegyújtve minden elemet, amit szeretek, akkor megkapom a Deus Ex-et.
    vajon melyik az a játék, ami ennek tökéletes ellentéte?... ezt megválaszoltad barátom. Postal 2. a Játék tiszta létezése is hihetetlen... Elsőre vicces, de max 5 percig... utána már...
    Vajon van olyan ember, aki végigvitte a Portal2-t? talán... nemtom

"szétlövi a barátait"... erre annyit, hogy jobban igazad van, mint hinnéd. Számomra pl egy könnyű(alapfokozat, hogy még meg se karcolódjak) kis Unreal Tournament pálya egész megnyugtató tud lenni:D

Sajnos a Frei műsort lekéstem(Age of mythologyztam a lakótársakkal). mondjuk zsigerből útálom azt a Frei csávót... valahogy.. érdekes lennének a témái, de az ürge.... idegesítő. annyira nem arra megy rá, mi érdekelne abban a témában...
    (csak megjegyzem, hogy minden lakótársam lány:D lehet irigykedni)