• LezLee
    Én meg mondom neked, miért csinálják: PÉNZÉRT, PÉNZÉRT, PÉNZÉRT.
    Azért raknak bele akciót, hogy vegyék. Sajnos kijelenthetjük, hogy a mai fiatal, az eszetlen, öldöklős játékok iránt rajongó társadalom nem igényli a síma, hagyományos kaland műfajt. Sajnos. Ezért ha egy kiadó azt akarja, hogy sikeres legyen egy játék mit csinál? Rak bele akciót.
    Ami számomra egy pici reményre adhat okot, az az, hogy egyrészt ha nem viszik túlzásba ezt az akció hülyeséget, másrészt meg az, hogy ezt meg lehet oldani jól is. Például úgy, mint a Broken Sword 3-ban. Nagyon sokáig le se szedtem a BS 3-at, mert ódzkodtam a 3D-től, meg a kezeléstől, akciótól, és nagyon kellemesen csalódtam. És nézd meg, ennek köszönhetően, hogy beleraktak egy kis akciót, rengeteg helyen az év legjobb kalandjátékának választották, pedig volt idén sokkal jobb kaland is. (pl. Black Mirror). És nagyon sok helyen, ahol a játékosok szavaztak, tudod miért lett a legjobb kaland idén? Mert a legtöbb játékos idén csak ezzel az egy kalanddal nyomta, mert ebben volt akció, és ez kell a hülye népnek.
    Mondjuk egyszer meglepődtem, amikor valamelyik oldalon a Silent Hill 3-at választották 2003 legjobb kalandjának. Hát az a játék sokmindennek nevezhető, csak kalandjátéknak nem.
    Bocs, hogy ilyen hosszan fejtettem ki véleményemet. Többet nem fog előfordulni :)))